Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ha valamilyen arany szerű vagy rézhatású spray-el lefújnád a tápkábelt az sem lenne rossz menne a házhoz
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2013
Van arany/réz színű festékem, de a régies hatást jobban tükrözné a "vasalózsinór" stílus.
Köszi! Ezért (is) kedvelem a steampunk stílust: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2013
vicsys,nagyon szép lett! Csak nézem,nézem,nézem, ........ ,nem tudok betelni a látvánnyal.Benned egy tehetséges,művészlélek lakozik,bármelyik oldalát nézem is az alkotásnak.
En azt a csilagfelyu csavart ragasztanam a fogaskerekhez , majd lecsiszolnam ,hogy ne latszodjon. Haternek egy regi tipusu ujsagcikrol szolo kepet tenek. Tenyleg szep.
Köszi! Igyekeztem kerülni a ragasztást, inkább forrasztottam ahol csak tudtam.
"arany szerű"?? Ne bolondozz! Színarany, minimum 2 rétegben. Ami jár az jár... Jár az óra, jár hozzá a nemes fém.
Ha ezt tudom, nem csináltatok fogat a karikagyűrűmből...
En arra gondoltam ,hogy eltuntetni a csavar fejet onnan, ha osze ragasztod vagy forasztod a fogaskerekel akkor aval be tudod csavarni , es nem latszik a csilag fej.
Sziasztok!
Megépítettem egy elektromos kapásjelzőt.Elég nehezen akart életre kelni a kapu miatt de sikerült,sok köszönet proli007-nek sokat segített. Így néz ki: Üdv! A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2013
Jót mutat.
De az elem és a panel közé tegyél valami szigetelőt .,mert ha az alkatrészláb megkaparja az elemem a festéket akkor az elemház vezet A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2013
Okés köszönöm az észrevételt,holnap meg is csinálom.
Jó oda valami műanyag darab vagy bakelit vagy egy lemaratott panelhulladék esetleg zsugor cső az elemre
Gratulálok! Nagyon szépen megcsináltad, ez tartósabb lesz, mint a kínai katrancok, amivel elhalmoznak bennünket, occón. A dobozolás is jó lett!
Köszönöm szépen, most jól működik!,2 hét múlva bevetés, remélem Jòl fog telyesíteni.
Köszönöm! A t betűvel már valahol foglalt volt a név(lehet nem pont itt ezen a fórumon),aztán így maradt ez.
Hát ... ?
Kalap le. (Bár én szeretem rögtön, ránézésre leolvasni az időt. Általában nem érek rá kiértékelni a kijelzést, kb. ??? másodpercig.) A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2013
Köszi!
Igen, ez már nem csak egy óra, hanem dísztárgy, művészeti alkotás kategória. A végeredmény a különlegességet célozta meg és azt, hogy ne legyen tömegcikk. Ebből csak ez az egy van/lesz.
Ezek szerint tudsz jönni a HE-találkozóra?
Idézet: „Ja, és itt van a "bele".” Nem ér! A videón smd ledek vannak!
Hát, én is hasonlót gondoltam a korábbi "alkotásaid" alapján!
Ha lesz még kellő indíttatásod (alkotói vénád) és türelmed, biztos nagyon sok szuper dolgot fogunk látni tőled (ez nem nyalizás, tisztelet).
Eredetileg külön lett volna a digit kijelző rész, amit elvetettem, mert nem tetszett. Nézd csak az üveg csövecskéket a talapzaton...
Tök állat! Mennyit agyalsz egy ilyenen, mire kialakul a koncepció?
Nem tudom. Nincs időm az időn gondolkodni... Sokat. Egy-egy részletet, többször is elkészítek, hogy minél jobb végeredményt kapjak.
Még a végén megkeresnek a filmesek díszletért
Sajnálom, hogy már nem láthatom annak a régésznek az arcát, aki 200 év múlva kiássa...
Ezek Smithsonianban lesznek.
Én is építettem még pár hónappal ezelőtt egy stroboszkóp vezérlőt. A kapcsolás nagyrészt saját fejlesztés. Tartalmaz egy hangvezérlést, és egy órajel generátort. A gyári vezérlők elég drágák, ehhez meg nem vettem semmit, azzal dolgoztam ami itthon volt. Nem veszi fel a gyáriakkal a versenyt, de itthoni céloknak megfelel. A doboz készítés nem az erősségem, lehet azért mert nincsen meg hozzá a kellő szerszám arzenál Itt egy videó amit még a fejlesztési fázisban készítettem. A videó még feltöltés alatt van
|
Bejelentkezés
Hirdetés |