Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   405 / 1177
(#) szepi003 válasza kadarist hozzászólására (») Júl 28, 2012 /

Szia. Ricoh
(#) kadarist válasza szepi003 hozzászólására (») Júl 28, 2012 /

Betűk, számok?

Szia.Csak egy panel maradt egy régi bontásból ezen vannak az ic-k. Sajnos fényképet nem tudok készíteni.
(#) kadarist válasza szepi003 hozzászólására (») Júl 28, 2012 /

A kereső egyetlen értelmes találatot sem adott, ezért más irányból kellene megközelíteni a problémát. Ezért lenne jó fénykép, de reméljük, hogy előbb-utóbb sikerül képet készíteni.

Szia.A keresőbe már én is végignéztem,de én sem jutottam közelebb Megpróbálok készíteni képet róla hátha úgy többre jutunk.Köszi hogy próbáltál segíteni.üdv szepi003
(#) Hp41C válasza szepi003 hozzászólására (») Júl 28, 2012 /

Szia!

Nem TD62308 ill. TD62304 véletlenül?
(#) szepi003 válasza Hp41C hozzászólására (») Júl 28, 2012 /

Szia. Tényleg ezek azok bocs mindenkitől, hogy figyelmetlen voltam,valamiért hozzá láttam az a betűt is.Köszönöm szépen az adatlapokat.üdv szepi003
(#) attti hozzászólása Júl 29, 2012 /

Sziasztok!
Ebbe az áramkörbe a 4017-es helyett jó CD4017(a gyártó azt írja róla: "4017 Integrated circuit, decade counter divider DIP16") ?
(#) _vl_ válasza attti hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Persze. Az pontosan ugyanaz.
(#) attti válasza _vl_ hozzászólására (») Júl 29, 2012 /

Köszönöm.
(#) Lestate hozzászólása Júl 30, 2012 /

Üdv.!

Segítenétek abban, hogy ez mi lehet: TOBA T3866 és a kettő közé még ez van ráírva kis karakterekkel: 632. 3 lábú, és méretre, kinézetre meg egyezik egy LM317-el.

Kerestem égen-földön, de nem találtam róla semmit, se helyettesítő, se rajz, se gyártó. Ez egy tápegységben van a 220-as kondik környékén a diódák mellett egy hűtőbordán. Fel tettem ezt a kérdést a "PC táp javítása" topikba is, de gondoltam, mivel nem csak az a lényeg, hogy jó legyen a táp, hanem az is, hogy megtudjam, mi ez az alkatrész, úgy voltam vele, inkább itt is felteszem a kérdést. Remélem, nem gond.
(#) 075614 hozzászólása Júl 31, 2012 /

Sziasztok, lakás takarítás közbe találtam ezt és foggalmal sincs mi lehet. Légysives segítsetek hátha valamelyikőtök találkozott már hasonlóval
(#) kadarist válasza 075614 hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Szia!
Ez egy RF-kimenetű audió-videó modulátor.
(#) lukovicsek hozzászólása Júl 31, 2012 /

Sziasztok.

Segítséget kérnék egy szerintem hal szenzorhoz amire enyi van irva: 512WG1 és három lába van de nem találok ilyet, mivel lehetne ezt helyettesíteni? ez egy villanymotor hátán lévő fordulatszámmérőben van, van ebből több fajta? vagy elég ha keresek egy három lábut?

Kösz mindenkinek a segitséget. Laci
(#) kadarist válasza lukovicsek hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Szia!
Ha keresel, akkor Két l-el keress, mert ez egy személynév.
(#) lukovicsek válasza kadarist hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Szia.

Tudom, találok is én ilyeneket de a rajta lévő felirat alapján nem találok ilyet és azt kérdezném, hogy milyen jó helyette?
vagy mindegy csak három lába legyen, vagy mi után kell ezeket választani?

Mutass egy képet erről a háromlábú eszközről, mert a kereső tényleg nem ismeri ezt a karaktersort.

Hát pont igy néz ki:http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://allegro.theicstock.com/images_part/926/A1321LUA-T_837926.jpg&imgrefurl=http://allegro.theicstock.com/A1321LUA-T-s.html&h=640&w=640&sz=53&tbnid=RJln_PKygwJT

Csak persze nem ez van rá irva

Ez az oldal nem jön be. Talán erről van szó.
Természetesen lehet használni más érzékelőt is, csak azért jó lenne tudni az eredeti tulajdonságait, mert így próba-szerencse.

ilyen van az áramlás mérőkben is

Na ezt akartam volna megtudni, hogy miben különböznek ezek

Alapjában véve nem sokban különböznek, legfeljebb az érzékenységükben. Általában nyitott kollektoros kimenettel rendelkeznek, tehát így kell hozzáállni.

Kösz szépen a válaszokat.

Laci!
(#) proli007 válasza kadarist hozzászólására (») Júl 31, 2012 / 1

Miért? Van háromlábú halszenzor is! Ezen ülve figyeled az úszót.. Tessék!
üdv! proli007
(#) kadarist válasza proli007 hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

[OFF]Ez is egy áramlásmérő, haláramlást mér a ráültetett optikai-vizuális feldolgozóegység által. [OFF]
(#) bodgabo válasza kadarist hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Legfontosabb különbség, hogy van bipoláris és unipoláris típus. A bipoláris ki-be kapcsolásához ellentétes mágneses erőtér kell, az unipoláris pedig bizonyos erősségű térben bekapcsol, az alatt -adott hiszterézissel persze- kikapcsol.
(#) kadarist válasza bodgabo hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Köszönjük, tehát van kapcsoló és van analóg kivitel.
(#) bodgabo válasza kadarist hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Helyesbítenék, tehát van kétféle kapcsoló (amiket fentebb leírtam) és van analóg kivitel is (amit kifelejtettem az előbb).
(#) Auth Zsigmond válasza bodgabo hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

A neten könyvtárnyi irodalma van a hall effektusnak, ill. a hall érzékelőknek. Érdemes rákeresni, mert mágneses tér hatására kapcsoló, vagy változó amplitúdójú analóg jelet leadó eszköz, mozgó alkatrészt nem tartalmaz, a kapcsolás során nincs szikraképződés, stb. Halálra ítélt HD-kben, kis floppykban, CD-DVD romban, PC ventilátorokban, stb. is találhatók különböző (3-4 lábú kivitelekben), barkácsoló embereknek általában ki sem kell menni a házból a kísérleti példányok beszerzéséért. Megfelelő fantáziával alkalmazásuknak nincs határuk...
Következő: »»   405 / 1177
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem