Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ők ugyanezt mondanák a sertéspörkölt, nokedli és koviubi kombóra...
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2013
A sajtos-sonkás-szalonnás tojásrántottánál, meg megtámadnának minket.
![]()
Ez lehet most kicsit OFF lesz, de máshol még offabb' lenne.
Csak én vagyok a projektekkel úgy, hogy be se fejezem az egyiket, de már kezdem a következőt? Főleg amikor a dobozoláshoz érkezek el. Már hegyekbe fityegnek a nyákok, doboz meg sehol. ![]()
Nem vagy egyedűl vele.
![]() Nekem már 7 éve készűl a Quad 405-öm.Trafó, kaszni, végek(ez ami 7éve kész), elő fok megvan be is kezdtem dobozilni de még a táp panel van hátra.De még félben van egy Attila86 féle panem műszer,egy laminátor vezérlő, a digitális forrasztó állomás is dobozra vár, de már bele vágtam egy zselés akku töltőbe is. Jajj remélem nem OFF. ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2013
Nem, én is így vagyok. A dobozolás nem az én művészetem.
Én csak egy saját építésű bicikli lámpát akarok építeni, mert a gyáriak közül egyik se bírta a kiképzést. De amikor kellene semmi nincs hozzá. A fékszerkezet is átalakításra vár. Csak két rugó kellene, ami nem engedné egyik oldalra se billenni.
Én is lőttem egy képet, de valahogy nem azt adja vissza... Bővebben: Link
![]()
Nem tudom tapasztaltátok-e már, hogy a tárgyak néha önálló életre kelnek. Egy tegnapi történet, hogy lássátok mire gondolok. A virágoskert kapu eltörött, nekiláttam meghegeszteni. A járdán térdelve megflexeltem az oszlopot, hogy legyen test a hegesztőnek. A flexet a hátam mögé raktam, majd fél kézzel hátranyúlva a testkábelt előre húztam, hogy az oszlopra csíptessem. Ez olyan jól sikerült, hogy a csipesz útközben bekapcsolta a flexet és az, mint egy megvadult harci szekér végig vágtatott a járdán és azzal a lendülettel keresztül vágta a hegesztő kábelét. Szerencsére a 380-asat és nem a 220-ast mert az be is volt dugva. Szerintem ha ezt egy filmen előszeretnék adni, húsz technikus kísérletezne három hónapig mire összejönne. Nekem elsőre sikerült, pedig nem is akartam.
![]()
Hű az komoly lehetett! Nekem a múltkor olyan esetem volt (a játékos kollégámnak köszönhetően) hogy bekapcsolta a gyújtást az AWi hegesztőn majd visszatette a tartóba a pisztolyt, ahogyan volt. Én meg mikor akartam volna hegeszteni egészen komolyan belenéztem az ívbe, ő meg csak nevetett....
![]()
No de az tervezett gonoszkodás volt, ez meg a merő véletlen.
![]()
Szándékos volt, de számomra véletlen
![]() Erre szoktam mondani, bezzeg ha akarnád, akkor nem jönne össze!
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy transzformátor olajat mivel lehet helyettesíteni? Illetve motorolaj jó lehet helyette? Köszönöm!
Volt már?
"HelloVizsgaidőszak - Kettesem Az én kettesem egy olyan jegy, amit nem könnyű megszerezeni tanulhatok én napestig akkor sem fogják megadni a kettesem. Ó, az én kettesem. Az én kettesem egy olyan jegy, ami gimiben jelest érne, csak több a meló benne teljesíthetetlen jegy a a kettesem. Ó, az én kettesem. Mert nekem nem kell más, csak a kettesem, az én kettesem. Csak görbüljön, az úgy jó nekem, az úgy jó nekem. Bárcsak beírnák már az én kettesem, az én kettesem. Épp ponthatár: de így jó nekem, de így jó nekem ez a jegy."
Régen, sokáig ez volt a csengőhangom
![]()
Mi az a nagy éti csiga a videó elején amibe belegrimaszol (?vagy belehány?) az a muki böfögő hang jön ki?
![]()
Találós kérdés: Melyik az az állat, amelyik a halála után még legalább százat fordul?
Grillcsirke!
A hozzászólás módosítva: Máj 21, 2013
Nekem is van egy találós kérdésem íme:
Mi az? Aki eladja az jól jár vele. Aki megveszi annak nincs szüksége rá. És aki használja az nem tud róla. Na ezt találjátok ki ![]()
Mostmár hangszórókat osztogatnak nem pontokat?
![]()
Lehet, hogy makro módban fényképeztél...
![]()
Én is küldtem egy házvezetőnőt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |