Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi is várjuk. Elbeszélgetünk, elborozgatunk. Megnézzük mennyit öregedtek a többiek.
![]() ![]()
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy ezeket a Kemping gázpalackokat hol tudom feltöltetni? Kerestem a neten de igazából sehol semmi konkrétum. Ha valaki esetleg jártas ebben akkor kb. mennyibe fájhat ha a mostani palack teljesen üres? Nem tudom hány kg-os palack, de pont úgy néz ki a miénk mint itt ezen a képen.
Gödöllőn tudok 1 helyet ahol töltöttek ilyen palackot kb 1,5éve. Akkor nekünk olyan 4eft volt 1 palack.
Benzinkút, autógázfeltöltés, este felé, okosba.
Én se panaszkodhatom. Hétfőn szerb teszt 3 olvasmányt kívülről fújni, kedd matek dolgozat, szerda fizika éves teszt, csütörtök biológia teszt. A többi még nincs bejelntve. Ja, s nekem még 10 nap van hátra, nem csak 7...
![]()
Nem emlékszem a nevedre. '73-ban végeztem Győri Antal osztályában.
Janikám! Nyomás tanulni!
![]()
Azt csinálom már egész 12 óta, de annyira tele lett a fejem, hogy nem tudom hova magolni a szerb kérdés/válaszokat...
![]()
Nem baj az! Ne feledd: az emberi agy kapacitása, végtelen.
![]()
Nyugalom, Tarlós I. mérnök úr megmondta, nem lesz semmi baj. (A római parti kabinomban már min. 20cm. víz áll-de ez nem baj)
Mi úgy töltöttük, hogy egy nagy palackot fejre állítva kb 1,5 m magasan függesztve a két palackot tömlővel összekötve átfolyattuk a gázt. A kocsimba is így tőltöttem. Lehet cifrázni, a kis palackot mérlegre téve, tölteni az előírt mennyiséget.
Nem is írtam, hogy végére jártam a múltkori cipő-ügynek. Garancia alatt voltam szerencsére, de mivel már nem volt az a modell nekik, amilyen ez a cipő volt, ezért az árát levásárolhattam. Részben örülök, részben nem, mert nagyon szerettem az előző cipőt. Tiszta oldschool volt...
![]() Idézet: „Nem emlékszem a nevedre. '73-ban végeztem Győri Antal osztályában.” Nem lehet hogy azért, mert akkor és még az általános iskolában húzgáltam a lányok copfját? ![]() Hogy Tóni bácsival mi van azt bevallom nem tudom, majd jövő szombaton megkérdezem a BURABU-n. Egyébként csak most, csak neked lefényképeztem a sulit (ha már éppen arra jártam) ![]()
Köszönöm szépen. Nem sokat változott. Csak a színe, meg a sok parabola antenna és a polip karjai. Azok húzzák lefelé, vagy nem engedik felemelkedni?
![]() Tanár úrral augusztus végén találkozom, lévén akkor lesz az osztálytalálkozónk. 40 év! Atya világ! ![]()
A parabolák tudomásom szerint a szentesi kábelTV fejállomás szerepét töltik be (jó helyen vannak)
![]() Idézet: „A parabolák helyén az RH és az URH antennák voltak. HA/HG8KCP.” Ha, ha. Én még emlékszem a Kajtor Pista bácsira is (HA8CP), bal oldalt alul... Róla sem tudok semmit ![]()
Nagyon régen meghalt. Sajnálom. Igazgatóm volt és elsőben kémia tanárom. Eszméletlenül jó órákat tartott. 5-ös voltam nála.
Sziasztok.
Vállalkozásom készülöm indítani háztartási gép szerelőként. Fekete fehér szórólapot szeretnék készíteni de semmi ötletem sincs hogy milyen legyen. Van esetleg valakinek valami jó ötlete? Első körben egy mosógép szerkezetrajzra gondoltam háttér gyanánt, csak nem találtam megfelelő képet. Minden ötlet érdekelne.
Bal fönt egy robbantott mosógép képe, középre a szöveg.
A bal föntet, úgy értem, hogy PS-el meg tudod oldani, hogy kifele elhalványuljon, és még a szöveg elött végetérjen, én pl nagyon utálom, ha a szöveg mögött van valami, de ez csak az én véleményem ![]()
Még az őskorban amikor ilyesmivel foglalkoztam, csak sima szórólapot csináltunk minden faxni nélkül. Nem az számít igazán milyen képek vannak rajta, hanem, hogy milyen minőségben dolgozol. Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |