Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
LINK itt alul az Egyéb opciónál megtalálod... 850 HUF, ami kevesebb, mint a miskolci + utánvét
Köszönöm a segítséget. Azt hiszem gozi által ajánlott ChipCad-nél maradok, mert olcsóbb, és őket ismerem is
Sziasztok!
Nagy problémám van. Van egy alkatrész de nem találom sehol. /ret.hu, lomex.hu, hqvideo.hu/ A típus: LM209H (TO92) Az sem lenne gond, ha rendelni kellene. Előre is köszi a segítségetek!
Heló, üdv !
Debrecenben tud valaki elektronikai boltot???
A datasheet catalog(netes) sem ismeri. Szerinted mi ez?
Időközben meg oldódott. Amennyire siettem nem néztem meg a kapcsolási rajzot. Mert akkor tudhattam volna hogy egy síma -5V-os stabkocka.
Üdv!
Érdeklődnék hogy tudja-e valaki hogy hol lehet venni olyan kábelt ami pl. az egerekhez vagy a billentyűzetekhez van. Ha jól tudom akkor 6 ér és egy árnyék de ebben nem vagyok biztos,épp nincs a kezembe egy bontott, mindenesetre nekem ideális lenne mert elég vékonyak és sok bennük a különálló szál. Köszönet
Mi is kerestünk ilyet, a végén megtaláltuk a gyártót, de nem adott el, mert nem bír annyit gyártani mint amennyi kéne, ráadásul aranyáron volt, ezért vettünk 500Ft-os egeret és arról vágtuk le a drótokat.
Köszönöm, nem hangzik túl jól, mivel nekem kb. 4-5 méteres darabok kellenének. Remélem azért valakinek van egyéb ötlete hátha valamelyik elektronikai boltban láttak hasonlót, én eddig nem. Azért beírod a gyártót hátha? köszi
Sziasztok!
Hol lehet kapni Debrecenben Torx fejű csavart? Nyíl utcában és a Borbíró téri csapágy/csavar boltban kérdeztem, de nem volt. Köszi
Én ezt ismerem. A LiYCY nevű pont olyan amit írtál és van belőle elég sok fajta. Az árlistájukban megtalálható.
Remélem segít.
Voltam egy harmadikban (Böszörményi-Doberdó sarkán), ott még 4x5-ös süllyesztett csillagfejű se volt
Végszükség esetén csillagfejű is jó lenne, de mindenképpen rövidre van szükségem.
Szia! Szerintem riasztórendszerekben használt kábelek jók lennének neked, bár azt, hogy mire kell neked nem tudom. De itt egy példa nézdmeg:
http://www.riasztobolt.hu/index.php?page=products&category=1226 Talán van használható is köztük.
Köszönöm szépen ez valóban olyan amit én keresek. JZoli neked is köszönöm ez is jó tipp valamelyik tuti jó lesz.
Hali!
http://elektrokontha.hu/ József Attila ltp-röl 3 metrómegálló. 1082. Budapest, Üllői út 68. Üzlet:hétfő-csütörtök: 9-18h ,péntek: 9-17h. Üdv, Sanyi
Igen!!!!!!!!!
Sámsoni u.Korondán Kft Szent Anna u. KisGamma Kossuth u. Hobbyelektronika Kétmalom u. Bernád Hangtechnika
Valaki meg tudja mondani, hogy a 74HCT148 típusú IC hol kapható?
Szeged, Szatellit kft.
http://satel.hu/product.php?product_number=13-04-025
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy sehol sem találok 240°-os 5 pólusú DIN csatlakozókkal szerelt kábelt. Tud valaki segíteni, hogy hol lehet ilyenhez hozzájutni? Előre is köszi: Ati
Keresek Ilyen táp regulátort.
78M18A. Mindenhol kerestem már de nem találtam sehol. egy Logitech digitális hanszórókészlet erősítőjébe kellene. Valami miatt megpukkant. Segítsetek ha tudtok. Az esetleges válaszokat várom a petrasgy kukac gmail.com-ra. Köszönöm. Üdv Gyula
Szerintem a HQ-Video-nál kapható ilyen alkatrész...
Köszönöm az ötletet de megnéztem az online áruházukat és nincs csak 12,20,24 volt-os.
Nekem mindenképpen 18V-os kell. Valaki egyébb ötlet ????
Nem értem a hozzászólásodat.
Ha linket akartál berakni akkor sikerült a fórum linket berakni. Igen tudom hogy ez 18V-os a típusa 78M18A. Ilyen kellene.
Direkt Norberto hozzászólását linkeltem.
Idézet: „Igen tudom hogy ez 18V-os a típusa 78M18A. Ilyen kellene.” Akkor nem értem mi a problémád. Miért nem veszel a HQ-tól?
Kiemeltem a lényeget az oldalról (ahogy nálam bejött a lap)!
Megvan hol értettük félre egymást.
Én(és sejtésem szerint Norberto is) úgy gondolom hogy az UA7818-as IC tökéletes helyettesítője a 78M18A típusú IC-nek. Mivel mind2 0,5A-t bíró, 18V-os fesz.stab. Tehát Norberto nem véletlen nem a HQ főoldalát linkelte, hanem a megfelelő terméküket. Egyikünk se beszélt teljes, kerek, egész mondatban, ezért érthettük félre egymást. Mert ha például én (vagy Norberto) azt írom egyből, hogy ez jó helyettesítő, akkor nincs félreértés. De azt gondoltam ez egyértelmű. Ha te azt írod, hogy ez 18V-os, de NEM 78M18A típusú, akkor meg én értem meg mi a problémád a belinkelt IC-vel. U.i.: Igen, biztosan Norberto is a helyettesítésre gondolt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |