Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem láttam semmi ilyesfélét a kapcsolóban.
De fura, nem, hogy kb fele áram folyik rajta!? Szétszedés nélkül nem tudok belenézni, de ha lenne benne valami, akkor az érintkezőkön azt mértem volna!
A káposztáról nincs kép de talán jobb is.
Az sem kizárt, hogy a kapcsoló grafitos zsírral zsírozva. Ezek mindenre képesek. Mérj kilo ohmos ellenállást.
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2012
Kész, a lakók beköltöztek.
Milyen növényeket raktál bele? Vagy műanyag? Nekem idáig semmi nem maradt meg.
A látottak és olvasottak alapján étvágy az aztán volt! De kajából sem volt hiány. Meg nyilván nagy volt az öröm és a boldogság! És ez a lényeg!
Nagyon guszták lettek amúgy az étkek! Jó végre nem csak a sírást-rívást olvasni a topikban, hanem valami életvidám dolgot is látni. Apropó: a 2 napi menüt 4-en haverok dobtátok össze? A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2012
Én már jártam így. Azt mondták a tulajnak, hogy be kell kenni grafitos zsírral. Na, Ő bekente az egészet... Persze, hogy volt átvezetés.
Csak a sziklán van műnövény, a többi igazi. A nevüket nem tudom. Majd meglátjuk meddig bírják, de semmi sem örök. Na jó... a műnövény.
Tudod miért kérdeztem? Mert akkor a növény szívná fel a tápanyagot, ami gáz formájában nem kerül ki.
Belga: Matek
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2012
A székely káposztát én csináltam, a levest másik két srác, a negyedik nem tud főzni. Ő hozta a túros rétest, pogácsát amit a neje csinált., a francia sört. A saját pálinkánkat ittuk.
Délelőtt baglyozni voltam.
Köszi! Dolgoztam is vele sok sok órát. A gyerkőcök odavannak érte, no meg én is hódolhatok újra egy régi hobbimnak.
Elég érdekes szerzet ez a bagoly, még nem is láttam sűrűn bagolyt, bár télen van egy itt a háztetőkön, éjjel hallani hogy hangokat ad
A jó öreg erdei fülesbagoly. Még csak hárman vannak, vagy már többen is összeverődtek? Nincs a közeletekben lucfenyő, hogy a nyírfát lepték el?
Attól függ, hogy milyen hangokat ad. Ho, ho, hó... vagy Hu, hú, hú de jól laktam.
Könnyű összetéveszteni. A ho-ho-hooo-t és a hu-hu-huuu-t is, meg mindegyik dagi és gubbaszt. Mindegyik felcsipegeti az asztalra kitett sütit és ráadásul mindegyik be tud jutni a kéményen keresztül.
Nekem ez a kedvencem tőlük: Ló rider
Van több is, sütött a nap és azért ültek a nyírfára. Gondolom melegedni. Mellette pár méterre vannak a hatalmas fenyők. Ha a fenyőn vannak akkor nehéz fotózni mert kevés a fény a vakut meg nem díjazzák.
Jaaa... hogy a fotózkodásra ültek át. Szép kis raj, már azt hittem ennyire (3) megcsappant az állományuk. Felénk most egy rétisas portyázik. Egyből költöző madarak lettek a galambok.
Ez nincs bezsírozva, tök tiszta!
De közben fokozódik az Xakta! Tegnap hazamentem, összeraktam, bekapcsolva világít, kikapcsolva nem világít! Este ment egy darabig, a gyerekek had örüljenek! Lefekvés előtt kikapcsoltam, nem világított. Reggel arra keltem, hogy szivárvány színben úszik a szoba. Mondom, a fenébe, nem kapcsoltam ki este. Kikapcsoltam, akkor jöttem rá, hogy most kapcsoltam be, mert dupla fényerővel kezdett világítani! Isten bizony veszek még egyet, hogy ez így működik másiknál is? De ezt a bonyolult kapcsolást, amiben egy led, két elem, egy ellenállás, és egy kapcsoló van, nem tudom megfejteni!
Jajj, de Szépek, Aranyosak!
Anno Szolnokon, a belvárosban egy diófán is több tucat bagoly lakott az egyik bank mögötti parkolóban. Sajnos vagy 10 éve nem hallottam felőlük, pedig akkor a hiradó is bemutatta őket...
Sajnos manapság az ilyesminek nincs igazán hír értéke. Sokkal fontosabbnak ítélik meg a főszerkesztők, ha pl. Győzikét megbüntetik, mintha ilyesmi életvidám (és egyáltalán, az élettel összeegyeztethető értékű) dolgokkal foglalkoznának. Szomorú.
Látom nem hiszel nekem... Pedig ott, átvezetés van. Lehet, hogy nem is a kapcsolónál...
Pára lecsapódás is lehet például. Csodák nincsenek.
Pedig többen is emlegetik a csodát- vizsgaidőszakban...
No igen néhány átsörözött éjszaka és más segítség már nincs is.
Sziasztok!
Ti a kettő memóriakártya közül melyiket ajánlanátok? Samsung 32 GB micro SD class 10 vagy Sandisk Mobile Ultra 32 Gb Class 10 Van valakinek, valamelyikkel tapasztalata? A hozzászólás módosítva: Nov 27, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |