Fórum témák
» Több friss téma |
Hát ez lehet akár a keringető vagy az ürítő szivattyú is.Ha a keringető akkor akár még köze is lehet a hibához.Ha van benne nyomáskapcsoló(ami a motor nyomásásra kapcsol) akkor akár még az is lehet a rossz.
Az ürítő szivattyut már cseréltem utána kb:2-3 mosogatást elvégzett és kezdődött minden előről.
Sziasztok. A fent nevezett indesit idl 76-os mosogatógépnek az első két lámpája villog, mi lehet a baja? Üdv! Miki
sziasztok ! egy kis segitséget kérnék van egy candy cd112 tipusu mosogatógépem nem akar indulni az áramot felveszi,de nem indul.elöre is köszi
nem sajnos. a led sem villan fel áramot kap mert le ellenőriztem.
Nézd meg hogy a panelig eljut az áram illetve a ki/be kapcsoló gombot és a panel tápegységét kéne megnézni.
k*öszi a tippet. a panelnál van áram ha bekapcsolom a gépet
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
s*ajnos nem működik
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2013
Szép napot mindenkinek!Egy kis segitséget szeretnék kérni,van egy candy csf4570E tipusu mosogatógépem.egy ideje amikor elinditottam kis idő mulva villogott az első két lámpa rajta és sipolt,megnéztük a vizcsap kinyitva ,szürők rendben.utána már ahogy elinditom most már az összes lámpa villog .Mi lehet a hiba???,köszönöm a segitséget.
Kedves MEDDOG!Nekem ugyan ez a probléma merült föl a mosogatógépemmel.Kérem,ha megtalálták a megoldást,írja meg,mert a szerelők már a típus említésére is csak sóhajtoznak.Válaszáért előre is hálás köszönet!(Az ön bejegyzése kb 1 éves)
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2013
Hogy mi a baja, azt sajna nem tudom, ezt találtam, remélem segít:
(esetleg valaki tudja a megoldást) LED. illuminated 1 = Overflow ( water in base ) 1+2 = Pump timeout, or Software recognition error ( timer not programmed, wrong keypad) 1+3 = Circulation pump not working 2+3 = Not filling 2+4 = Heating circuit not working 2 = Solenoid valve 'broken' 3 = Thermistor (NTC) cicuit not working 4 = Temp not reached whilst heating ( poss NTC detached casing). It is usually necessary to 'reset' the machine after a fault code has been displayed. Resetting. Switch dishwasher OFF, rotate the or switch to STOP/CHANGE and switch on, after a few seconds the LEDS will go out enabling a new programme to be ed üdv.: aramos A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2013
Sziasztok! Valaki segítsen legyen szíves!
Egy whirlpool típusú mosogatógépem van. Bár ebben az esetben úgy gondolom a márka mindegy! 6 éves eddig remekül működött,most viszont ürítésnél ömlik belőle a víz! Minden lehetséges víz be és kimenetet végig ellenőriztem a csöveknél nincs hiba. Ha elindítom a gép alól viszont ömlik a víz! Én ugyan nem tudom megcsinálni mert nőből vagyok de engem könnyen megvezet egy szerelő és nem akarom,hogy levegyenek egy csomó pénzzel ha nem muszáj! Ha tudnám nagyjából a baj forrását már könnyebben utána tudnék nézni a javítási költségeknek és talán nem tudnának becsapni ha szerelőhöz kellene fordulnom! Köszönöm előre is a tanácsokat! Üdv!!!
A mosogatógép szakik itt szoktak összegyülni.
Sziasztok!
Van egy két és fél éves bosh mosogatógépem, ami tökéletesen működött idáig. Mostanában kijelez mindig a víznyomás érzékelője, ami szerint nem elég a víznyomás, vagy ki kell takarítani a szűrőt. Nos azt csinálja, hogy szívja a vizet utána meg ki is engedi és ezt folyamatosan. Mi lehet a hiba? Mert ki is takarítottam és a víznyomással meg nem tudok mit csinálni az a szolgáltató hiányossága. Előre is köszi a segítséget !
Valószínűleg a literszámláló nem ad jelet és azt hiszi a gép hogy nem kap vizet.
Ha csak a víz leszivattyúzásánál jelentkezik a gond akkor valószínűleg nincs nagy probléma(esetleg a szivattyú csövének sérülése a szivattyú tömítetlensége okozhatja)tehát nem nagy anyagi kiadás.
Szép napot mindenkinek!Egy kis segitséget szeretnék kérni,van egy candy csf4570E tipusu mosogatógépem.egy ideje amikor elinditottam kis idő mulva villogott az első két lámpa rajta és sipolt,megnéztük a vizcsap kinyitva ,szürők rendben.utána már ahogy elinditom most már az összes lámpa villog .Mi lehet a hiba???,köszönöm a segitséget
Szép napot mindenkinek!Egy kis segitséget szeretnék kérni,van egy candy csf4570E tipusu mosogatógépem.egy ideje amikor elinditottam kis idő mulva villogott az első két lámpa rajta és sipolt,megnéztük a vizcsap kinyitva ,szürők rendben.utána már ahogy elinditom most már az összes lámpa villog .Mi lehet a hiba???,köszönöm a segitséget
Köszönöm. És hol van ez a literszámláló?
Általában a gép aljában vagy leginkább az oldalában.Egy kis vízkerékhez hasonló propeller 2 vékony vezetékkel.
Szióka !Pólós vagyok, segítséget kérek, vagy ötletet!
Whirlpool AWO/D 1009EX Ez van a drága mosógépre írva. Nem centrifugál. Mi lehet a baja? Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok.
Van egy Fagor LJF012 típusú mosogatógépem a hiba üzenet szerint szivattyú hibája van. Indításkor leszívja a vizet majd el kezdi pörgetni a lapátot benne de a feltöltés vízzel nem indul el. A feltöltő szelep jó mert tettem rá külön áramot akkor át engedi a vizet. Mi lehet a baj? Előre is köszi
Nézd meg hogy miért nem kap a szelep áramot.Digitális?
Sajnos digitális. Meg kerestem a panelon a kábelt de nem ad a panel áramot rá.
Lehet hogy ami vezérli(gondolom triac) meghalt.Nézd meg lehet hogy csak ennyi a baja.Van benne szintkapcsoló vagy literszámlálós?
Így néz ki a panel. http://czesciagd.north.pl/karta/v54j000k2-modul-fagor-;-brandt,735-...9.html
A bal felső oldalon lévő ic kapcsolná az áramot meg néztem az adatlapját ez valami egybe épített triac lehet. Azt nem tudom van-e szint kapcsoló benne vagy liter számláló. Az alján találtam egy szint kapcsolónak látszó valamit ha megnyomom nem áll le a kifelé szivattyúzás. A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2013
Az az elárasztás elleni védelem.Nézd meg mert ha sima nyomáskapcsolós akkor nem biztos hogy az elektronikával van a gond!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |