Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2218 / 3614
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Ez nem munka hanem szórakozás, 8 órát vegigülni elég uncsi.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Megnyugodtam!
(#) laszlo raduj válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Na most akkor jól érzem magam az 170 centimmel, ha meg azt is hozza adom ,hogy mikor bátyám kirepült a családi fészekből, teljesen rám maradt egy 220 hosszú és 320 szeles (2db 220X160-as matraccal), gömbfából (fenyő) készített natúrba hagyott (se lakk se festek) agy , megosztani mégsem tudom senkivel csak ha nincs itthon senki ), akkor sem tudjuk kihasználni max ha tancolunk egyet rajta . Persze az sem jön össze soha mert én nem tudok keringőzni a falusi csajok meg pogózni
(#) pjg válasza laszlo raduj hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Azt hiszem akkor jársz jobban, ha megtanulsz keringőzni. Azután megnyílik a csajok tárháza.
(#) laszlo raduj válasza pjg hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Idézet:
„Azután megnyílik a csajok tárháza”

Evvel nincs baj , csak az utóhatással, veres ha erősebb a barátja (megvolt), a szomszéd faluba egyedül nem merek menni( meg mindig nem), a bátyám haragszik mert ilyen okból összeveszett egyik haverjával , pedig csak a húga volt, csendzavarásért megbüntetek mert én voltam erősebb . Nehéz az élet ebben a korban , van egy kis előnye a falusi életnek, ha ablakon menekülsz (mert haza jött a papa), nem ütöd meg magad 1-2 méter magasból )
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Jó dolog is a leltár. Szerencsére én pénteken dogozom utoljára az idén. Jó is lesz az a két hét szünet.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Iskolában dolgozol?
(#) tungsram hozzászólása Dec 18, 2013 /

Mi van a szerverrel mert már többször is ledobott. Eddig ez nem volt még. A gépemen vista fut de nem ezzel van a gond. Sikertelen bejelentkezést ír ki többször is és ennek dacára ,ha gondol egyet akkor beenged. A gépemen nincs vírus , vagy egyéb alkatrész...
(#) pjg válasza tungsram hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Reggel óta rajta vagyok. Semmi gond.
(#) Frankye válasza pjg hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Lehet is kisebbségi érzésed. A magam 198 (!) centijével - azt hiszem - "kimagaslom" a csapatból, habár Topi sem marad le sokkal mögöttem. (Akikkel találkoztam már élőben, megerősíthetik, hogy valóban ekkora vagyok.)
(#) Frankye válasza jani1987 hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Ha nem találsz, keress meg privátban, a feleségem paplangyártó cégnél dolgozik.
(#) jani1987 válasza Frankye hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Kérdezd meg ebben a méretben mennyi az annyi?
(#) Alkotó hozzászólása Dec 18, 2013 /

Felkeltette az érdeklődésem a Hold. Pontosabban annak a másik, számunkra láthatatlan oldala. Próbáltam erre vonatkozó fotókat keresni, vagy bármi egyéb információt, de sehol semmi hivatalos állásfoglalást nem találtam. Mindenhol "összeesküvés elméletekre" akadtam (volt köztük néhány egészen átgondolt is).
Tudna valaki információval, esetleg linkekkel segíteni nekem. Szeretnék látni valamilyen felvételeket a másik oldalról, és mivel fény ott csak óvatosan van, ezért esetleg másfajta fotó is remek lenne. Nehezen tudom elhinni, hogy a távolabbi bolygókról szinte már mindent tudunk, és felvételek sokasága érhető el, de a holdunk másik fele teljesen "fekete lyuk" az információ egén.
(#) nagym6 hozzászólása Dec 18, 2013 /

Mennyi "nagy" ember ebben a társaságban.
Mondom törpeként 176 centimmel.
(#) zolika60 válasza Alkotó hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

(#) Kari55 válasza Alkotó hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Szia, Ez nem az?
(#) Zaustuv hozzászólása Dec 18, 2013 /

Sziasztok!

Biztos előfordult már veletek sokszor (főleg akik sokat építgetnek), hogy tönkretettetek egy alkatrészt, esetleg egy egész nyákot. ilyenkor hova dobjátok ki az elromlott alkatrészeket, lévén az elektronikai alkatrészek, a beültetett nyák lap, forrasztóón, stb. veszélyes hulladéknak számítanak. Mit csináltok, ha nincs a közeljövőben lomtalanítás? Kis (nem ipari) mennyiségben ezeket ki lehet dobni a kukába, vagy mindenképpen kell találni egy helyet, ahol le lehet adni? Ha igen (nem szabad kidobni), milyen helyeken gyűjtik az ilyen kis mennyiségű szemetet?
(#) zoly15 hozzászólása Dec 18, 2013 /

ITT egy méretarányos kép, nagy felbontásban az én kis Kazánkámról
(#) kérdező válasza Zaustuv hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Én dobom a kukába. Persze e-hulladékos helyen is leadhatod. Ha több kg összejön, akkor esetleg érdemes elvinni.
(#) Gery78 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Mi lesz ez a mini kazán? Babaszoba fűtése? Amúgy jó lett.
(#) zoly15 válasza Gery78 hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Mindenki a babaház és a babaszobával jön
Ez amolyan kreatív unaloműző... 22 órára elűzte az unalmamat
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Ma csináltam egy prototípust... persze a kazánomhoz illő méretben....
Valahogy nem jól sikerült, az "üzemanyag tartályban" lobogott a láng, de a csövön nem jött ki soha.... Vajon miért? Ha az ismerősöd kihúzza a kazánból ezt a szerkezetet, akkor is lángot "lövell"?
(#) Gery78 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Bocsi. Csak olyan kis aranyos, pont illik egy szép babaszobába.
(#) zoly15 válasza Gery78 hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Mindenki ezt mondja Szerintem ez egy nagyon extrém szerkezet lett, főleg hogy tökéletesen működőképes, nem csak dísz
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Nem tudom, de szerintem kell neki a kémény huzata is. Meg a csövön a furatok elhelyezkedése és mérete is számít. Ha túl sok a lyuk meg közel van a dobozhoz akkor visszaég. Fontos az áramlás iránya és sebessége. Kísérletezni kell vele.
(#) szamóca hozzászólása Dec 18, 2013 /

Váúúúú!

csöcsike.jpg

(#) pjg válasza Zaustuv hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Szerintem akkor jársz el a legkörültekintőbben, ha a Tesco, vagy más áruházban elhelyezett gyűjtőbe dobod. Oda ahova a fénycsöveket. Jobb híján.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Miket nem olvasol.
(#) Gery78 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

Hát ez nagyon súlyos volt, nem bírom abbahagyni a nevetést.
(#) Alkotó válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 18, 2013 /

De jó, köszönöm. Csak ha ez ilyen, akkor mi táplálja a megszámlálhatatlan konspirációs gondolatot.
Következő: »»   2218 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem