Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Villanymotor bekötése
sikerült feltöltenem a képeket:http://www52.zippyshare.com/v/18385176/file.html ,http://www52.zippyshare.com/v/38025084/file.html ,http://www52.zippyshare.com/v/45514327/file.html
Egy kondenzátor akkor melegszik, ha nem állandóüzeműt, hanem indítókondenzátort használsz. Azokat csak 1-2 másodpercig szabad feszültségre kapcsolni.
És a feltöltött képek alapján tudnátok e mondani erről a motorról vagy esetleg a bekötéséről valamit esetleg, hogy milyen teljesítményű és feszültségtűrésű kondenzátort vegyek hozzá?
Az adattáblán látható áramadatok alapján 4 kilowattos körüli lehet a motor. Ha nincs szükség a névleges teljesítményére, akkor meg lehet próbálni indítani, de a konkrét kondenzátorértékeket kísérletezéssel kell meghatározni. Külön indító és külön állandóüzemű kondenzátort szoktak alkalmazni ekkora teljesítménynél. Valószínű, hogy a csillagpont belül el van kötve, ezért jön fel a kapocsléchez csak három szál, és ez fix 400V-os (csillag) beállítást feltételez, de ettől még lehet használni 1 fázisú 230V-ról, csak így gyöngébb lesz..
Reménykedem benne, hogy ez nem lesz probléma mert a kipróbálás idején így is óriási nyomatékot adott le és még a hangja sem változott amikor megpróbáltuk lefékezni reméljük kúpos fahasítónak elég lesz majd
![]()
Szerintünk érdemes lenne külön kötni. De nehogy indítókondit (általában fekete színű) köss állandóra!
Remélem a bolti eladó is tisztában lesz ezzel a ténnyel amit leírtál!
![]()
Igen, az indító nyomógombbal kapcsolódjon rá, az állandó meg mindig rá legyen kötve.
Kicsit értetlenül állok a kérdés előtt, mivel tudomásom szerint a 400/230-as motorokat Y/D-ba kell kötni. Itt a delta kötés lehetősége nem adott, akkor 230 V-ról hogyan fog üzemelni? Vagy valamit rosszul sejtek?
Idézet: „Valószínű, hogy a csillagpont belül el van kötve, ezért jön fel a kapocsléchez csak három szál, és ez fix 400V-os (csillag) beállítást feltételez, de ettől még lehet használni 1 fázisú 230V-ról, csak így gyöngébb lesz..” Fele olyan erős lesz, mintha deltában használnád, de cserébe kisebb lesz az áramfelvétele és az indulóárama.
Köszönöm a kijavítást. A bekötést én így képzeltem el. Szerinted?
Hello Pisti!
Kíváncsi lennék a fejleményekre, mivel megkérdeztem 3 villanyszerelőt is és nem tarják valószínűnek, hogy 230 V-ról működni fog a villanymotor. Várom válaszod. Üdv.: Balzsi
Sziasztok!
Ez milyen motor? Ezek a motorok milyen feladatkört látnak el? Illetve,hogyan tudom megnézni,hogy működik-e? Ez lenne az a motor? (A számok betűk megegyeznek.) Bővebben: Link Bővebben: Link Ez is az? A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2012
szerintem sima 220-as motor ráteszel egy kondit(1mF/350V)és bedugod a konektorba.A sárga az lehet hogy a talaj.Mérd ki.Nagyon nem lehet elrontani.Ha rosszul kötötted be csak búgni fog.Kb 3 variációd van
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2012
Hello!
Ez egy rövidrezárt forgórészű, kondenzátoros segédfázissal rendelkező négypólusú motor lesz. Váltóáramú szervóknál használnak ilyen kis teljesítményű motorokat általában. (Hajtás mechanizmus szelep mozgatás..) Természetesen áttétellel. üdv! proli007 A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2012
Köszi és neked is proli007.
Fel is teszem az apróba mert működik szépen. ![]()
Ha jól látom mindegyik motor egyfázisú, mindkét irányba forgatható. Három vezetékkel köthető be, egyik a közös, ide kötendő a "nulla", aza a közös pont. A másik kettő a "fázis" pontok, egyikre közvetlenül kell kötni a fázist, a másikra pedig egy kondenzátoron keresztül. Az utóbbi két vezeték felcserélésével fordul meg a forgásirány.
Köszi.
Üdv Mindenkinek!
Elöljáróban annyit, hogy én ebben a szakmában teljesen amatőr vagyok. Kérdésem a következő lenne: Van egy 220V-os 1,5kW-os villanymotorom, üzemi kondenzátorral. A motor bekötésé a mellékelt fotón jól látható. Szeretnék egy indító kondenzátort bekötni nyomógombbal, mivel terhelésnél a motor nem indul el. (hidraulikus autóemelőt üzemeltet) Hová kell kötnöm az indító kondenzátor vezetékeit, hogyan szakítom meg? Előre is köszönöm a választ Üdv:zsano
Szia!
Nyomógombbal szakítod meg és a meglévő kondenzátorral párhuzamosan kell kötni az indítót.
Sziasztok!
3f 400W-os motort Steinmetz-el járattam 16µF kondival. Ez egy lassítómű, terhelés csak a fogaskerékáttétel volt, 1,6A-t vett fel. 5 perc üzem után kis füstcsík szállt fel a motorból. Mi a fenét tudtam itt elrontani?
Szia! Mi van ráírva az adattáblára? Lehet, hogy kevés volt a kapacitás a segédfázisnak és a gyökharmadával kisebb (230W) teljesítményt lefogta az áttétel és a motor megadta magát.
Szia! delta-220, csillag-380, 0,4kW. Amúgy nem ment tönkre, 380-ról jól megy. Amikor füstölt a fordulatszám nem csökkent.
Üdv. Tettem a motorra egy 16-os kondit, csak búg vele. Volt itthon egy 30as, azt rátettem azzal elég jól indul, de ha mellé teszek egy 3 mikrofaradosat úgy az igazi. Az nem baj ha kettőt teszek rá? vagy tegyek rá inkább egy 35öst? és esetleg ha még nagyobbat teszek rá attól lehet baja a villanymotornak? Köszönöm!
Nem baj, ha párhuzamosan kötsz többet. De a túl nagy kondenzátor ugyanúgy nem tesz jót az indulásnak és főleg az üzemnek, mint a kevés.
és egy 0,37kW-os motorra mekkora az ideális kondi?
Azt leginkább csak csak kísérletezéssel lehet megállapítani.
Annyit tennék hozzá hogy 380-as motort igyekezzél deltába kötni ha 230-ról akarod üzemeltetni.És akkor mehetünk tovább a kondikérdéssel. 370w-ra elég lehet a 10miro is de ha betonkeverőre rakod a motort akkor kellhet + indítókondi/relé/nyomógom stb.de függ a fordszámtól is.Mit és hogyan akarsz üzemeltetni sok minden.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...