Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Hát emiatt sem fogom feltelepíteni a Quicktime-ot...
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2013
Esernyőtartó, vagy szemeteskuka design.
ez legalább olyan jó poénvolt, mint ez.
Ez sem érdekes. Ne nézzétek meg!
Azt hittem, hogy a Hold fel indul el végül. Egy űrhajót nem készítenek fel ilyen gondossággal.
Hatalmas.
Ennek hogy nézhet ki a mechanikája belülről? Annyira kíváncsi lennék rá. Nincs valami kép, vagy összeszerelési / elkészítési "útmutató"?
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2013
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2013
Ez Magic Sand. Kínából tudsz vásárolni ebayen, vagy csinálhatsz magad is. Homok kell hozzá meg egy nagyadag impregnáló spray. Nem lesz ennyire homogén, de olcsóbb
Elvolnék a főtengely köszörülésével egy darabig.
Alapjárati fordulatszáma mennyi lehet?
92 RPM. Bővebben: Link
Nem tudom hogy amikor megjelenik egy hernyótalpas motorcsónak a Tisza tavon, akkor annak örülnöm kell-e De van mostmár ilyenünk is...
Ilyen az ember. Mint a csiga a káposztás kertben, nem bírja felzabálni az összes káposztát, de összemászkálja, hogy undorító legyen.
Azon a tájon lehet ez nagyon hasznos is, pl. mocsári, vizimentőként, persze káros is, ha szanaszét tapos mindent, ami az útjába kerül. Az ember, aki használja, az a hunyó, vagy hős.
Turisztikai felhasználásra hozták be Kanadából, hogy az eddig nehezen elérhető helyekre is el tudják vinni a fizetős embereket. Legalábbis az én értelmezésem szerint... De ez itt már OFF.
Sziasztok!
Azért dobtam fel ezt a témát mert érdekelne a véleményetek szerintetek milyen jó dolgot lehetne ebből kihozni? Nincs konkrét cél, de bármi megoldást szívesen meghallgatnék.
Ha jól látom ez egy vákuum szivattyú, aki elég "elvetemedett", használhatja például egyedi elektroncsövek gyártásához.
WOW. Ez egy Pfeiffer vákuumstand. Lazán lemegy 10E-8 - 10E-9 mbar-ra. A csatlakozásból ítélve membránpumpa szívja a turbót de lehet hogy tévedek.
Rászánsz 4-5 milliót és lehet saját tömegspektrométered. A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2014
Nem tudom, mire gondolsz, amikor egy turbómolekuláris szivttyúnál azt mondod valami jót. Fémgőzölő, katódsugaras hegesztő, melegfúzió, részecskegyorsító, vákuummegszakító, molekulasugár-epitaxia, elektronmikroszkóp? Csak néhány a millió dolog közül, mert egyébként önmagában teljesen használhatatlan. Persze ezek mindegyikéhez pár száz ezer vagy millió forint nem árt ha kéznél van.
A hozzászólásokat és a formát elnézve - könyvtámasznak tökéletes .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |