Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Chuck Norris egyszer ütött mellé életében, azóta kék az ég.
Na kinek jár még ilyen gyorsan a keze mint nekem?
![]()
Amikor megfogtam a kettőharminc fázist, gyorsabb voltam. Ezért tudok most válaszolni.
Egyszerre 230db fázist?? Összebírtad fogni egyáltalán? én még csak 1-el próbáltam, de azt is alig bírtam tartani.
Tényleg azt hogy lehet???Engem a videón lévő gép csapott meg először de azóta se jöttem rá hogy mitől tudtam elengedni pláne hogy azóta nem ráz!
Sodrott vezeték 230 szállal.
![]()
Ez a művelet a valóságban mennyi ideig tartott? Rám is vár egy Candy.
Kicsivel több mint 1 óra.Persze nem egyszerre mert eltelt 2 nap míg megjött a csapágy.Candy??Az ég áldjon vele ha egyáltalán csapágyazható.
A candy-k nagyrészét ragasztott üstel készítik.Persze van ami csapágyazható.
Nem láttad a videón az időt?
![]()
Áhh nem volt annyi.Pontosan nem mértem mennyi volt de 3óra biztos nem volt.
Kivágott rész nem volt csak lemerült a kamera(természetesen pont akkor mikor kellett volna) és addig töltőn volt.
Köszi. Akkor ez már csak alkatrész mentés lesz. Már megvan helyette az új. A hajdú meg "M" zárolva van.
![]()
A ragasztott üst is csapágyazható, csak kicsit nehezebben. köbzoli meg mindjárt kimoderál.
![]() Idézet: „A hajdú meg "M" zárolva van.” Ez pontosan mit is jelent? ![]()
Akkor nem. Ne is legyél.
Az "M" azt jelenti mozgósítás. A tartalékos hadsereg felszerelését lekonzerválva tárolták mozgósítás (értsd háború) esetére. Nem csak a májkrém konzerv, a hadi ruha, de még autó, rádió, tank is volt (lehet még most is van) raktárakban tárolva.
Nekem is van, de hidd el nem öregít. Az viszont igaz lehet, hogy nélküle fiatalabbnak látszik az ember. Nekem még sohasem volt leborotválva.
![]()
Nekem se.Egyébként ha a géped 10 évnél öregebb akkor még megéri megcsinálni.Azok még érnek valamit.
Biztosan több, mint 10 éves. Kombinált, szárítós.
Azt csináld meg.Abba még van anyag.Nem olyan mint a mai candy-k hogy szabályos ön-és lakáspusztítást végeznekBővebben: Link
Sziasztok! Lehet nem ide kéne, de én most pihenek, na meg elektronikához annyi köze van, hogy villanygitárról van szó. Ért valaki az ASIO driver beállításához? Van egy programom, Waves GTR 3, ez egy gitár erősítő/effekt modellező program. Feltelepítem, felrakom az asio drivert, bedugom a gitárt, és szól. Nekem a negyedig fázis elmaradt sajnos.
Az asio beállításainál mindent engedélyez, a bemenetet be is tudtam állítani, de az analóg kimenetet, és csak az, nem engedi, azt írja rá, hogy aunavailable. Látom a kivezérlés jelzőn, hogy szólna, csak ugye nincs beállítva kimenet.. Már próbáltam, hogy kiveszem a pipát a winben az "eszköz kizárólagos kezelésének engedélyezése alkalmazásoknak" mező elől, úgy se ment, visszatettem, úgy se.. Mit csináljak vele, hogy engedélyezze az ASIO, hogy ki tudjam választani?
Majd az én gitárommal is foglalkozzál. Nagyon sumákolod mostanában a témát.
Nem akarom népszerűsíteni a páleszt mint gyógyszert, mert még a körzeti orvos nem írja fel receptre. De az vitathatatlan, hogy napi 0,5 dl szeszfőzdében előállított pálinkának számtalan pozitív élettani hatása van. Én a legfontosabbnak tartom ezek közül a vérnyomásra gyakorolt hatását.
Kitágítja az ereket ezzel csökkenti a vérnyomást. Kiváló vízhajtó, gyomor bántalmakra, köhögésre reketségre is használható. Izomlazító és fájdalom csillapító hatása is ismert. STB. |
Bejelentkezés
Hirdetés |