Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2196 / 3610
(#) szamóca válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Ő?
(#) nagym6 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Kár, hogy nem tudunk, illetve véletlenül ilyen esetről közülünk. Szegény ilyen fiatalon. Miért nem élhet. Miért ilyen kegyetlen a sors.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Tulajdonkép ez, meg az időjárás a két demokratikus dolog a világban. Ebbe ember bele nem szólhat. Hogy a jó Isten kivel mit tervezett csak ő tudja.
(#) laszlo raduj válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Pedig az időjárásra van aktuális példa is, de történelemben is . Románia egyik része "Dobrogea" ha jól írom , egy emberöl kapta a nevet aki megváltoztatta az időjárást , sivatagból termékeny vidéket csinált, oda vonzva a felhőket amelyekből eső hullott, és nem a mai tehnologiaval. Semmi kütyü , kisülés stb.
(#) zolika60 válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 8, 2013 / 2

Vagy inkább a mesében. A történelem egy mese a múltról, amit a történészek kedvük és politikai hozzáállásuk szerint hol így hol úgy mesélnek.
(#) laszlo raduj válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Én nem több száz éves történelemről beszélgetek, igaz pontosan nem tudom a korszakot de nem lehet több 200 evésnél.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Idézet:
„A történelem egy mese a múltról, amit a történészek kedvük és politikai hozzáállásuk szerint hol így hol úgy mesélnek.”

Na ez rettenetesen nagyon igaz. Tankönyvek íródnak át időszakról időszakra.
(#) szamóca válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

És ráadásul milyen hülyeségeket állítanak.
(#) voodoo válasza szamóca hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Értem, köszönöm az infókat. Közben vettem egy Hitachit mert ez volt a legolcsóbb 11,800 Ft-ért.
A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2013
(#) szamóca válasza voodoo hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Ja, azt nem mondtad, hogy ez a fő szempont.
(#) zolika60 válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

A pár tíz évvel ezelőtti még gyorsabban változik. Egyébként a sivatag megváltoztatásához csak víz kell.
(#) gkari válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

Víz, na meg "kevéske" munka, meg szakértelem - lásd Izrael elmúlt cca. 60 évét.
(#) laszlo raduj válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

Igy van , víz kell, csak a történet úgy szol hogy o nem vizet vitt hanem novenyzetett , magas fákat , stb. Úgy gondolta mind természet tudós hogy a magas növényzet vonzza a felhőket , és igaza lett.
A terve nem jött be igazából, mert a magas fák nem éltek meg , de amíg élt és felügyelte az elkebzeleset adig a talaj szerkezete annyira megváltozott hogy a homokból , (vándorló homokból) termékeny talaj lett, amit ma mar megművelnek , települések jotek létre stb.
Ezek szerint Én elhiszem mivel semmi köze a tetének a politikai nézethez, tehát nem hiszem hogy bárki legendákat talált volna ki mert manipulálni akart valakit , valakiket.
(#) zolika60 válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

Idézet:
„Én elhiszem mivel semmi köze a tetének a politikai nézethez, tehát nem hiszem hogy bárki legendákat talált volna ki mert manipulálni akart valakit , valakiket.”
Romániában Csaucseszku idején? Ezt ugye viccnek szántad.
(#) laszlo raduj válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

Bocsi én meg helyesírást javitotam amikor te lefújtad a mecset.
(#) laszlo raduj válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

Én meg lefényképeztem a kepernyott mielőtt frisitetem . Valahogy ereztem ,hogy LOST THE POST.
Jajj holnap de beteg leszek
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

De kár, hogy nem olvastam.
(#) pjg hozzászólása Nov 9, 2013 /

(#) laszlo raduj válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

Nem maradtál le semmiről csak egy kis brutális történelem leckéről, amit nem lehet legendává alakítani , vagy kitudja én még meg érhetem).
Amúgy is karikás 18-as volt, nem fértél volna bele .

Apropó, tudjatok mi franko ebben" ", vízszintes helyzetben az üveg meg ürül .
És megvalami , "egyedül sírni is nehéz .
A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2013
(#) jani1987 hozzászólása Nov 9, 2013 /

Kíváncsiságból felléptem egy ilyen videó chates oldalra. Eredmény: chatroulet 2.0.
(#) nagy hoho hozzászólása Nov 9, 2013 / 1

Ki főzettem a szilva pálinkát lett néhány liter gyógyszer.
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Nov 10, 2013 /

Sziasztok! Egy HDD mekkora hőmérséklet tartományban képes megbízhatóan üzemelni? A műhelyben lévő gépemben lévő vinyóra gondolok, az egész évben kint van, és igaz, nincs -10fok, mert zárt, de fűtés csak a cirkó melege az előtérben. Most például kint van vagy 5fok, de a műhelyben 14-15 fok van. Most halt be, de már vagy 5 éves volt, de csak idén nyár óta van kint és gondolom(remélem) nem a hőmérséklet-változás adott neki kegyelem döfést.(felpörög, majd visszadobja a fejet parkolóba, leáll, majd kezdi elölről) Ha nem tetszik neki a klímaváltozás, mit lehet vele kezdeni?
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Nekem WD Blue van az mit tud? 1Terra 32MB 7200rpm SATA3.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2013
(#) SzervízMacska válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Lehet, hogy pár százalékkal csökken az élettartama, de nem számottevő mértékben. Maga a ház hermetikusan zárt, mivel a por pillanatok alatt tönkre tenné. Én tíz évig használtam autóban egy öregecske laptopot, télen-nyáron. Csomagtartóban volt tárolva, ahol -10 és +50 is előfordult, s mikor kellett, azonnal használtam. A mai napig köszöni szépen, jól van. Konkrétan a tiedre nem tudok mit mondani. ha szoftveresen nem javítható, néhány könnycsepp elmorzsolása után kénytelen leszel kicserélni...
(#) granpa válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 10, 2013 / 1

Hirtelen nagyon megbetegedtem!
(#) Kari55 válasza granpa hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Tőle, vagy érte?
(#) granpa válasza Kari55 hozzászólására (») Nov 10, 2013 / 1

Csakis érte: "fáj a szívem, fáj...."
(#) Kari55 válasza granpa hozzászólására (») Nov 10, 2013 / 1

Én is szedegetem a "cseppeket" megelőzendő a bajokat!
(#) pjg válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

Pálinkafőzési tanácsadó
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2013
(#) nagym6 válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 10, 2013 /

A kakaó nem használ semmi bajomra, lehet, hogy a pálinka jobb lenne?
Következő: »»   2196 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem