Fórum témák
» Több friss téma |
Nem 8 darabos, hanem az antennàja 8dB legyen.
A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2013
Ha sma csatis: Bővebben: Link
Sziasztok van egy netgear wnr2000v3 routerem tegnapi nap probáltam rá tenni dd-wrt-t de sajnos a dolog megbukot a frisités után nem volt hajlandó elindulni. Nem ijedtem meg mert egy másik pont ugyan ijen tipusú routerrel is csináltam már ijet, és tftpn keresztül simán vissza raktam a gyári fw-t és semmi baj nem volt most viszont ez kifogot rajtam tftpn komonikál felrakom a gyári fw-t ki is irja hogy sikeres átvitel de ha kikapcsolom, és vissza utána semi nem történik nem hajlandó elinulni pár másodpercig sárgán virit a power utána már csak az 1-es hálozati csatlakozó vissza jelzöje villog ahova a kábel van dugva mi lehet a baj szerintetek? És hogy tudom életre kelteni? Segitséget elöre is köszönöm.
Egyépként a frisités célja a sorosport használata lett volna.
Sziasztok!
Egyik haverom meg kért hogy ha már az én WRT54GL ruteremet meg csináltam akkor az övét is nézem meg. 2 éve porosodik a WRT54GL kicsike rossz frissítés miatt. Sikerült fel raknom a FW de WAN IP nincsen más szám csak 0.0.0.0.? Nem tudom mit csináljak vele. Tud segíteni valaki ebben? Köszike Hali A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2013
Ugye a WAN a net bemenete a routernek, alapbeállításként úgy kapja az ip-t a net felől.
Persze választható statikus vagy pppoe bejelentkezés is.
Szia
Hiába állítom be neki a pppoe ha nincsen ip. Lehet hogy egy másik FW frissítené és helyre jönne? A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2013
Szia!
A PPoE-nél beállítottad a felhasználói név-jelszó párost? A router csatlakozott a szolgáltatóhoz? Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2013
ppoe bejelentkezésnél is úgy kapja a szolgáltatótól az ip-t.
Szerintem állítsd dinamikusra a WAN portot a WRT-n, és kössél rá egy másik routert amin be van kapcsolva a DHCP server, tehát ad ipt a LAN portjain. Azzal ki lehet próbálni hogy jó e.
Sziasztok.
TP-LINK tl-wr740n routert szeretném úgy átalakítani,hogy egy kapcsoló beiktatásával ki (ki-be)lehessen kapcsolni a WI-FI-t de a LAN része tovább üzemeljen. Megoldható e ez? És ha igen és tudtok segíteni hogy hogyan megköszönöm. Az én elképzelésem hogy a WI-FI chip áramellátását szakítanám meg egy kapcsolóval.Csak nem tudom hogy ha kikapcsolás után ismét bekapcsolom akkor fog e működni.
Szia!
WEBes feluleten minden ordongoseg nelkul szoftveresen megteheto. -altalaban- Miert szeretned fizikailag megszakitani...?
Ha az antenna vezetékét szakítanád meg? Drasztikusan lecsökkenne a hatótáv, de nem lenne semmilyen hibaüzenet sem.
A rádióadó végfokozata nem szereti, ha antenna (terhelés) nélkül hagyják.
Akkor ha valami ellenállást kapcsolna eléje?
Szia.
Jobban jársz ha olyant veszel amin már kilehet kapcsolni a wifit. Inkább mint buherálni a mostanit.Mi a gondod a wifivel ha megy?
Ezzel több bajom van:
- Mamár a chip-ek intelligensek, tehát szoftveresen fel kell húzni őket bekapcsolás után hogy a tevezett módon működjenek. Nos ez itt sérül... - Kikapcsolt chip táp nélkül terheli a buszokat. - Tovább is van, mondjam még? Ha megvan a kapcsolási rajza és szoftverei, akkor lehet persze okosságokat találni A többit meg mondják már a tanult kollégák...
Esetleg firmware frissítéssel lehet még próbálkozni, ha az eredeti gyáriban nincs benne a wifi ki-bekapcsolási lehetőség. Az én Asus routerem gyári firmware-je sem tartalmazta, majd frissítettem másikra, és abban már benne volt. Igaz nem gyári firmware-t tettem rá, hanem TOMATO RAF-ot.
Szia kadarist!
Meg probáltam azt a tanácsot amit mondtál. De semmi változás. Az ip 0.0.0.0 Esetleg valamelyik alkatrész ment tönkre benne? Szia
Sziasztok! Van egy routerem, ddwrt már rajta van illetve feltelepült rá sikeresen a ser2net. amikor el akarom inditani a következő szépséget mondja:
xT w6e /$&8HG<%r,z.QKEi>kRA}C#N'5LqOj0: not found /jffs/usr/sbin/ser2net: line 3:EL@4P4: not found PuTTY/jffs/usr/sbin/ser2net: line 4: syntax error: ")" unexpected root@DD-WRT:/sbin# PuTTY valakinek valami ötlete? Üdv, Matt
Hello!
RT-N13 U router kifelé kapcsolódik, viszont a belső hálózat felé nincs internet. Wifin sem. Áramszünet után zakkant meg. Vajon meg lehet javítani?
Üdv mindenkinek!
Van esetleg valakinek Linksys WRT54G V5.1 rouerről mentése (CFE vagy bármi más? Működő ddwrt t szeretnék visszaállítani az eredeti firmwarere. Előre is köszönöm.
Esetleg egy RESET segíthet rajta. Ha viszont a WAN portja szállt el fizikálisan, onnantól legfeljebb AP-ként használhatod egy másik routerrel összekötve. Legrosszabb esetben a switch ment el benne, akkor viszont kuka az egész.
Üdv!
Összejött . Bővebben: Link Amikor a DDWRT végez a frissítéssel és bejön, hogy ellenőrizd a címet... és egy gomb középen, NEM kell rákattintani hanem új lapon 192.168.1.1 et írni. Bejön egy menü ahol be lehet tallózni az eredeti FW t és felmegy. A hiba nem a CFE vel volt hanem azzal, hogy tftpvel akartam feltenni az eredetit és nem a DDWRT alól. A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2014
Üdv. Bár már nem mai, lehet, hogy valakinek segít majd.
Linksys beállítások ENG A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2014
Sziasztok!
Van egy Linksys ruterem. Ami most nem müködik rendesen mert áram szünet volt a környéken a villám miatt. Az összes led villágit és a gépem meg nem látja, a nagy BGA meg melegszik. Jtag kábelel se tudom vissza hozni mert ott meg hiba üzenet jelenik meg hogy nem látja. Üdv Misike
Szia.
Ha kicsit megélezed az egyik oldalát, még jó lehet ajtóéknek. A villámlás valószínűleg véglegesen elrontotta. A nagy BGA melegedése ilyenkor tipikus jelenség. Sokat nem tehetsz vele.
Üdv mindenkinek.
Örömhírrel szolgálhatok. Sikerült szert tennem egy cf.bldb fájlra. Ez az a fájl, amit a SkyNet Repair kit az első indítás során a netről szeretne letölteni, de évek óta megszűnt a szerver, amiről le tudná tölteni. E nélkül nem hajlandó CFE fájlt generálni, ami sok fejtörést okozott, amióta az itt látható cikket megírtam. Ezen fájlt be kell másolni a /SKYNET/MkCFE mappába, és a MAC cím ismeretében már készíthető is a boot fájl. Köszönet érte And nevű kollégának az egyik társoldalról. T
Köszönöm, hogy megosztottad velünk, még jól jöhet
Sziasztok! Az egyik osztálytársam hozott egy routert a suliba, mert az osztályunkba van húzva LAN.
A sulihálózatról annyit kell tudni, hogy az infólaborban van egy szerver ami switchekre van kapcsolva, és így kapcsolódik hozzá a többi számítógép, és az küldi a netet is. DHCP osztja ki az IP-ket. Azt hiszem a mi osztályunk kábele a switchhez csatlakozik. A mi routerünk TP-LINK TL-WR543G típusú, és az a bajom vele, hogy simán bedugva a gépre 192.168.1.1 Ip ami a hátúlján van nagyon nehezen enged be konfigurálni. Ezért is csináltam rá egy firmware update-et de semmi változás. Itthon sikerült kikapcsolni a DHCP-jét a routerünknek, utánna is kötöttem az itthoni TL-WR740N routert, és PC re meg is ossza a netet, de a WLAn égő hiába ég nem találja a telefonom, és nemtudok belépni újra hogy konfiguráljam. Még a reset gombra se reagál... |
Bejelentkezés
Hirdetés |