Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2198 / 3615
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Chuck Norris egyszer ütött mellé életében, azóta kék az ég.
(#) botesz hozzászólása Nov 11, 2013 /

Na kinek jár még ilyen gyorsan a keze mint nekem?Bővebben: Link
(#) nagym6 válasza botesz hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Amikor megfogtam a kettőharminc fázist, gyorsabb voltam. Ezért tudok most válaszolni.
(#) mikrokapcsolo válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Egyszerre 230db fázist?? Összebírtad fogni egyáltalán? én még csak 1-el próbáltam, de azt is alig bírtam tartani.
(#) botesz válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Tényleg azt hogy lehet???Engem a videón lévő gép csapott meg először de azóta se jöttem rá hogy mitől tudtam elengedni pláne hogy azóta nem ráz!
(#) nagym6 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Sodrott vezeték 230 szállal. Jó földelés is kell ide, pincében földpadló megfelelt. És még egy sz.r kapcsoló összeégett érintkezőpárral a szivattyúhoz. Kikapcsolva is bekapcsolva. Ezután egy lengőaljzat és lengődugó lett a kapcsoló, azt széthúzom, biztosan nem megy áram tovább
(#) pjg válasza botesz hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Ez a művelet a valóságban mennyi ideig tartott? Rám is vár egy Candy.
(#) botesz válasza pjg hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Kicsivel több mint 1 óra.Persze nem egyszerre mert eltelt 2 nap míg megjött a csapágy.Candy??Az ég áldjon vele ha egyáltalán csapágyazható.

Ha nem, már várja a méhtelep.

A candy-k nagyrészét ragasztott üstel készítik.Persze van ami csapágyazható.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Nem láttad a videón az időt? 11perc 28 másodperc. Igazándiból 3-4 órára tippelem, a kivágott részekkel együtt.
(#) botesz válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Áhh nem volt annyi.Pontosan nem mértem mennyi volt de 3óra biztos nem volt.
(#) botesz válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Kivágott rész nem volt csak lemerült a kamera(természetesen pont akkor mikor kellett volna) és addig töltőn volt.

Köszi. Akkor ez már csak alkatrész mentés lesz. Már megvan helyette az új. A hajdú meg "M" zárolva van.
(#) zolika60 válasza botesz hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

A ragasztott üst is csapágyazható, csak kicsit nehezebben. köbzoli meg mindjárt kimoderál.

Idézet:
„A hajdú meg "M" zárolva van.”

Ez pontosan mit is jelent?

Nem voltál katona?

16 évesen?

Ennyit öregítene a bajszom?

Akkor nem. Ne is legyél.
Az "M" azt jelenti mozgósítás. A tartalékos hadsereg felszerelését lekonzerválva tárolták mozgósítás (értsd háború) esetére. Nem csak a májkrém konzerv, a hadi ruha, de még autó, rádió, tank is volt (lehet még most is van) raktárakban tárolva.

Nekem is van, de hidd el nem öregít. Az viszont igaz lehet, hogy nélküle fiatalabbnak látszik az ember. Nekem még sohasem volt leborotválva.

Nekem se.Egyébként ha a géped 10 évnél öregebb akkor még megéri megcsinálni.Azok még érnek valamit.

Biztosan több, mint 10 éves. Kombinált, szárítós.

Azt csináld meg.Abba még van anyag.Nem olyan mint a mai candy-k hogy szabályos ön-és lakáspusztítást végeznekBővebben: Link
(#) jani1987 hozzászólása Nov 11, 2013 / 1

Kerti grillezés.
(#) mark.budai hozzászólása Nov 11, 2013 /

Sziasztok! Lehet nem ide kéne, de én most pihenek, na meg elektronikához annyi köze van, hogy villanygitárról van szó. Ért valaki az ASIO driver beállításához? Van egy programom, Waves GTR 3, ez egy gitár erősítő/effekt modellező program. Feltelepítem, felrakom az asio drivert, bedugom a gitárt, és szól. Nekem a negyedig fázis elmaradt sajnos.
Az asio beállításainál mindent engedélyez, a bemenetet be is tudtam állítani, de az analóg kimenetet, és csak az, nem engedi, azt írja rá, hogy aunavailable. Látom a kivezérlés jelzőn, hogy szólna, csak ugye nincs beállítva kimenet.. Már próbáltam, hogy kiveszem a pipát a winben az "eszköz kizárólagos kezelésének engedélyezése alkalmazásoknak" mező elől, úgy se ment, visszatettem, úgy se.. Mit csináljak vele, hogy engedélyezze az ASIO, hogy ki tudjam választani?
(#) jani1987 válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Majd az én gitárommal is foglalkozzál. Nagyon sumákolod mostanában a témát.
(#) nagy hoho válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 11, 2013 / 1

Nem akarom népszerűsíteni a páleszt mint gyógyszert, mert még a körzeti orvos nem írja fel receptre. De az vitathatatlan, hogy napi 0,5 dl szeszfőzdében előállított pálinkának számtalan pozitív élettani hatása van. Én a legfontosabbnak tartom ezek közül a vérnyomásra gyakorolt hatását.
Kitágítja az ereket ezzel csökkenti a vérnyomást. Kiváló vízhajtó, gyomor bántalmakra, köhögésre reketségre is használható. Izomlazító és fájdalom csillapító hatása is ismert. STB.
(#) pjg válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 11, 2013 /

Hozzáteszem, hogy rendszeres fogyasztása érszűkületet okoz!
Következő: »»   2198 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem