Fórum témák
» Több friss téma |
Hali mindenki! Ha VALAKI tud üzleteket Szfváron ahol olcsón lehet LCD modulokat (Lcd Pc-re) az kérem jelezzen, sajna nem vagyok képben az árakka. Az is érdekelne ki milyen áron vett Lcd modult. Címeket,linkek-et is irjatok ha tudtok.
Köszi elöre is!
Idézet: téma ide áthelyezve! „mit,hol,mennyiért?”
Tsá!
Szerintem jobban jársz, ha megkérsz vki pestit szépen, és vesz neked akciós LCD-t pl. a ChipCAD-nél is van néha jó árban, vagy épp mostanság van az MSCBP-nél is akció...
engem az érdekelne hogy hol lehet nagyon vékony rézcsövet venni, az a nagyon vékony az pár mm-t jelent.
Sziasztok
Én egy FQA9N90c típusú tranzisztort keresek,ha valaki tudja hol lehet kapni írjon.Vagy mivel helyettesíthető?Egy 600w.os tápba való.
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Omron photoelectric switch TYPE: E3N-10L-35 jeladom van 2 db. vevö részét hol tudnék venni hozzá? Valaki ismeri ezt a tipust?
Köszi a címet,utánna nézek. Üdv: tizedeske
Hol tudok venni (lehetőleg egy helyről):
HD44780 kompatibilis LCD ket, Óra IC-t (I2C), Ultrahangos vagy infrás távolságmérőt? Vagy esetleg vannak a HQ ban?(mert épp most akarok rendelni onnan csak nemtalálok ilyesmiket)
www.chipcad.hu bár lehet h távmérő nincs
Mindenkit figyelmeztetni szeretnék, hogy a Lomexben láttam ma egy csomó féle elemtartót! Volt mindenféle, 2 db AAA elemhez való, 1 db AAA-hoz való, ceruza méretűhöz való, illetve D, azaz góliát méretűhöz is voltak műanyag tartók. Ha esetleg valakinek kellenek ilyenek mostanság, akkor tehát a Lomexnél van kirakva az "akciós", leértékelt részlegben...
Sziasztok! az érdekelne engem, hogy hol tudnék beszerezni alkonykapcsoló dobozokat. Nagyon szépen kérlek benneteket aki tud segítsen!!!! fontos lenne!!!! minden segítséget nagyon köszönök!
valaki tud olyan boltot ahol lehet beszerezni alkatrészeket.
Lomex, HQ-Video, ElektroKontha, In-Comp, ChipCAD, MSCBP
Kb. ezek a boltok azok, amiket érdemes meglátogatni alkatrész-ügyben. Bár az utóbbi 2-ben inkább csak speciálisabb alkatrészek találhatóak, de ezt majd úgyis jól megnézed, ha felkutatod a honlapjaikat.
helló egy detektoros rádiót akarok csinálni és nem tom beszerezni az alkatrészeket . tudtok olyan helyet ahol be tudok szerezni alkat részt ha igen akko mondjátok meg a címét! köszi!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy NMC9307 (EN) típusú eepromot hol lehetne beszerezni? Segítségeteket előre is köszönöm!
tudd valaki óbudán egy boltot ahol tudok alkatrészeket beszerezni?
Óbudán nincs ilyen jellegű bolt.
Hell o!
Potméterekre ilyen csavaró bigyuszt (nem tudom mi az igazni neve) hol lehet kapni? Ha lehet valami tök 1szerű nem über csicsás "bigyusz" kéne. Köszi
Bocsi hogy belerondítok ebbe a topicba de nem akartam ujat nyitni.
Szóval én azt szeretném kérdezni hogy hol lehet (lehetőleg vmi olyan oldalon ahonnan ki is küldik) Olyan (zm573m)típusú nixie csövet venni ami az oldalon szereplő órában is van Gogle-t ne ajánljátok ő nem segít segítséget lőre is kösz
Az Apróhirdetések között itt az oldalon nézelődtél már? Ha nem, keress rá a böngésző keresőjével az 573 számsorra...
Kösz ez jó ötlet volt már irtam is az egyik hirdetőnek
Sziasztok!
10 cm-es IDE kábelt szeretnék venni, mindkét végén szabványos csatlakozóval. Találkozott már valaki ilyennel boltban? Usb-s külső 5.25-ös alu keretemhez kellene. Köszi
Bármelyik mezei számítástechnikai boltban lehet kapni.
Az általam ismert mezei számítástechnikai boltokban csak az általános 45 cm-es (60 cm-es) kábeleket lehet kapni, vagy lapos vagy cső kivitelben. Esetleg említs már meg egy boltot légyszíves.
5letem sincs hogy mien boltok vannak a környékeden
Veszel a legkissebből levágod 10,5 cmre a dugaljat szétkapod kiveszed a kábelt beteszed a kábelt rápaszírozod fogóval. tadáá :eek2:
Az ok, de csak nem tudsz olyan mezei helyet említeni (mondjuk Pesten) ahol készen lehet ilyet kapni.
Azért köszi a tanácsot.
Sajna nem, mert nem Budapesten lakok. További sok sikert....
Miért kell készen? Kb. 10 perc alatt lehet csinálni. Meg lehet venni külön a kábelt és külön a csatikat (mindezt egy helyen), így már csak az összerakással kell foglalkoznod.
Különben márkás gépekben szokott rövid IDE kábel lenni, én valami bontóban próbálkoznék. Bár sokkal egyszerűbb összerakni egyet... |
Bejelentkezés
Hirdetés |