Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: „Érdekelne mi lehet a gond a a PCT piezoval...” Engem is, mert van belőle itthon egy pár darab.... A lényeg, hogy a szunyikat egyáltalán nem zavarja. A saját MCU-s fejlesztésemben, egy gombbal 1kHz-ként lehet léptetni a frekit 18kHz-60kHz-ig, és ugyanezen a tartományon végigmegy automatikusan is. A kezdeti sípolás (18-20kHz) csak engem zavart, de sem a szúnyogokat, sem az állatokat (macska, kutya) nem érdekelte.
Az elég baj mert már én is megrendeltem és lustaságból Paypallal fizettem úgyhogy nem egyszerű még lemondani sem...
Valakinek meg kellene rendelnie több darab Kemo-t. A szállítást meg elosztanánk.
Szerintem, ha valaki megrendeli akkor rögtön lennének rá jelentkezõk.
Na lemondtam a PCT piezot. Az Ebay-en találtam egész emberi áron erre csak nem tudok Németül, valakinek le kéne levelezni hogy ha többet rendelnénk mennyi lenne a szállítási költség!
Most akkor mi a baj a conrados hangszóróval? Eddig senki sem írta meg pontosan, csak a riogatás volt hogy nem jó. Az adatai alapján tudja azt amit a Kemo.
Üzemi fesz és a hangnyomás amiben különböznek. Elvileg a freki tartományuk azonos mégis azt írják itt hogy nem működik vele a cucc...
Szerintem is valakinek meg kellene rendelnie a Kemo-t amennyi kell, aztán min. 4-5 emberre szét osztva a szállítás az már nem sok. Főleg, hogy a Kemo-val nem buknánk, az tudja amit kell.
Ez eddig tényleg a legolcsóbb, csak én nem tudok németül(nem mintha nem lenne ott a fordító
,de azért ide jó, hogyha van német tudás),innen kellene megrendelni. Ha valaki rendel akkor engem is érdekel min. 1-2 db.
Ennél az eladónál csak 2 darab van. Viszont ez a 2 egy posta költséggel eljön.
Valaki linkelt nemrég egy talán angol ebay-os eladót, neki 10 db-ja volt úgy emlékszem, és a szállítás is ingyenes volt , azt hiszem. De akárhogy keresem nem találom.
Ha valaki emlékszik vagy megtalálja, és érti az angolt, onnan kéne rendelni. Egy db engem is érdekelne.
A Kemo honlapjáról nem lehet rendelni? Mert ahogy látom itt már a 10 db se lenne elég...
Ez lenne legcélszerűbb úgy mint a nyákfóliát, ha az árat szállítási költséget ismerjük, gyorsan összejönnek a rendelések. 10-25 db-ra nem hiszem hogy nemet mondanának.
A KEMO a tengerparton Brema-hoz van legközelebb, de Hamburg sincs nagy távolságra, ha valaki épp arra járna...
Én is ha valaki rendel, akkor nekem is kell 3db.
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2013
Próbáltam regisztrálni, de az ÁFÁ-nál (EU VAT) megakadtam, a 27%-ot nem fogadta el.
Rájöttem, talán szerintem az EU közösségi adószámot kéri? Olyan meg nincs nekem. Újabb gond: "We only accept specialized dealers and industry. Minimum order value € 200." A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2013
"Minimum order value € 200."
Hát ez gond. Akkor rendelni kellene legalább 50-60 db piezot, annyi meg nem hiszem, hogy összejönne. De hát ki tudja.
Az elképzelhető,mivel szerintem kereskedőket, vállalkozásokat szolgálnak ki. Ebből logikusnak tűnik az EU adószám és a 200 Euro limit.
Bár a mostani nagy árvíz után lehet, hogy kellene ennyi. Csak egy vállalkozásnak, kereskedőnek, be kellene vállalni.
Ha gondoljátok megérdeklődtem itt hogy szállítanak e külföldre.
Bár nekem az eredeti 2x4017-es ICs kapcsolás nem működik ezzel se.
Én szlovákiárol vagyok és ezt a szlovák oldal meg sem találtam de találtam magyar oldalt a piezo beszerzésére itt
Ez a Conrados sajnos nem jó.
Ezért szeretnénk mi is külföldről rendelni.
*a megérdeklődtem megkérdezhetem akart lenni.
Igen az jó lenne.
Mivel te szlovákban vagy nem tudnál rendezni nekünk pár piezot? Milyen távol vagy ettől a bolttól?
"az eredeti 2x4017-es ICs kapcsolás nem működik ezzel se. "
Miért neked van ilyen piezód? Amúgy meg szerintem mindenki megköszönné , ha megkérdeznéd a szállítást. ;D
Van.
Bővebben: Link
Az egy dolog , hogy meg e tudom rendelni magamhoz a piezokat , csak hogyan tovább tölem hogyan jut átt magyar földre ?
Az nem megoldás mint volt a Nyák fóliánál? Valaki bevállalná hogy neki elküldöd Ő pedig elpostázza az embereknek. De ez csak egy ötlet...
És te ki is tudtad próbálni? Mert nálunk még mindig nincs szúnyog. Vagy mire mondod, hogy nem jó?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |