Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ICD2 NYÁK-gyártás
Szia mindenkinek!
Nyák +összes alkatrész, pic nélkül meghirdetett csomagjára előfizetnék a kedves Teamnek. Norberto kérlek (amint ez ismert lesz) bankszámlaszámmal, meg bank névvel írj egy akármmit (fórum, pü, mail) Regards,Pctvsat
A lényeg, hogy RM2-es ellenállások legyenek, amiben van 0.4w-os is.
Egyébként 0.47 Ohm-ból van 10 db "feleslegem". Ha Norbertó dob privátban egy címet holnap fel is tudom adni. Persza, ha kell.
Status report:
Norberto - természetesen Rapidus - teljes kit Feri007 - 4 teljes kit pctvsat - PIC nelkul, teljes kit denon888 - teljes kit JZoli - teljes kit BJano - visszajelzést, megerősítést várunk zolli - visszajelzest varunk Ha valakit kihagytam volna, bocs, és szóljon. Szerintem holnap zárjuk le a nyak-listat. es pénteken lehetne rendelni. Ugy 3 darabbal tobb nyakot erdemes lenne venni. HA jol tudom 5 napos határidővel rendelnénk. Norberto azt mondta, a nyak birtokában kellene csatlakozókat venni, rábizzuk, hogy a többi dolgot mikor veszi meg. Egy het mulva (szerda-csüt)lezarhato az alkatreszes lista is.
Sziasztok.Én is jelentkeznék Team tagnak egy teljes kit kellene.
Ha esetleg érdekelne valakit, akkor ebből a nyákból nemrég rendeltem 5db-ot, és ekkor 1300Ft+fa a darabár.
Hello!
Remélem még nem késő! Én is jelentkeznék 2db teljes kit-re. Chip-et csapat HAJRÁ !
Megerősítem, hogy nekem is kell egy teljes kit dobozostól (PIC-kek programozva) postázva.
Idézet: „zolli - visszajelzest varunk” Na már rám se kell várni mert megerősítem hogy nekem is kellene egy tejes KIT. Még annyit szeretnék tudni hogy akkor várhatóan mennyibe éesz nekem ez amire kézhezkapom, ha jól gondolom olyan 6,5huf körül? És a két Pic is fel lesz programozva?
Ma délelőtt kértem árajánlatot a gyártásra; 10 napra és 5 napra is kértem árkalkulációt...
Még délelőtt óta nem írtak vissza semmit... A PIC-eket felprogramozom természetesen!
Gyakran össze kell irni, mert kimarad valaki:
Norberto - természetesen Rapidus - teljes kit Feri007 - 4 teljes kit pctvsat - PIC nelkul, teljes kit denon888 - teljes kit JZoli - teljes kit BJano - teljes kit zolli - teljes kit san398 - teljes kit IMi - 2 teljes kit Ez eddig 14! Norbertot nagyon fogják szeretni az alkatrészboltokban...
Sziasztok!
Remélem még nem késtem le! Én is szeretnék egy teljes kit-et.
Nagyon megindult, de nem is csodálom. Kis munkával egy olyan cuccra lehet szert tenni, ami 22.000Ft a boltban, de van olyan hely is ahol 19.000-ért adják, és még csak nem is gyári, hanem utánépített, mit miénk lesz! :eek2:
Ha még egy picit feljebb megy a darabszám (>=20), akkor már extra kedvezményt is kaphatunk egyes boltokban!
Sziasztok!
Na szóval én is csatlakoznék az ICD-teamhoz! A bankszámlaszámot privátban külditek ki mindenkinek? NA szóval akkor én is szeretnék egy teljes kit-et!
Köszönet Norberto-nak hogy igy utánna járt dolgoknak!!!!!!!!!!!
Azért csak meglesz az a 20 fő
Sziasztok!
Én is szeretnék csapattag lenni egy teljes kit erejéig. Nagyon tetszik ez a project. Köszönet a fő szervezőknek.
Sziasztok!
Na szóval én is csatlakoznék az ICD-teamhoz! A bankszámlaszámot privátban külditek ki mindenkinek? NA szóval akkor én is szeretnék egy teljes kit-et! Üdv:pumpa
Ezek szerint az én tisztem a népszámlálás
Norberto - természetesen Rapidus - teljes kit Feri007 - 4 teljes kit pctvsat - PIC nelkul, teljes kit denon888 - teljes kit JZoli - teljes kit BJano - teljes kit zolli - teljes kit san398 - teljes kit IMi - 2 teljes kit tala - teljes kit 8ball - teljes kit carpentt - teljes kit pumpa - teljes kit Nekem ez 18!
Sziasztok!
Csatlakoznék én is 1 készlet erejéig! Üdv: FVM
Jelen állás szerint:
Norberto BJano Rapidus Feri007 (4 db) zolli pctvsat frrrrr JZoli denon888 san398 IMi (2 db) tala 8ball carpentt pumpa fvm Elértük a 20 db-os varázsszámot, emberek!
frrrrr kimaradt a listádból
Pedig vállaltad is neki, hogy készre szereled
Frrrr-rel magánban leboltoltam az üzletet, azért a 4 db nálam (2 Frrrr, 1 saját, 1 kolléga, )
Ugyhogy Norberto BJano Rapidus Feri007 (4 db) zolli pctvsat JZoli denon888 san398 IMi (2 db) tala 8ball carpentt pumpa fvm
Sejtettem, hogy ilyesmi állhat a háttérben. Akkor még csak 19-nél járunk (1 híján 20 ), és akkor frrrrr-t nem kell külön felírni a listára! Megjegyeztem!
Jól olvastam, hogy ebből a nyákból lenne rendelve?
Van itt egy illető, akinek lehet, hogy kellene (még nem válaszolt), szóval lehet, hogy én is vevő leszek egy komplettre.
Meg leszünk tisztelve, ha te is tagja leszel a ICS2TM egyletnek
|
Bejelentkezés
Hirdetés |