Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok!
Wirlpool AWE 2316 mosógép folyamatosan szivattyúzza a vizet és közben engedi is le a kifolyócsövön minden programon . Egy idő után bevillan a hibajezőnél a csap jelzésű és megáll a program. Mi lehet a gond??? Előre is köszi...
nyomásérzékelő, panel, vagy valahol ereszt, és a biztonsági kapcsoló, vagy nem ereszt, de a biztonsági kapcsolóval gond van
Valószínűleg bekapcsolt a túlfolyás elleni védelem....Vagyis fennakadt a vízszintaszabályzó.De a légsűrítőt sem árt kipucolni lehet hogy eldugult.
Szevasztok szakik!!
Továbbra is zdf 211 mosogatógéppel kinlódok, elindul a program vízzel feltölti és elkezdi a vízet melegíteni de a mosómotor nem indul el, víz melegítéskor már közben is mosásnak zajlani kéne?? mosómotor magában kipróbáltam müködik. a panelon vezérlésen nincs neki külön reléje. triak vezérli. ha a vízszint szabályzók nem záródnak vízbetöltés után . a csöveik tiszták. Lehet, hogy a vízszintszabályzók akadályozzák a motor mosási müvelet megkezdédét?? Köszönettel: Feri
Sziasztok!
A kliensem egy AEG 86740, ami tökéletesen működik (már), viszont két programállásban nem jó dolgot mutat és csinál. Konkrétan a 95°C főzőmosása és az ECO programok. Az egyik a 0-tól jobba, a másik balra van eggyel. A főzőmosásra kiír 20 percet és elindul, az ECO 11 perc és szintén elindul, csak le is jár mindkettő a megadott időben. A kapcsoló lehet rossz? Előre is köszönöm! Péter
Megoldva! Kivettem a prg.kapcsolót és szétszedés után látszott mi a bibi! Konkrétan 3 érintkezője csak 90%-ig volt meg, illetve egy meg volt gyűrődve picit! Azt gyanítom nem volt 100% kontakt...
A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2012
Szeva !!
Lehet alszom, vagy te alszol ez sosem fog centrizni, mert mosogat !! szóval a többire továbbra is fent áll a kérdésem!!?
Bocsánat én voltam figyelmetlen, de ez a mosógépes topic. Van mosogató gépes is ezért elkerülte a figyelmem. Első körben nézd meg a keringető szivattyú működik-e.
Hoppá elolvastam még egyszer. Látom működik. Tedd fel a kérdésed a mosogatós topiban, vagy olvass bele, hátha másnak is volt már ilyen gondja.
A program végén írja ki.
Mindent végigcsinál rendesen, csak nem fűt. Most már minden ki van cserélve (elkok, Viper 20A, ennek a környékén volt korom ezért a környéken a diódák, stb. relét kapcsoló TR4, triakok). NTC biztosan jó. NTC csatlakozó is jó (alul - felül egyaránt). Fűtőszál is jó. Lehet, hogy programhibás lett? Már azon agyalok, hogy valahogyan megoldom a fűtés vezérlését egy termosztáttal, mondjuk úgy hogy csak akkor kapcsoljon be, ha fel van töltve vízzel (nyomáskapcsolóval vezérelve). Még mindig: Fagor FET-311. A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2012
ewt811 indítás után egy darabig küszködik, majd leáll. A hibajelző led 5-töt villan. Merre induljak, mi lehet a hiba? (ha pára van benn eddig is vacakolt) Köszönöm a választ.
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, egy nem mai darab hajdú energomat mosógép bekötéséhez. A mosógép szét lett szedve valamikor régen egy ismerősnél és most ösze kellene rakni de két kék vezetéknek nem találom a helyét (fotón) Másik kérdés mi a mérete az ékszíjjnak?
A két vezetékre egy 16 mikrofarádos kondenzátor megy.
Tisztelt uraim
A segítségeteket szeretném kérni vettem használtan egy Indesit WD105 tipusú mosó-szárítógépet hibásan,szétszedtem kisebb takarítás után összeraktam és működött körülbelül 10 mosás után ki lett húzva a fali csatlakozóból és azóta a következő hibát produkálja 15 villanás ami ugye a szárító funkció hibára utal de ha úgy kezdem a mosást bármelyik programon hogy a szárító fűtőszáláról lehúzom a csatlakozót akkor hibátlanul végig csinálja a programot,ezt csinálta a mai napig most már a vizet sem tölti be a panelt már számtalanszor átnéztem semmi nem látszik rajta égés nincs szép tiszta nem vízköves sehol,elvittem műszerészhez így első ránézésre nem lát hibát rajta,javasolta hogy cseréljük ki a 12 voltos reléket meg a triakot hátha megoldja a problémát ez nem egy nagy összeg. Ebben kérem a segítségeteket. Előre is köszönöm
Én kimérném a szárító fűtőszálát ha arról a vezetéket lehúzva működött.Lehet hogy testzárlatos.Meg szerintem arra is "allergiás" ha nincs rajta a fűtőszál lehet hogy azért nem indul.
Üdvözlet Kedves Hozzáértők!
Segítséget szeretnék kérni.Van egy Indesit WD 125T típusú mosógépünk, amivel a következő a probléma: a program kiválasztása után elkezd vizet tölteni, forgat párat a dobon, majd megáll, elkezd szivattyúzni, a programtárcsa körbe-körbe forog.A bekapcsológomb feletti led kettőt villog hibakódként.Már korábban is produkálta ezt a hibát 1-2 alkalommal, de akkor segített rajta, hogy kihúztuk a konnektorból egy rövid időre.Ez most nem segít sajnos.Szeretném megkérdezni, hogy mi baja lehet, érdemes-e még javítani? A segítséget előre is köszönöm!
Értem
Azt már próbáltam mérni testre nem mutat zárlatoz ,sőt már próbáltam másik fűtőszálat is csatlakoztattam rá ugyanolyan teljesítményűt .De változatlan
Üdv!
Köszönöm mindkettőtök válaszát!! Na akkor a kondit még elő kell kerítenem...
Sziasztok! A gép BOSCH MAXX WFL 2400 Ez Német gép használtan vetem , de 2-szer mostam vele ,nem tudom mi lehet a gond jó lenne ha
tudna segíteni valaki ?a mosással van gond, el indítom a programot be szivattyúz egy kis vizet 1-2másodpercre elindul és leáll ezt csak a mosásprogramon csinálja mi lehet a gond?Az öblítés programon működik a centifogán is és a szivattyú is !! Előre is köszi...
bocs de az hol van?mert ilyet még nem szeretünk! Kösz a segítséget!
Az üstben alul, vagy a fűtőbetéttel egybeépítve. Nem ismerem a konkrét masinát. Itt találsz rajzot az általános felépítéséről. Itt add meg a készülék számát a keresőben és látni fogod hogyan néz ki az alkatrész.
Sziasztok!
Van nálam egy AEG 42040 felültöltős mosógép. A hibája az volt, hogy leégette a forgórészt. Motoros megnézte, kuka és szólt, hogy valami okozta a hibát, mert csúnyán néz ki a motor. Másik motor belekerült, ami le lett próbálva előtte, de a gépben melegszik jelentősen, sőt, még talán küszködik is picit indulásoknál. Kivéve hibátlanul megy próbapadon, minimális áramfelvétellel. A dob nem szorul, csatlakozók rendben. Valahol az elektronikára tudok tippelni, talán valamelyik kondi rendetlenkedhet? Előre is köszönöm a hozzászólásokat! Péter
Sziasztok!
Korábban már írta,m egy siemens siwamat xl 1450 tipusú géppel kapcsolatban.Nos kapott új keféket és hozzá két szép hosszú rugót.Eddig az volt a gond hogy centrinél elég nagy volt az ívfény a jobb oldalon.Most 2 ugyanolyan hosszúságú és erősségű rugó van benne viszont mosásnál mikor balra forog azért apró kis villanások vannak egy-egy pattogó hang kíséretében.A másik irányba ezt nem csinálja.Az lenne a kérdésem mi okozhatja ezt illetve milyen hosszútávú következményekkel jár ha így hagyom?(A programokat rendesen végigviszi.)
Elvileg csökkenni fognak az ívek, ha kicsit bekopik a szénkefe a helyére. Egyébként meg kis szikra nem szikra szénkefés hálózati motornál.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |