Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2112 / 3614
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Mi is várjuk. Elbeszélgetünk, elborozgatunk. Megnézzük mennyit öregedtek a többiek. Az osztályfőnökünket én viszem, mert a szomszéd városban lakik. 85 éves és amikor megbeszéltem vele a találkozót épp a szőlőjét kötözte. Szeretnék én is az ő korában ilyen aktív lenni.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Az én ofőm meg méhészkedik.
(#) Gafly válasza pjg hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Szentes???
Melyik iskola?
(#) sprofan hozzászólása Jún 8, 2013 /

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy ezeket a Kemping gázpalackokat hol tudom feltöltetni? Kerestem a neten de igazából sehol semmi konkrétum. Ha valaki esetleg jártas ebben akkor kb. mennyibe fájhat ha a mostani palack teljesen üres? Nem tudom hány kg-os palack, de pont úgy néz ki a miénk mint itt ezen a képen.
(#) Gabó válasza sprofan hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Gödöllőn tudok 1 helyet ahol töltöttek ilyen palackot kb 1,5éve. Akkor nekünk olyan 4eft volt 1 palack.
(#) szamóca válasza sprofan hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Benzinkút, autógázfeltöltés, este felé, okosba.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Gyertyafény mellett, romantikusan...
(#) jani1987 hozzászólása Jún 8, 2013 /

(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Csak egy elektromos van!
(#) Gafly válasza pjg hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Ahol apám is meg én is tanítottam?
(#) janikukac válasza silent15 hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Én se panaszkodhatom. Hétfőn szerb teszt 3 olvasmányt kívülről fújni, kedd matek dolgozat, szerda fizika éves teszt, csütörtök biológia teszt. A többi még nincs bejelntve. Ja, s nekem még 10 nap van hátra, nem csak 7... A jövő héten dől el az átlagom.
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Nem emlékszem a nevedre. '73-ban végeztem Győri Antal osztályában.
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Janikám! Nyomás tanulni! Végezz minél jobb eredménnyel, mert 10év múlva nagyon sokat fog jelenteni!
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Azt csinálom már egész 12 óta, de annyira tele lett a fejem, hogy nem tudom hova magolni a szerb kérdés/válaszokat...
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Köszönöm!
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Nem baj az! Ne feledd: az emberi agy kapacitása, végtelen.
(#) jani1987 hozzászólása Jún 8, 2013 /

(#) gkari válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Nyugalom, Tarlós I. mérnök úr megmondta, nem lesz semmi baj. (A római parti kabinomban már min. 20cm. víz áll-de ez nem baj)
(#) pjg hozzászólása Jún 8, 2013 /

Gratuláció nekik!
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2013
(#) nagy hoho válasza Gabó hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Mi úgy töltöttük, hogy egy nagy palackot fejre állítva kb 1,5 m magasan függesztve a két palackot tömlővel összekötve átfolyattuk a gázt. A kocsimba is így tőltöttem. Lehet cifrázni, a kis palackot mérlegre téve, tölteni az előírt mennyiséget.
(#) janikukac válasza janikukac hozzászólására (») Jún 9, 2013 /

Nem is írtam, hogy végére jártam a múltkori cipő-ügynek. Garancia alatt voltam szerencsére, de mivel már nem volt az a modell nekik, amilyen ez a cipő volt, ezért az árát levásárolhattam. Részben örülök, részben nem, mert nagyon szerettem az előző cipőt. Tiszta oldschool volt...
(#) Gafly válasza pjg hozzászólására (») Jún 9, 2013 /

Idézet:
„Nem emlékszem a nevedre. '73-ban végeztem Győri Antal osztályában.”

Nem lehet hogy azért, mert akkor és még az általános iskolában húzgáltam a lányok copfját?
Hogy Tóni bácsival mi van azt bevallom nem tudom, majd jövő szombaton megkérdezem a BURABU-n.
Egyébként csak most, csak neked lefényképeztem a sulit (ha már éppen arra jártam)
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Jún 9, 2013 /

Köszönöm szépen. Nem sokat változott. Csak a színe, meg a sok parabola antenna és a polip karjai. Azok húzzák lefelé, vagy nem engedik felemelkedni? A parabolák helyén az RH és az URH antennák voltak. HA/HG8KCP.
Tanár úrral augusztus végén találkozom, lévén akkor lesz az osztálytalálkozónk. 40 év! Atya világ!
(#) Gafly válasza pjg hozzászólására (») Jún 9, 2013 /

A parabolák tudomásom szerint a szentesi kábelTV fejállomás szerepét töltik be (jó helyen vannak)
Idézet:
„A parabolák helyén az RH és az URH antennák voltak. HA/HG8KCP.”

Ha, ha.
Én még emlékszem a Kajtor Pista bácsira is (HA8CP), bal oldalt alul...
Róla sem tudok semmit
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Jún 9, 2013 /

Nagyon régen meghalt. Sajnálom. Igazgatóm volt és elsőben kémia tanárom. Eszméletlenül jó órákat tartott. 5-ös voltam nála.
(#) zolika60 hozzászólása Jún 9, 2013 /

(#) bubuc17 hozzászólása Jún 10, 2013 /

Sziasztok.
Vállalkozásom készülöm indítani háztartási gép szerelőként.
Fekete fehér szórólapot szeretnék készíteni de semmi ötletem sincs hogy milyen legyen.
Van esetleg valakinek valami jó ötlete?
Első körben egy mosógép szerkezetrajzra gondoltam háttér gyanánt, csak nem találtam megfelelő képet.
Minden ötlet érdekelne.
(#) silent15 válasza bubuc17 hozzászólására (») Jún 10, 2013 /

Bal fönt egy robbantott mosógép képe, középre a szöveg.
A bal föntet, úgy értem, hogy PS-el meg tudod oldani, hogy kifele elhalványuljon, és még a szöveg elött végetérjen, én pl nagyon utálom, ha a szöveg mögött van valami, de ez csak az én véleményem
(#) zolika60 válasza bubuc17 hozzászólására (») Jún 10, 2013 1 /

Még az őskorban amikor ilyesmivel foglalkoztam, csak sima szórólapot csináltunk minden faxni nélkül. Nem az számít igazán milyen képek vannak rajta, hanem, hogy milyen minőségben dolgozol. Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám.
(#) vicsys válasza bubuc17 hozzászólására (») Jún 10, 2013 /

Illetve:
A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2013
Következő: »»   2112 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem