Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1926 / 3599
(#) nagy hoho hozzászólása Júl 29, 2012 /

Még néhány:
(#) nagy hoho hozzászólása Júl 29, 2012 /

Aki unja lapozzon,
(#) nagy hoho hozzászólása Júl 29, 2012 / 1

Még van két kép. Egy helyen felfedeztük ezeket a szitakötőket és kb egy órát ezeket fotóztuk.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Ilyen metálkék szitakötőt még nem láttam, pedig a siócsatorna partján sokfélét volt alkalmam megcsodálni.
(#) nagy hoho válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Valóban tavirózsa ill. vízitök a neve.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Nem a vízililiom a tavirózsa? A vízitök a sárga virágú, a liliom a fehér. Legalábbis én így ismerem.
(#) gyerek67 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Aki únja, tényleg lapozon, illetve nem kell megnézni. Nekem a szitakötő mellet a molnárka is nyagyon tetszik!
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Már egy jó idő eltelt mióta megkaptam tőled az orosz modellmotort. Ma foglalkoztam a dologgal, ez lett belőle Bővebben: Link
Van rajta generátorrész, amiről a videón az izzó megy róla
alapjáraton ad 4,5-5V-ot terhelés alatt, a terhelés 6V0,1A izzó. Ha felpörgetem a motort ad 11V-ot is terheléssel.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Ha nekem is hosszú farkam lenne én is tudnák vízen járni- kis vízen.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Szuper. Az enyém is kezd alakulni, csak csinálni kell egy erősebb gyújtást és a karbit beállítani. Most csak egy sima megszakító vezérelt elektronikus gyújtás van, ami kevésnek bizonyul a saját gyártású gyertyához. Kicsit intenzívebb, erősebb szikra kellene. De egyébként már annak is örülök, hogy beindult benzinnel és a saját gyújtásommal.
(#) nagy hoho válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

A tavirózsa=vízitök, a tündérrózsát hívják vízililiomnak a termesztett színes fajtákat.
(#) janikukac hozzászólása Júl 29, 2012 /

Megvan az első aranyunk!!!!
(#) jani1987 hozzászólása Júl 29, 2012 /

(#) minicooper hozzászólása Júl 30, 2012 /

Üdv mindenkinek!

Jöttem gratulálni a gyönyörű országotokhoz!(voltunk balatonon)
Tetszett hogy magyarországon mindenki olyan nyílt és a sofőrök is állati rendesek!
Szóval ennyi Grat. !

:yes:
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Szerintem nem egészen van ez így.Bővebben: Link Bővebben: Link De majdnem mindegy.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Jól haladsz vele. Tegnap a vihar miatt nem ment a NET így már nem tudtam megnézni. Remélhetőleg használható teljesítménye lesz.
(#) Norberto válasza minicooper hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Szerintem te máshol jártál véletlenül!
(#) zenetom hozzászólása Júl 30, 2012 /

Nézem az időképet, állítólag nagy vihar volt tegnap az országban, néztem a térképet is, itt fújt kb. a szél 20 percig, aztán semmi. Sivatag lesz ebből a "városból"...
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Igen... pl. a lakótelepünkön néhány fát kicsavart a szél gyökerestül, többet meg kettétört, ágak hevernek az egész területen minden utcában szanaszét.
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Nálunk esett jócskán eső is. Elég szélsőséges mostanában az időjárás. Vagy szárazság van, vagy áradás.
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Nálunk is volt csapadék rendesen. A tegnapi viharban ismét villámcsapás ért egy épületet. Gépek állatok égtek bent. A héten már ez a második ilyen eset. Lassan katasztrófa sújtotta területté lehet a környéket nyilvánítani. A korábbi perzselő hőség és szárazság miatt a kukorica vetések jelentős része oda van .
(#) minicooper válasza zenetom hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Hát mondhatni!
Mi "átutaztuk" az országot s 3-szor keveredtünk viharba!
Jah és csütörtökön mikor mentünk ihanyanból balatonboglárra át kompal na akkor mekkora vihar volt ...
De péntektől már jó időnk volt.
A balaton meg alig hült le az esőtől az a pár köb víz.
Elégé "meleg" volt 22 C!
(#) Gafly hozzászólása Júl 30, 2012 /

A receptre ugye ráírják latinul (unam, tres, stb.) a mennyiséget.
Most írták fel nekem: No sex (VI)
(#) szamóca hozzászólása Júl 30, 2012 /

Hogy mit rá nem lehetett építeni anno egy kis Casio VL-1-es számológépes monofon ketyere ritmusára.
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Nem kell minden receptet kiváltani.
(#) mineral válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Tudom ez nem a vicces topic de ezen igen jót nevettem!
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Régi alap vicc:
Beteg vagyok idesapám elmegyek az orvoshoz. Mondja a székely gyerek az apjának. Menjél fiam az orvosnak is meg köll élni. Vissza jön a fiú mondja idesapám orvosságot írt fel az orvos megyek a patikába. Menjél fiam a patikusnak is meg köll élni. Jön a fia a patikából itt az orvosság idesapám. No azt dobd ki a trágyára fiam mert neked is meg köll élni.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Köszönöm! Te milyen motort fabrikálsz? Nekem is saját gyertya, gyujtás, ha gondolod cserélhetünk eszmét a gyujtásról és a többiről, már van elég sok tapasztalatom Te hogyan, s miből csináltad a gyertyát?
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Köszönöm! A teljesítményét nem tudni, de lehet hogy a végére túl nehéz lesz autóba, akkor marad modell vagy valami légpárnásnak stb.. Tervben van egy saját építésű 20-30ccm-es 4 ütemű benzinmotor építése is, na az már vinné az autót!
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Biztosan működne az is. Bár az tízszer ekkora, meg a négyütemű ugyanakkora teljesítményre mindig nehezebb.
Következő: »»   1926 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem