Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   378 / 1149
(#) KTobi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 26, 2013 / 1

Nem vagy kezdő, tudod, hogy a hibás/sérült HDDt többet nem írjuk. Kell másik, amire átmásolod az adatokat (elég másik logikai partició, ami sértetlen). Keres rá a netten a Handy Recorvery-ra, megoldja a problémádat. Régen használtam, tévedésből végig formatált HDDről is 99%os az adat visszaolvasás. 3as, 4es verzióval van tapasztalatom, újabbat nem próbáltam.
(#) _ampervadasz_ válasza pittti hozzászólására (») Máj 26, 2013 /

Köszönöm a segìtsėget maj akkor marad ez a mòdszer.

Egy demò verziòs programmal sikerūlt mappákat àllomànyokat talàlni, de csak azokat a fàjlokat talàlta meg amiket a proogram felkìnàlt pėldául bmp jpg zip stb. Olyat pl. nem, hogy exe iso rar pdf, ìgy azokat nem is hozza fel.

Ehhez hasonlò kifinomult programmal is jò lenne, mėg az sem ėrdekel, hogy az eredeti könyvtàrszerkezet nem àll vissza, csak meglennėnek mert minden itt tàrolòdott, vagy 12 ève halmozòdò anyag aminek több mint a 80% -a!! nem reprodukálhatò.
(#) pittti válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 26, 2013 / 2

Ilyen esetekben kötelező bizonyos lépések betartása.

1, kell egy másik identikus merevlemez, amire alacsonyszintű, szektorolvasásos módszerrel átmented a hibásat. Lényege, hogy minden egyes adatblokk, adatbyte és a hozzátartozó checksum fizikailag azonos helyen legyen, mint a forráslemezen. Jobb helyeken ezt hívják tükrözésnek.
(a Linux „dd” parancsa messze nem egyenlő ezzel, de bizonyos engedményekkel használható.

2, a másolaton kell megkísérelni az adatvisszaállítást, először diskeditorral javítani a hibákat (amennyiben lehetséges), majd elvégezni az adatmentést.
Bármi hiba, rontás esetén van lehetőséged visszatérni a kiinduló állapothoz.
(#) geld77 hozzászólása Máj 26, 2013 /

Sziasztok!

Van egy Asus M2A-VM HDMI alaplapom és le szokott fagyni, a biosba sem tudok belépni. Az alaplapon van egy pár pupos kondi. Ha azokat kicserélem megjavulhat?
(#) pittti válasza geld77 hozzászólására (») Máj 26, 2013 /

Ha csak ez a hibája az alaplapnak akkor igen.
(#) geld77 válasza pittti hozzászólására (») Máj 26, 2013 /

Amik benne voltak dolgok az mind hibátlanul működik másik alaplapban.
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2013
(#) Atic hozzászólása Máj 26, 2013 /

Üdv.
Tudna valaki segíteni? hogyan kell kikeresni, megnézni a ruter magszámát?
(#) pittti válasza Atic hozzászólására (») Máj 26, 2013 /

Talán a Mac Address-re gondolsz? Rá van írva az alján egy cimkére.
(de ha belépsz a webes kezelőfelületére, ott is megtalálod - feltéve ha nem klónozták már. Ebben az esetben: Restore, vagy hard reset)
(#) Dj Decybell válasza Szebence hozzászólására (») Máj 26, 2013 /

A CPU környékén lehet hogy szakadás van a vezetőn ami előfordulhat a feszegetéstől, de főleg a hőingadozástól. Vagy valameik alaplapi tápcsati nem kontaktol.

Am nem tudom üzem közben miféle igény a feszegetés..
(#) golem hozzászólása Máj 27, 2013 /

Sziasztok!

Tegnap hoztak egy vinyót hogy nézem már meg beraktam a gépbe a bios fel ismerte de a Windows már nem mi ijenkor a hiba? a hdd sentinel se lássa.
(#) Dj Decybell válasza golem hozzászólására (») Máj 27, 2013 /

Szia!

Hogy a hdd sentinel nem LÁTJA az nem mérvadó. Próbáld PQ Magic-el. Lehet csak egy formázás kell neki.
(#) golem válasza Dj Decybell hozzászólására (») Máj 27, 2013 /

Hogy formázzam le hogyha nem látja senki a bioson kívül
(#) kokozo válasza golem hozzászólására (») Máj 27, 2013 /

A windóz ha nincs particionálva akkor se látja.. Próbáld meg particionálni hátha..
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2013
(#) golem válasza kokozo hozzászólására (») Máj 27, 2013 /

Most lehúztam a rendszer vinyót az marat rajta de akkor meg azt írta ki a gép hogy nem található rendszer merevlemez. Particionálva van ntfs fálj rendszerrel lenne rajta windows is.
(#) kokozo válasza golem hozzászólására (») Máj 27, 2013 /

Windows lemez betesz, arról boot, ott javítás, utána chkdsk /p/r
(#) Dj Decybell hozzászólása Máj 27, 2013 /

Sziasztok!

Adott jelenleg egy win7 64bit oprendszeres pc 8600GT 256Mb vga-val, 2 monitorral.
Anno Win7 előtt volt +ba egy Radeon 7000 64MB DDR PCI-os kari a +monitoroknak ami jól szolgált.
Ha be üzemelem az alaplapi vga-t a 3.monitorhoz, lelegeli a teljes erőforrását a gépnek, még akkor is ha csak egy pdf-et jelenít meg. -ezáltal a 8600-ason is felejtős a gépigényes progi üzemelése (ami 2 monitorral, alaplapi kimenet tiltásával ment stabilan!)

Hogyan keltsem életre a Radeonom, mert nincs win7 driver hozzá, (már nem emlékszem hogy lehet korábbi driverrel beüzemelni) (B-terv másik lap, hogy legyen még1 PCIEX-slot és akkor teszek béé komolyabb karit kiegészítőnek. Arra most nincs keret.

Előre is köszi! Nagyban megkönnyítené a munkám nem játszani kell.
(#) Dj Decybell válasza golem hozzászólására (») Máj 27, 2013 /

Idézet:
„Próbáld PQ Magic-el.”

Van olyan funkciója, hogy a rendszer betöltése előtt fut mint a chandsk. Ott "mindent" lát.
(#) pittti válasza Dj Decybell hozzászólására (») Máj 27, 2013 /

Ismereteim szerint a Radeon 7000-et a Win7 alapból kezeli, mind a 32, mind a 64 bites.
(mivel AERO támogatás nincs, természetesen ki kell kapcsolni)
(#) golem válasza Dj Decybell hozzászólására (») Máj 27, 2013 /

Beretem a telepítőt látja a vinyót le is formázta mikor telepítenie kellet volna akkor újra indult utána meg betölti hardvereket és ismét újra indul. Mért csinálja?
Ezek után se lássa a Windows a vinyót
(#) Dj Decybell válasza pittti hozzászólására (») Máj 27, 2013 /

32Bit-es win7em sose volt nem is lessz. 4Gb-ram van a gépbe.
Az aero mindenképp kell, és ha le van tiltva, akkor se múkodott hiába mondtam neki.
(#) Szebence válasza Dj Decybell hozzászólására (») Máj 28, 2013 /

Ha visszaolvasod a problémát, akkor láthatod, hogy az a probléma, hogy álló PC házban van a gép, de ha állva használom, akkor folyton kifagy, ha lefektetem, akkor pedig működik. Próbáltam rájönni, mi okozza a kontaktálási problémát, mertr ebből a hibából arra következtettem. Ezért lefektettem, mert úgy ment a gép, és menet közben elkezdtem átmozgatni a benne lévő dolgokat. Nem kell feszegetni a CPU hűtőt elég éppen csak egy picit megnyomni oldal irányból.
(#) Dj Decybell válasza Szebence hozzászólására (») Máj 28, 2013 /

Orvosolható a problem többnyire. Nemrégiben írtam ugyanebben a fórumban a megoldást.
(#) Atic válasza pittti hozzászólására (») Máj 28, 2013 /

köszi a segitséget
(#) Atic válasza pittti hozzászólására (») Máj 28, 2013 /

Elnézést, de kérhetek bővebb leírást a router Mec Address kiderítésére?
(#) uniman válasza Atic hozzászólására (») Máj 28, 2013 / 1

Hello!
Itt egész jól le van írva: Bővebben: Link
(#) Chipmunk1960 válasza Szebence hozzászólására (») Máj 28, 2013 /

Hali, Nem lehet, hogy a vinyód nem szereti azt a pozíciót? Vedd ki, s próbáld ki abban a helyzetben, függ-vízsz. ahogyan működött, hátha.. Volt már ilyen.
(#) geld77 hozzászólása Máj 28, 2013 /

Sziasztok!

Volna egy kérdésem. Van egy alaplap ami egy MSI P4M890M. A gép bekapcsol, BIOS-ba be lehet lépni, beállítani meg minden de a boot-olásig már nem jut el csak villogó kurzor van.

Milyen ötletek vannak az életre keltéséhez?
(#) Szebence válasza Chipmunk1960 hozzászólására (») Máj 28, 2013 /

Jó ötlet, ki fogom próbálni ha lesz egy kis időm!
(#) Dj Decybell válasza geld77 hozzászólására (») Máj 28, 2013 /

Szia
Első körben winyó kábel csere.. ata-s ugye?
(#) geld77 válasza Dj Decybell hozzászólására (») Máj 28, 2013 /

Szia
Első körben ezek megvoltak, mindent lehúztam csak az alaplap videókari és memóriák. Így sem indult a gép boot oldalig.
Következő: »»   378 / 1149
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem