Fórum témák
» Több friss téma |
A routernek kell csatlakoznia és nem a windowsnak. Úgy próbáltad?
Igen az volta gond van magának a rouert beállitásában Cliens módban olyan is,hogy Hot spot meg ilyenek...azzal kellet csatlakozni és így most tökéletes!
Köszönöm szépen a segítséget! A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
Helo. Ismét problémába ütköztem,tegnap még jól működött nyitott hálózatra simán kapcsolódtam ma viszont folyamatosan azt írja : nem azonosítható a hálózat!
De úgy gondolom valami a hálózati beállításokal lehet.Csak sajna nem tudom mi! Tud valaki segíteni??
A router menüje mit mutat? Ott meg van az a hálózat?
Köszönöm segítségetek!!
A routerben meg van még a "hot spot meg ilyenek"-nél az a hálózat, amelyre már egyszer sikerült csatlakozni?
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2013
Igen meg van pont ezért nem értem!
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2013
Hotspot-ok esetén előfordul, hogy feltűnik az üzemeltetőnek, hogy valaki egyfolytában a neten lóg (tehát nem rendeltetésszerű felhasznló, azaz pl. nem a kávézó vendége, hanem csak ingyen netet akar) ilyenkor egy kattintással blokkolják az illető MAC addressét.
értem de nem csak ez az egy van nyitva és arra sem!Valamint telefonomat is megosztottam rendesen mint ha hotspot lenne és arra sem állt rá!!
A "Choose"-nál nyomj egy "connect"-et.
megtrörténik restar a router és akkor írja ki,hogy nem azonosított hálozat
Nem kell restart, csak nyomj egy connect-et, majd csinálj egy refresh-t.
Ha nyomok a kívánt hálozatra egy CONNEC-tet--akkor egyből vissza dob a router-ben az előző oldalra ahol el lehet menteni azt a beállítást csatlakozást
Magyarul Connect után nem lehet refresh-t. nyomni.
A "key type" legördülő menüben mik vannak? Mert így most úgy néz ki, hogy ez egy védett hálózat.
Így külön nem találtam. Key type,bocs ha későn válaszolok de ki be kell jenetkeznem.
"Észlelt problémák-Alapértelmezett áttjáró nem érhető el * A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2013
Adj meg neki IP címet, mert most nincs.
A WAN portot nem kell nézni, mert most egy nyílt wifi hálózathoz kellene csatlakozni.
nézem át álítom,hogy ne legyen!
pont ezt akartam írni mellékeltem a képet van ip-csak a WAN-porton nincs de oda nem is kell mert nem azzal csatlakozom hanem vezeték nélkül..
A router olyan mint ha teljesen jó lenne csatlakozna..nem a háló.-beállításoknál lesz valami gond??
üdv mindenkinek!!
egy kis segítséget kérnék! az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom megoldani azt hogy kb 15-20km-es távolságot szeretnék áthidalni úgy wifivel hogy a "szerver" én lennék és a "kliens" pedig a megadott távon belül lenne. ezt hogyan tudom megoldani milyen antennát csináljak hogy az én internet kapcsolatomat a kliens gép wifin keresztül érje el??? várom segítő válaszotokat. mégvalami routerrel szeretném ezt a megoldást A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2013
Szia!
Ehhez nem lesz elegendő egy egyszerű router. Megfeleő rádiós hálózati eszköz kell és parabola reflektorral ellátott sugárzó. Bővebben: Link
No meg a két pont között optikai rálátás. Mert egyébként minden hiába.
kadarist köszönöm válaszodat!
a megoldás úgy lenne hogy a routerem szórná a netet wifin itt még a házban és azon kívül még kb 50-100méteren még van wifis kapcsolatom. De ezt a 10-15 km-es távot kellene átlőni hogy hogyan oldjam meg? esetleg máshogyan tudnál segíteni? A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2013
Ahogy leírták az előbb, az állomásoknak "látniuk" kell egymást. Milyenek a viszonyok? Megoldható a rálátás problémája?
10 - 15 km áthidalása üzembiztosan, már nem hobbi kategória. Az összeköttetést már tervezni kell, és a körülményeket is pontosan ismerni. Abban sem vagyok biztos, hogy a feladat megoldható a WIFI keretei között, a teljesítmény korlát miatt. Ez már amúgy is engedély köteles kategória.
Megpróbálhatod elérhető házi eszközökkel megvalósítani, de az eredmény elég bizonytalan lesz, és ez nem csak antenna kérdése. |
Bejelentkezés
Hirdetés |