Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Értem. Így már világos! Köszi a választ!
![]()
Sziasztok!
Tudnátok írni olyan webshop-okat ahol érdemes (jó áron van) LDC LED TV-t vásárolni? ~80cm képátlójút szeretnék, viszont beépített wlan vevőst és LAN csatlakozó is legyen. 3D nem kell nekem. Előre is köszönöm a választ!
Azon gondolkodtam, hogy a HE találkozós képeket nem lehetne esetleg olyan villámnézet formába megtekinteni, mint a Windowsos verzió esetében? Hogy ne kelljen mindegyiket egyesével végignézni.
Szia!
Csak azt tudom javasolni, hogy először keress az igényeidnek megfelelő típust és utána a típushoz boltot. Máshol fogsz találni olcsóbban különböző márkákat. Amilyen követelményeket támasztottál azt talán csak az új generációs Samsung okostévék tudják.
Én az edigitalt ajánlom, bár nem a legolcsóbbak, de korrekt középárfolyamon dolgoznak tisztességes garanciát nyújtanak. Ezen kívül több márkának is a hivatalos viszonteladó partnerei. Webshopjukban valós készleten alapuló, boltokra lebontott készletinfó található, ami azt jelenti, hogy megrendelésed elküldése után rögtön eltűnik a cucc a raktárkészletből, s csak Neked adják oda. Akkor is, ha 5-en állnak sorban érte a pultnál. Egyébként a samsungnak is kiemelt forgalmazói.
Szintén egy tanács: ezek az okos tévék a mindennapos használat során több bosszúságot okoznak, mint örömöt. Lassú hardver, igen szegényes szoftver választék, a böngésző program épp arra alkalmas, hogy egy pipa legyen mellette a technikai paraméterek listáján. Ez a közösségi alkalmazásokra szintúgy igaz. A kezelésük tragédia - ezt tapasztalatból mondom. És ezen egy kompatibilis billentyűzet beszerzése sem segít. Alternatívaként ajánlott egy fullhd "buta" tv, kiegészítve egy androidos minipc-vel. Ez utóbbinál is majd a kezelhetőségre kell figyelni (tartozék bill. stb.), de sokkal nagyobb felhasználói élményt fog ez így biztosítani, ráadásul sokkal olcsóbban... ![]() Mellékleten a samu primitív képernyő képei. U.i.: nálam az allshare (dlna) funkció sem működik, főleg szintén samsung, felső kategóriás mobil eszközökkel nem. Xperia Z-vel 1x!!! sikerült összecsatlakoztatni. A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2013
Unalmamba készítettem egy pillanatképet, amiben basszusgitárral kezdenek és a media playerrel lejátszva ezt a képet kaptam.
Hi!
A 911 segélyhívó szám mikor alakult ki? Miért pont 911 a száma? 2001.9.11 után, vagy előtt jött létre?
Csak számomra érdekes és pihent aggyal kigondolva ide raktam.
Köszönöm szépen a válaszodat!
Sokkal előbb és a kettőnek semmi köze egymáshoz. A többire meg itt kapsz választ.
A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2013
Erre voltam kíváncsi, hogy nem-e volt kapcsolat a támadás ideje, és a segélyhívószám között..
Egyesek szerint a dátum választása nem volt véletlen, de erre utaló bizonyítékot mindeddig nem találtak, vagy nem tettek közzé. (Személy szerint én sem tartom kizártnak, hogy ez is közrejátszott a dátum kiválasztásánál...)
Sziasztok!
Van egy akkupackom, házi készítésű, 5V-os USB kimenettel rendelkezik. Vajon felvihetem repülőgépre? Ha gyári lenne, amit pl. Ebay-en lehet venni, azt biztosan fel lehetne vinni. Viszont ez házi, és mikor átvilágítják, csak rudakat, és kábeleket látnak majd. Mit gondoltok?
Én nem nagyon próbálkoznék.A kollégámnak egy gravírozott PAX tollat nem akartak fölengedni.Igaz,az teljesen fém volt.
De az elemekre,akkukra egyébként is ugranak.Azzal lehet a bombát indítani.
Ha teszel rá visszaszámlálót, akkor biztosan.
![]()
Szia. Köszi a tippet.
Akkor inkább nem próbálkozok, nem szeretném kidobni... Meg a tollat is kiveszem... ![]()
Ez pont úgy néz ki mint egy házi készítésű detonátor.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2013
Idézet: „Van egy akkupackom, házi készítésű, 5V-os USB kimenettel rendelkezik.” A kapunál én is ezt mondanám.... ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2013
Ha még akarsz repülni, (igazi repülőn, nem a melóból
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2013
Milyen az a folyékony cumisüveg? Olyat még nem láttam.
![]()
Bocsi
![]() ![]()
Huh, akkor a fél életemet elfűrészelem
![]()
Ezt muszáj megosztanom valakivel!
Az elmúlt pár hétben kissé megrengett magamba és az elektronikai kütyükbe vett hitem, minden, amihez hozzányúltam pákával valamilyen "csoda" folytán elfüstölt vagy valami mítikus rendellenességet produkált. Telefon akkucsatlakozinak visszaforrasztása után a készülék még 2 óra hosszát ment utána meghalt. 2 végfokot cseréltem egymás után stb. Szó mi szó, majdnem sírhatnékom volt az akcióim után. Mikoris rájöttem, azóta vannak ilyen misztikus jelenségek mióta TS 570 forrasztókrémet használok! SENKI NEM KÖZÖLTE VELEM, hogy ennek a krémnek borzasztó jó elektromos vezetési tulajdonságai vannak. Nekem ezt tudnom kellett volna hogy mindíg el kell távolítani alkohollal miután használom ?
Nem eltávolítani kell, hanem rátenni sem!!! Közönséges forrasztóolaj zsír hasonlók véglegesen elcseszik a panelt, vezetőképességükkel. Picit bele is ivódnak, eltávolítani maradéktalanul nem lehet. Én csak a régi gyantát használom, ezzel semmi gond.
Vannak erre különböző fluxok, ezeket használják sokan én nem ismerem őket. A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |