Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendezvény-hangosítás (PA) hangtechnikái
Lapozás: OK   159 / 244
(#) bencikusz válasza peter1995 hozzászólására (») Ápr 2, 2013 /

Én inkább használt hangsugárzót vennék. (Ezt is tettem)
Nézd meg a djbörzét, ha látsz valamit ami szimpatikus és megpróbálok neked segíteni hogy milyennek ítélem meg.
(#) peter1995 válasza bencikusz hozzászólására (») Ápr 2, 2013 /

Nézelődök és belinkelem majd ide. Köszönöm a segítséget.
(#) peter1995 válasza peter1995 hozzászólására (») Ápr 2, 2013 /

Ezeket pl meghajtaná 1-1 híd?

Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2013
(#) bencikusz válasza peter1995 hozzászólására (») Ápr 2, 2013 /

Meghajtaná, de én azért még keresgélnék tovább
(#) peter1995 válasza bencikusz hozzászólására (») Ápr 2, 2013 /

Persze nézem még meg most még pénz sincs rá, csak hogy akkor így adatok szerint kb ilyen legyen, amit még ki tud hajtani. Na ezt jól megfogalmaztam
(#) Amade1998 hozzászólása Ápr 3, 2013 /

Helló!
Mit gondltok, melyik jobb?
JBL JRX 115 (gyári driver Eminence emd 2002sl-re cserélve) vagy Reflex R-300
(#) ptesza válasza Amade1998 hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /

Én a JBL-t vinném haza.
(#) djloui válasza Amade1998 hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /

Én az R300-at az olcsó JBL-ben csak az egy kínai lemezkosár van, és fele akkora mágnes nincs rajta mint az R300 15"-án, a reflexben nem kell magasat cserélned mert az a driver ami a Reflexben van semmivel sem rosszabb az eminence-nél, és jól jön az a 20cm-es gyors középhangszóró harmadik érv a javítás. Itt van a gyártó Üllőn és normális áron gyárira tud neked vissza állítani mindent ha letüzeled a hang(falat)szórókat. Szóval a JBL-nek ez a kategóriája nem jobb az tuti, talán ami jó benne hogy szőrös a láda de az is ronda tud lenni ha le van verve meg a másik is. A döntés a te kezedben van ifjú SZKÁJVÓKER
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2013
(#) vipera1997 válasza Amade1998 hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /

JBl-t vegyél!
(#) bajtaig válasza Amade1998 hozzászólására (») Ápr 4, 2013 / 1

Reflex, a JBL estében a matricáért fizetsz, az alkatrészek gagyik!
(#) bencikusz válasza Amade1998 hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /

Az adatlap szerint a JBL 98 dB 1W/1m
A REFLEX pedig 100dB 1W/1m
(#) sound.man válasza bajtaig hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /

A jbl jrx széria az kb somogyi szint. Lemezkosár emelett széria hibás a mély benne. Nem mindig a márkát kell nézni. Inkább reflex mint jrx.
(#) Action2K válasza Amade1998 hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /

Reflexet vegyél. Már csak reflexből is. Nekem 12 ezerért teljesen felújítottak egy 140 ezer forintos leégett cuccost. Persze az is számít, hogy több mint 15 éve az ügyfelük vagyok.
(#) andras99 hozzászólása Ápr 4, 2013 /

Sziasztok!
Valami hordozható aktív hangsugárzó kéne nekem utazásokhoz beépített keverővel amire iPod-ot, mikrofont lehet kötni. Én kinéztem ezt a terméket de elég gagyinak tűnik. Aztán ráakadtam az FS audio mm-8-80 típusúra, ebbe én építenék erősítőt/keverőt. Szerintetek jobban szólna az FS audio? link
(#) bajtaig válasza sound.man hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /

Félreérthetően fogalmaztam, természetesen a reflex sokkal jobb,és a JBL-JRX gagyi.
(#) djloui válasza andras99 hozzászólására (») Ápr 5, 2013 /

Hát ha szeretsz forrasztani és saját végfokot akarsz bele akkor FS audio lehet valamivel jobb hangja van mert abban egy lágy felfüggesztésű hangszóró van ahogy látom, bár ebben a kategóriában mindegy milyen paramétereket adnak meg, mind a vásárló vakítására szolgál. Az ár kb a fele annyiból kihozod. Én láttam már ilyen kis műanyag aktív hang(falat)sugárzót abban is 20cm-es hangszóró volt egy TDA IC erősítő volt benne kis toroid, meg egy mikrofon vonal bemenet, ezt bőven ki hozod annyiból.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2013
(#) andras99 válasza djloui hozzászólására (») Ápr 5, 2013 /

Oké! Akkor építek saját végfokot. Az FS audiot pont a lágy felfüggesztése miatt néztem ki, a Master Audio mélye szerintem csak kopogna.... Talán a driver valamivel jobb benne, legalábbis az adatok szerint...
(#) djloui válasza andras99 hozzászólására (») Ápr 5, 2013 /

Egy ilyen jó is lenne neked, vonal és mikrofon is kell ugye? Egy hang(falad)sugárzód lesz? Ha elfér szerintem jó a több csatorna legalább professzionálisabb lesz.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2013

6ipmix.gif

(#) kvez válasza V.Cs. hozzászólására (») Ápr 8, 2013 /

Üdv!
Visszatérve a JBL JRX 125 -re. Mit kell változtatni a hangváltó kondiján, milyenre kell cserélni? Meg milyen drivert ajánlotok bele ami azért nem teszkó. Nekem semmi gondom a JBL-el van egy SP128s-em arra nem panaszkodhatok
Köszi!
A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2013
(#) sound.man válasza kvez hozzászólására (») Ápr 9, 2013 /

Mert az nem a kínai széria. Láda maradhat ha gondolod a többi minden csere. Szóró szériahibás megrogyik a tekercsnél a papír, driver az kicsi benne váltó az talán még jó is lehet. Nem érdemes vele foglalkozni. Megvetted és belenéztél utána látod majd te is.
(#) DJ_Tacee válasza peter1995 hozzászólására (») Ápr 9, 2013 /

Idézet:
„2x250W 3 utas bass reflex, 4x100W 2 utas bass reflex”

Azok a "hifi" hangsugárzók jó esetben ha 40-50W-ot tudnak valami szörnyű hangnyomás mellett. Az autós cucc még ennél is rosszabb, sajnos ezek nem alkalmasak hangosításra.
(#) kvez válasza sound.man hozzászólására (») Ápr 10, 2013 /

Eszem ágában nem áll olyat venni Csak egy barátomnak van és nem tetszik a magas neki sem. Meg a zenekar is ilyet használ, ahova be szoktam ugrani.
(#) Haliapu hozzászólása Ápr 14, 2013 /

Sziasztok, lassan nekem is össze áll a rendszerem. Nekem is az összes dobozomba felújított Reflexek vannak és nagyon meg vagyok vele elégedve, mind hang minőségbe és dinamikába is.
(#) peter1995 válasza Haliapu hozzászólására (») Ápr 14, 2013 /

Ejha, ezekkel már lehet döngetni
(#) ptesza válasza Haliapu hozzászólására (») Ápr 14, 2013 /

Van cucc bőven. Jól is néznek ki. Ezzel már meg lehet jelenni normálisan. Grat.
(#) soos csaba válasza Haliapu hozzászólására (») Ápr 14, 2013 /

Szia! Gratulálok a rendszeredhez nagyon jól néznek ki!. Egy kérdésem azért volna látom neked is van két Reloop hangsugárzód mint nekem, te nem csináltál valamit a hangjával, hogy ne legyen olyan nyers?, ez alatt azt értem hogy ez a hangsugárzó típus csak brummogva és erőteljes élessel szól, sok közép hang nem jön ki belőle. Te nem változtattál a szűrön valamit?
(#) bajtaig válasza Haliapu hozzászólására (») Ápr 14, 2013 /

Mire használod?
(#) Haliapu válasza soos csaba hozzászólására (») Ápr 15, 2013 /

Szia, nem az eredeti keresztváltó van benne és csak monitornak szoktam őket használni.A keresztváltó mély hangszóró tekercse 4,2mH a magasat 160V 3µF válassza le a mélyekről és 0,6mH tekercs van a driver tekercsével párhuzamosan valamint 2db 12V 10W-os szufita izzó van a magassal sorba védelemnek.
(#) Haliapu válasza bajtaig hozzászólására (») Ápr 15, 2013 /

Szia, súlyzózok velük és riogatom a szomszédokat.
(#) bajtaig válasza Haliapu hozzászólására (») Ápr 15, 2013 /

Rendezvények, bulik ?
Következő: »»   159 / 244
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem