Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2147 / 3614
(#) jani1987 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Rosszul csinálod. Inkább a monitort fordítsd meg.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 21, 2013 /

Kár, hogy még megvan a mostani net, mert a sticket legszívesebben a falhoz vágnám. Elvittem a szervízbe, de csak a szoftvert frissítették. Az elektromos hiba meg se fordult a fejükbe. De mivel van benne micro sd kártya hely is, ezért szerintem a végén leformázom és usb-ként fogom használni. Megoldható?
(#) mikrokapcsolo válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Hát, ami nekünk volt, két-három éve, T-mobilos, az ment mint sd kártya olvasó, csak miután lett rendes kábeles net, elvitte a szolgáltató a sticket.
(#) sastas01 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Érdemes átnézni a szerződést. Nekem most T-mobilos netem van, kábeles. És wifis routert kaptam hozzá, a szerződésben pedig benne van, hogyha a 2 év hűségidő letelik(már letelt), akkor nálam marad a router.
(#) mikrokapcsolo válasza sastas01 hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Mi a UPC nél vagyunk mostmár, ők adtak egy sima modemet, ami után már a saját routerem van és azt hiszem, mi is megtarthatjuk a modemet.
(#) zolika60 válasza sastas01 hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Mit is kezdenének a kétéves használt routerrel? Az új előfizető újat akar és technikailag is elavul. Csak a szelektívbe kérhetné vissza.
(#) laszlo raduj válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Szerintem a sajat memoriajat nem tudod torolni, vedett adat.
(#) mikrokapcsolo válasza laszlo raduj hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Miért kellene? Ahhoz, hogy kártyaolvasóként használja, nemhiszem, hogy kellene bármit is csinálni vele.
(#) Leraz válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Dehogynem kell! Egy SD kártyát kell beletenni és bedugni a gépbe.
(#) jani1987 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Én meg ha már kicsengettem érte közel 5 000-et, akkor nehogy vissza vegye már.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 21, 2013 /

Amikor már túl drága az üzemanyag.
(#) sastas01 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 21, 2013 /

Szokták cserélgetni garanciába. Múltkor is elkezdett lekapcsolgatni és kicserélték. Persze azóta új előfizu van, de a router már az enyém.
(#) silent15 hozzászólása Aug 22, 2013 /

Most jöttem haza fogszabályzásról, és a doki közölte, hogy ki kell venni 4 bölcsességfogam, de nincsenek kijőve , ezért mehetek majd a szájsebészetre ...
(#) laszlo raduj válasza silent15 hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

4 bolcseseg fog ? en csak 2-rol tudok , jo vicc
(#) silent15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

Persze, mi is el akarunk előbb menni más dokikhoz, laszlo_raduj, ez most tényleg vicc? Mert az embernek 4 van (alul-felül 2-2) , amúgy nekem mint itt a 3. (horizontal) képen van, úgy vannak, és ezért kéne kivenni, mert így eltolja azt amit 6 év alatt sikerült fogszabályzóval helyre rakni ..
De sebaj, én sohasem féltem a kórházaktól, se a tűktől, szikéktől A nővéremet egy tűvel már ki lehetne üldözni a világból
(#) laszlo raduj válasza silent15 hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

A szikektol en sem felek, de tuvel engem is ki lehet uldozni a vilagbol, ha csak filmben latok akkor is kiraz a hideg , elmelegedik a labam erzem hogy megrogyik, el kel forduljak.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 22, 2013 /

Ha a Föld gömbölyű, akkor hogyan lehet vízszintet mérni?
A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2013
(#) mex válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

Gömbölyű lenne?
(#) jani1987 válasza mex hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

Amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek. De mivel a Föld ovális, jó lesz nekünk a Diktátor is.
(#) gkari válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

Valójában pontosan sehogyan.
(#) vicsys válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

Például egy kötél végére súlyt kötsz és azt meríted a vízbe, amíg a fenékre ér. Ezután a kötél hossza adja a víz szintjét.
(#) Kari55 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

Ez nem a víz mélységét adja? A víz szintje, a víz felszíne nem jól tudom?
(#) Leraz válasza Kari55 hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

Jól tudod de itt is a "vízszintmérő" kézi készülékről volt szó.
(#) Gery78 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 22, 2013 /

Képzeld a Mariana ároknál mennyi kötél kéne ehhez... Kb 8-10 órába telne mire leérne az aljára.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 23, 2013 /

Hobbi zenekarhoz keresnék tagokat. Amolyan unalom űzés gyanánt. Itt Hajdú-Bihar megyébe.
(#) Zaustuv hozzászólása Aug 23, 2013 /

Próbált valaki már alufóliából hűtőbordát csinálni?
(#) pjg válasza Zaustuv hozzászólására (») Aug 23, 2013 /

Mihez kell? BC182-höz?
(#) Gafly hozzászólása Aug 23, 2013 /

Lenolajkence
ehető-e és ragaszt-e?

Na ez egy "3e"-s kérdés

Csajok kimosták a ragasztott vágódeszkát (régebben aki volt HE talin, Ő vendégszerepelt mint "A" vágódeszka amikor még nem csak segéderőnek voltam beosztva a főzéshez, tehát komoly eszmei értéke van) mosogatógépben
Ahol teljesen szétjött, ott "Pálma vízálló faragasztó"-val a szakma szabályai szerint összeszorítva megragasztottam.
A gondom azzal van, ahol csak "kicsit megnyílt".
Arra gondoltam, hogy szépen lecsiszolom (ezzel együtt a rések valamennyire betömődnek a fűrészporral), majd bekenem lenolajkencével (van itthon).
Majd pár nap után újra csiszolás és parafinolajos (az is van itthon, étkezési fakezelésre különösen javallott) átkenés...

De bármi más jobbító szándékú javaslatot szívesen fogadunk (és és a deszka).
(#) Gafly válasza pjg hozzászólására (») Aug 23, 2013 /

Végülis alumínium jól vezeti a hőt, fóliának nagy felülete is lehet.

Ügyesen kell hajtogatni, "origami" stílusban teljesen jó design szempontból is...

Van egy kollégám, Ö például mesterfogon tud unikornist (egyszarvú) hajtogatni
(#) Gery78 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 23, 2013 /

Én is próbálkoztam a pálma fa ragasztójával, nos az sajnos nem igazán vízálló. Nekem mindíg szétjött az összeragasztott vágódeszkám. Viszont van egy olyan vágódeszkám, amit kétkomponensű Eporapid ragasztóval ragasztottam össze, ez ilyen műgyanta alapú ragacs, na azt még dinamittal sem tudom szétrobbantani. Mosogthatom, beáztathatom, a fa megszívja magát, de a ragasztás nem enged el. Mondjuk amikor összeragasztottam a deszkát, akkor a száradás után "elfelejtettem" (vagyis lusta voltam) lecsiszolni, ahol kifolyt a ragasztó a résből, és azt szép lassan megettem. Ahogy vágtam rajta a recés késsel mindíg lefaragott belőle egy kicsit, és szép lassan lekopott róla a felesleges ragasztó. Szerintem nem igazán ehető a lenolajkence, meg az ilyen fakezelő cuccok, ezért nem is kezelik semmivel az ilyen vágódeszkákat, hanem natúran hagyják. Én a helyedben megvárnám amíg megint szétjön a ragasztás, lecsiszolnám a ragasztandó felületeket, hogy szintben legyenek, és eporapiddal újra megragasztanám. Így a további HE találkozók megbecsült kelléke lehet.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2013
Következő: »»   2147 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem