Fórum témák
» Több friss téma |
Valószínűleg a 700 MHz -nél nagyobb frekvenciájú csatornák át lesznek helyezve az alsóbb csatornákra, mert a 700 MHz -nél magasabb frekvenciák más célra lesznek használva, ha az átállás befejeződik. Gondolni kellene erre is az antenna vásárlásoknál. Míg mentek az analóg csatornák addíg erre nem volt mód.
én felhívtam a Mindig Tv-s zöldszámot és megkérdeztem ,hogy milyen lenne ideális az adott helyre. Yagi-t javasoltak így azt is vettem pontosan ezt. Bővebben: Link
Azt mondták ezzel simán tudni kell a Szentes-Eprejes távot
Ez nem valószínű hanem biztos. Kell a freki a 4G mobilszolgáltatásra (is).
Igen ez így van csak az UNIO már szólt,hogy lemaradtunk a 4G fejlesztésében is.....
Én erre gondoltam, erről mondták, hogy 40 alatt nem jó. A tied jó lehet ott is. Ki kell próbálni amíg van analóg tv2.
Hello!
Ha "rosszul tudom", akkor ők is...pár hónap múlva kiderül, hogy mégsem!
Rám nézve MUX A Szentes nem jelent változást
Hello!
Igaz, de ha nem akarod majd nézni: "C" multiplex, azaz: (RTL Klub, TV2, euronews...) A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2013
Biztos lehetsz az átpakolásban, iszonyú a frekvencia éhség a mobil szélessávú adatátvitelre. Ezt minél magasabb a frekvencia, annál nehezebb megvalósítani.
Nem valószínű, hogy azért a nem túl sok csatornáért fenntartják a sávfoglalást, hiszen az egész digitális átállás azért van, hogy fel lehessen szabadítani az egyáltalán nem hatékony frekvencia felhasználást.
Hello!
A DVB- H sugárzásról sem feledkezzünk meg, eltűnik teljesen mielőtt még megszületett volna, vagy újra indulhat... A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2013
A mobil szolgáltatóknál ma is nézhetsz TV -t, (igaz jó pénzért) nem hiszem, hogy erősítenék a konkurenciájukat. Én sem látok sok jövőt a DVB-H -nak, piszok drága lenne kiépíteni egy földi hálózatot erre a célra. Gondold meg, hogy az URH műsorszórásban se nincs valami nagy mobil lefedettség. És hányan fognak TV -ni menet közben. Talán a turista buszok lennének az igazi célközönség, dehát azok is viszonylag hamar átszaladnak "kontinensnyi" országunkon.
Sziasztok! Egy ilyen antenna jó a vevőhöz ? (mert ilyen van)
Szia!
Ha az ablakodból kinézve látod az adótornyot, akkor lehet, hogy jó lesz.
Nem látni, domb van. Különben ez ugyan olyan gagyi mint a kábelszolgáltatóknál a beltéri, ha gyenge a jel akkor szétesik a kép meg a hang, és nézhetetlen? Vagy olyan mint a normális tévéadás, hogy csak szemcsésedik?
Ha előfizetésesben gondolkozol, válaszd a három betűs műholdast, ott marad a legtovább stabil. Nem beszélve a legkevesebb kiépítési díjról. De ennél többet nem mondhatok a reklám miatt.
Csodálatos... Akkor elég zsákbamacska az antenna vásárlás. Na mindegy, köszi, valahogy megoldom. Vagy majd a mama hallgat rádiót az legalább még szól.
Nagyon jó a földi digitális, csak jó tetőantenna kell hozzá. Ennyi a titka. Én itt a falumban kb. tíz helyen állítottam már be ilyen vevőt és mindenhol problémamentesen működnek.
kadaristnak igaza van.Szó nem lehet a lefeddségre antenna kérdése.
Egyébként 1 cipőben járunk ,mert én is a mamának raktam fel. Én ilyet tettem fel Bővebben: Link Toronyiránt fordítva hibátlan volt a vétel.És padlásra tettem nem tetőn kívülre. Egyébként kár is venni szerintem újat ,mert sokaknak fent van még a régi RTL antenna. 3-4 lepkések.Azon is simán bejön a Mindig
Van itt 2 adó is 20km-en belül. 9km-re egy átjátszó is. Egyikre se látni rá legalább is kettőre biztos nem. Majd megnézem. Szerinted akkor ha veszek egy olyat mint amit linkeltél az elég lesz ide?
Annak biztosan elégnek kell lenni.
Ahova én tettem az az adótoronytól 25 Km-re volt. Igaz ez az adótorony teljesítményétől is függ.DE szerintem igen , jönni fog rajta
Könnyen beszéltek! Kadarist is 20km-re lakik a toronytól az alföldön, szabad szemmel látni a szolnoki, vagy a kecskeméti tornyot. Te is ott vagy a szentesi 100kW-os toronytól 30km-re az alföldön.
De mit szóljanak azok, akik a hegyek között élnek? Pl. mi a Dunakanyarban, ahol 30-40 km-re vagyunk egy 14kW-os toronytól. Nagyon meg kell küzdeni, hogy jó jelet kapjon a beltéri.
Igen ez igaz.Írtam is ,hogy függ az adótoronytól.
Ennyi előnye van a síkságnak.Ironikusan szólva felállsz a vonattöltésre és látod az tornyot Te mit ajánlanál bodnar00-nak? Szerinted jó lenne az amit linkeltem? A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2013
23km-re van a Széchenyi-hegyi torony, azt is 100kW-nak írják. Nem tudom mennyire látni rá, de ezek szerint jók az esélyek.
Amíg a mi tornyunk is 100kW-al adott, addig nem is volt bajunk, csak hát jött az EU-s rendelet, hogy ki kell pucolni az UHF 60 feletti csatornákat. Ezzel a mozzanattal az adóteljesítményt is visszavették gyök kettőre.
A Mindig TV-s reklámokat meg egyenesen undorítónak tartom. Piszkosul nyomul, úgy állítja be, mintha más lehetőség nem is lenne, meg mintha gyerekjáték kenne az egész. Ma is két emberkét kellett kiábrándítanom, hogy milyen jól megszívatták ezzel a reklámokkal. Az egyik emberke jön be a boltba, hogy állítsam be a mindigtv-s beltérijét (persze nem nálunk vette). Mondom, neki, hogy nem tudom, mert itt a boltban a tetőre tett legnagyobb antennával sem tudunk normális jelet produkálni. Mondom neki, hogy csak otthon tudja beállítani, de merre is, lakik? Nézek egy adóirányt és jelszintet. Erre azt mondja, hogy Svájcban, ahol van egy másik settop boxa, csak az átállás miat kell ugye ez a másik. Hát szerencsétlen a szatelliten DIGITÁLISAN nézte a Duna TV-ket, meg az M2-t, aztán meglátta a mindíg tv (ha átállás akkor ... ) reklámokat, meg a NAGY LEKAPCSOLÁS SHOW-t és szaladt magyarba venni egyet. A másik egy néni volt Visegrádról, ő is megvette a beltérit, rádugta a régi antennára és nincs jel. Megnéztem a cím alapján, esélye ugyan annyi, mint nálunk a boltban. Mondom neki, ha netán össze is jön, akkor cirka 25 ezerbe lesz neki, hogy nézhessen valamit (6 magyar adás). De mondom neki, műholdasan, ebből a pénzből 1,5 évig nézhet 15 magyar csatornát és utána is csak 1200 forint a havi díja. Mire ő: Ha ezt hamarabb tudja nem veszi meg a beltérit. No nem baj, a lánya pesti, majd jó lesz neki... (magamban: vagy felesleges, mert már vett, vagy van valahol előfizetése)
Teljesen igazad van. A régi antenna itt is csak tökéletes vétel mellett megfelelő.
Én még pont a Piros(legerősebb) sugárzás szélén vagyok és így épphogy megvan az RTL-essel. Ez a svájcis igen vicces.Csak egy kicsit kellene utánaérdeklődni. Mi számoltunk faterommal.Most családi csomagos T-home van.Ha számolsz 1 évre a családis Mindig TV sem olcsóbb.És talán többet is ad a Té-homos családi csomag. Ez csak egy Eu-s megvezetés volt hogy akik eddig ingyen Tv-ztek.Azok megoldhatják ,hogy ezek után is ingyen legyen ,de akkor is keresnek itt ,mert megveszed az antennát , a beltérit vagy egy új LCD vagy Plazma Tv-t ami tudja venni
Nem akarok brutálkodni, de EZ nagyságrendekkel jobb, és csak 600 forintal drágább.
Te a piros szélén, mi meg a citromsárga és a fehér szélén, azaz nem csak én, hanem ez a régió itt.
A svájci minek érdeklődjön, ha még a csapból is ez folyik, hogy át kell állni. Bement az első hentesboltba és vett egyet. Ők nem kérdeznek, mert akkor nem tudják eladni. Ők nem árulnak alternatív lehetőséget. Ha számolsz igen, de sokan nem szeretnek, tudnak, akarnak számolni. Volt olyan valaki, aki érdeklődéskor elkalandozott, hogy mi lenne, ha már most kártyás beltérit vinne, mert esetleg később bővítene. Mondom neki, akkor a műholdas jobb lenne. NEM! Ő műholdast nem akar! Aztán számoltunk... Végül elvitte a műholdas ajánlatot, otthon megbeszélni. Azon, mi boltosok keresünk, nem az EU, meg az AH. Az AH illetve a mindigtv is csak az eladott kártyákon tud keresni. No ezért nyomják annyira ezt a fenemód nagy átállást. NMHH nem oly régi cikke szerint: Idézet: „A megközelítőleg 4 millió magyarországi háztartásban több mint 3,2 millió előfizetéses televíziós szolgáltatást vesznek igénybe. A fennmaradó közel 800 ezer háztartásban a tető- vagy szobaantennával szabadon fogható analóg és digitális földfelszíni sugárzású műsorokat vagy ingyenesen elérhető műholdas adásokat néznek. - See more at: http://nmhh.hu/cikk/154429/Szeptemberben_tovabb_novekedett_a_digita...T.dpuf” Ez a 800 ezer lakás lenne csak potenciális ügyfél a mindigtv-nek. Ráadásul nem is mindegyik akar az ingyeneseken kívül mást nézni. És még azok száma is lejön, akik úgy döntenek, hogy "számolnak", s más szolgáltatót keresnek. Nemrég lépték még csak át a 100 ezer mindigtv etra előfizetőt. No, ezért kell ennyire nyomulniuk. A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2013
Ezek közül valamelyik jó lenne? Akkor leszerelem és átviszem neki.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |