Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia. Igen, viszonylag egész jóra sikeredett hangja lett
Sziasztok, ma készült el a szimetrikus +-15V tápom, egy keverőpultba lesz beépítve, most az összes ágon maximálisan 0,8A lehet kivenni.
HELLO !
Ahogy latom benne van a tervezett elavulast is - a ket kis elkot a stabilizator huttobordaja fogja kiszaritani.Nem tudom hogy milyen tapfeszrol bogeted de az ic-k nagyobb huttobordat erdemelnenek. A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2013
Sajna a képeken nem látszik, fizikailag van kb 2 mm a kondi és a hűtőbordák között. Az IC-k szinte annyit kapnak , hogy semmit sem fűtenek el.
0.8A mellett ki fogják forrasztani saját magukat...
Attól függ, mekkora a trafó szekunder feszültsége. Bár lehet az csak a kiforrasztás sebességét határozza meg.
Én pont ebböl csináltam airbrush kompresszort, tartállyal, nyomáskapcsolóval és páralecsapatós nyomásszabályzóval. De olajnak nyoma sem volt. Pedig nagyon sokat fujtam vele, tönkre nem ment pedig szürö se volt a szivó csonkon.
Rosszúl írtam akkor, magából az egész dologból jön ki 0,8A ezek 1,5A IC-k, tehát az a 0,4A nem fog megártani nekik. 15V IC-k, és 17V bemenő feszültséget kapnak.
Nem árt nekik, de erős hűtést igényelnek.
Hát 0,4A és 2V elfűtése esetén (0,8W) még borda se kéne rá.
Ezért mondom Bocsánat akkor aki félreértett
HELLO !
A 15V-os stabilizatornak a bemeneten minimum 18V-nak kell lenni !!!
Nem csak kívül, de belül is makulátlan! Műanyag alátétek, gondosan méretezett kötegek....
Gratulálok, irigylésre méltó!
Itt tartok most az LCD-s kivezérlésmérővel: Bővebben: Link
Úgy néz ki, hogy kihagyom a csúcsértéktartást mert nem tetszik. A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2013
Szurted a hang frekit, mert a melyekre nem igazan mozgott?
Nekem is tetszik!
Eddig igen szép munka! Nekem is tetszik!
Van benne munka szépen és csak a javára vált! Minden elismerésem hozzá!
Nem szűrtem. Miért kéne szűrni? Ez nem egy bass (led) indicator, hanem egy kivezérlésmérő. Ezáltal a hang jelszintjét követi, legyen az mély, magas, vagy bármi. (Olvass bele Proli mester cikkébe, aminél a csúcsegyenirányításról értekezik) Bővebben: Link
En csak azt vetem eszre , hogy van a zenebe olyan intervalum amikor csak 2 bum van es a vezerlo nem mozdult ki. Lehet tevedek , esetleg te is le ellenorizheted ugy hogy csak mely hangokal hajtod meg. Talan csak anyira kicsi volt a mely hamg jel szintje ,hogy nem szamitott, de az en melyladam eleg nagyott szolott amikor en halgatam, lehet nekem van tul magas szintre huzva.
Üdv. Egy valóban 2 perces munka eredménye van a videón. Meguntam a ventilátorom egyszínűségét. Mostanában sok készüléket javítgatok, így szánom bánom de komoly alkotásra nem futja az időmből. Pedig lapul itt sok ötlet és anyag arra várva, hogy legyen végre valami belőlük. Most töltöttem föl a videót ha nem menne kattints rá újra...
Profi, mint mindíg.
Kár, hogy a csúcstartás nem tetszik. Az lenne a lényeg az egészben.
Jó lett, olcsó megoldás, és látványos..Egyébként olyan szívesen olvasnám már az új cikkeidet.
Pedig jól néz ki: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2013
Csak most, csak neked. Remélem, hogy kiderül, mi okozza nálad az eltérést... A szemed vagy a füled, esetleg a hangkártyád, hangcuccod?
Bővebben: Link
Jól néz ki, gratula. Sajnos az én szememnek egy kicsit "darabos" a mozgása. Amúgy tényleg jó.
Jaj lehet félreértettél, ez kokozo fórum társ remekműve, csak megmutattam, de azért: .
A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |