Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez nem munka hanem szórakozás, 8 órát vegigülni elég uncsi.
Na most akkor jól érzem magam az 170 centimmel, ha meg azt is hozza adom ,hogy mikor bátyám kirepült a családi fészekből, teljesen rám maradt egy 220 hosszú és 320 szeles (2db 220X160-as matraccal), gömbfából (fenyő) készített natúrba hagyott (se lakk se festek) agy , megosztani mégsem tudom senkivel csak ha nincs itthon senki
![]() ![]() ![]()
Azt hiszem akkor jársz jobban, ha megtanulsz keringőzni.
![]()
Idézet: „Azután megnyílik a csajok tárháza” Evvel nincs baj , csak az utóhatással, veres ha erősebb a barátja (megvolt), a szomszéd faluba egyedül nem merek menni( meg mindig nem), a bátyám haragszik mert ilyen okból összeveszett egyik haverjával , pedig csak a húga volt, csendzavarásért megbüntetek mert én voltam erősebb . Nehéz az élet ebben a korban ![]() ![]()
Jó dolog is a leltár. Szerencsére én pénteken dogozom utoljára az idén. Jó is lesz az a két hét szünet.
![]()
Mi van a szerverrel mert már többször is ledobott. Eddig ez nem volt még. A gépemen vista fut de nem ezzel van a gond. Sikertelen bejelentkezést ír ki többször is és ennek dacára ,ha gondol egyet akkor beenged. A gépemen nincs vírus , vagy egyéb alkatrész...
![]()
Lehet is kisebbségi érzésed. A magam 198 (!) centijével - azt hiszem - "kimagaslom" a csapatból, habár Topi sem marad le sokkal mögöttem. (Akikkel találkoztam már élőben, megerősíthetik, hogy valóban ekkora vagyok.)
![]()
Ha nem találsz, keress meg privátban, a feleségem paplangyártó cégnél dolgozik.
![]()
Kérdezd meg ebben a méretben mennyi az annyi?
Felkeltette az érdeklődésem a Hold. Pontosabban annak a másik, számunkra láthatatlan oldala. Próbáltam erre vonatkozó fotókat keresni, vagy bármi egyéb információt, de sehol semmi hivatalos állásfoglalást nem találtam. Mindenhol "összeesküvés elméletekre" akadtam (volt köztük néhány egészen átgondolt is).
Tudna valaki információval, esetleg linkekkel segíteni nekem. Szeretnék látni valamilyen felvételeket a másik oldalról, és mivel fény ott csak óvatosan van, ezért esetleg másfajta fotó is remek lenne. Nehezen tudom elhinni, hogy a távolabbi bolygókról szinte már mindent tudunk, és felvételek sokasága érhető el, de a holdunk másik fele teljesen "fekete lyuk" az információ egén.
Mennyi "nagy" ember ebben a társaságban.
Mondom törpeként 176 centimmel.
Sziasztok!
Biztos előfordult már veletek sokszor (főleg akik sokat építgetnek), hogy tönkretettetek egy alkatrészt, esetleg egy egész nyákot. ilyenkor hova dobjátok ki az elromlott alkatrészeket, lévén az elektronikai alkatrészek, a beültetett nyák lap, forrasztóón, stb. veszélyes hulladéknak számítanak. Mit csináltok, ha nincs a közeljövőben lomtalanítás? Kis (nem ipari) mennyiségben ezeket ki lehet dobni a kukába, vagy mindenképpen kell találni egy helyet, ahol le lehet adni? Ha igen (nem szabad kidobni), milyen helyeken gyűjtik az ilyen kis mennyiségű szemetet?
ITT egy méretarányos kép, nagy felbontásban az én kis Kazánkámról
![]()
Én dobom a kukába. Persze e-hulladékos helyen is leadhatod.
![]()
Mi lesz ez a mini kazán? Babaszoba fűtése?
![]() ![]()
Mindenki a babaház és a babaszobával jön
![]() ![]() Ez amolyan kreatív unaloműző... 22 órára elűzte az unalmamat ![]()
Ma csináltam egy prototípust... persze a kazánomhoz illő méretben....
Valahogy nem jól sikerült, az "üzemanyag tartályban" lobogott a láng, de a csövön nem jött ki soha.... Vajon miért? Ha az ismerősöd kihúzza a kazánból ezt a szerkezetet, akkor is lángot "lövell"?
Bocsi.
![]() ![]()
Mindenki ezt mondja
![]() ![]()
Nem tudom, de szerintem kell neki a kémény huzata is. Meg a csövön a furatok elhelyezkedése és mérete is számít. Ha túl sok a lyuk meg közel van a dobozhoz akkor visszaég. Fontos az áramlás iránya és sebessége. Kísérletezni kell vele.
![]()
Szerintem akkor jársz el a legkörültekintőbben, ha a Tesco, vagy más áruházban elhelyezett gyűjtőbe dobod. Oda ahova a fénycsöveket. Jobb híján.
Hát ez nagyon súlyos volt, nem bírom abbahagyni a nevetést.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |