Fórum témák
» Több friss téma |
Amire mondam hogy áll a víz azt szerintem Te félreértetted.Én nem a mosogatótérre hanem a motortérben lévő nikecelre gondoltam.De az hogy nem vizes az nem jelenti azt hogy nem jelez telit!Ezt nézd meg de ha azt nézted meg először akkor bocs!
Azt néztem amire gondoltál,de ott minden frankó.
Sziasztok!
Van egy whirlpool adg 151 es gépem.Segitséget,útmutatást szeretnék kérni abban,mi lehet a baja.Beindul,kinyomja a vizet,majd beszívja,aztán telití magát ahogy kell.elindul a program,mos,egyszer csak leáll,és nem csinál semmit.A vizet sem melegíti. A hungarocell bigyót ha megemelem,kinyomja a vizet,majd visszatölt,és kezdi a programot,de mindig,minden programválasztásnál ugyan az.
Helló,szép estét.Neked volna sejtésed mi lehet a gond a géppel??Okozhatja az esetleg,hogy rossz a fűtője??
A fűtőszálat nézd meg hogy nem szakadt e.
Lehet ez a probléma forrása?
Meg még egy kérdés.Ha az aeg ből átrakom a fűtést,az nem lehet gond? A whirlpool 8,az aeg 12 teritékes.
Ha nem egyezik a fűtőtest akkor nem fog menni.Meg előtte mérd ki hogy tényleg az a a rossz e.
Rendben.szerintem még jelentkezem.köszi a választ.Megpróbálom.
szia,sziasztok.
kivettem a fűtőt,és az jól működik.áramot nem kap. ha jó irányba követtem akkor a gép alján oldalán van egy henger alaku sarus cucc amibe megy az egyik,a másik meg valahova(multival megnéztem,és nincs szálszakadás.).nem hiszem hogy jó a hely,de én a szivattyún találtam meg.összeraktam,de nem jól,most kinyomta az aljába a vizet valahonnan.Ez csak annyiban voltjó mint teszt.Ahogy veszélyesen megtelt a tálca,leállt a vízbeszívás,és elkezdte kinyomni a vizet.DE nem mindet.Ment a szívás de nem tolta ki az egészet. Még valami...ha a vezérlő hányta össze magát,akkor elméletileg ezek a funkciók nem működnének,illetve a programok közt sem lehetne ugrálni nem??Ja ami még lemaradt,az az,hogy nem nyomja ki a vizet a gépből,hanem ott áll benne.Ha nincs benne só,meg vegyszer,attól megállhat a program?
Helló.Látom Botesznincs most.Hozzád annyi kérdésem volna,hogy a termosztát az hol van a gépben?
Az a henger alakú cucc szerintem a termosztát, ha az "üst" aljára van szerelve. Bár lehet a túlmelegedés védelem is. Ha rámérsz ellenállásmérővel szakadt vagy rövidzár? Esetleg több KOhm ellenállása van?
Ja még egy. Ha vizet nyom az aljába a motor alá, akkor a hungarocell kapcsoló leállít más funkciót és kinyomja a vizet a gépből, ez normális ebben az esetben. Gondolom, ha lemegy a vízszint a kapcsoló kikapcsol és leáll a vízkinyomás.
Rámértem.folyamatos a kapcsolat.ebből kijön egy fekete csövecske,ami a gép oldalán lévő tartályra kunkorodik.Az egyik vége a bigyóba megy a másik a szivattyúházba.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2014
igen ha eltünika víz,akkor leáll.legalább ez jó.Éppen a kezemben van a lelke(vezérlő).Beállítottam a multit,csipogásra,és aztnéztem,hogy átmegy e mindenhol az áram.2 helyen nem,de ellentétes oldalon az is jó.
jaaa rövidzár.az ajtóburkot levéve találtam hőrelét,az is jól működik.A vezérlőn volt hiba is.
Kicsit meg van perkelve itt ott.lefotózzam???Hátha úgyegyszerűbb a segítség. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2014
Akkor az a vízszint érzékelő lesz jó eséllyel.
Fotózz! Az csak segíthet!
![]()
Ha perkelt, akkor lehet, hogy kiforrasztotta magát. Át kéne forrasztani ill. lehet, hogy a fólia a láb mellett repedt, azt is meg kellene nézni nagyítóval.
A nyákon,amiket láttam,hogy ki van olvadva,azt átforrasztottam már.meg volt rajta szakadás is,illetve elégett egy kb 1mm es szakasz.áthidaltam dróttal.ami mégérdekes volt,van benne,az a fűtésnél a csövek.ami a motortól jön vastag,abban rendje,és módja szerint volt víz,viszont van egy vékonyabb csövecske,ami viszont száraz.ez utóbbinak,az egyik vége a tartályon van amibe avíz folyik,a másik meg azon a műanyagon ami bemegy a gépbe.
Szia!Az a vízszintszabályzó lesz.Az kapcsol?
Helló.nem tudom,össze kell raknom a gépet,illetve megnéznem,hogy hol ereszt.alul.
valamelyik csövet nem jólethettem vissza.az alegnagyobb szívás,hogy minden egyes boritás után felmosás van.kiömlik vagy 2liter víz.PFRFIPOng. összetolom a csöveket,aztán üzem,és megnézem.Ha a vizszintszabályzó nem jó,az lehet a gríz mi??
Na megvan az összeszerelés.a vízszivárgás az én balgaságom miatt történt.kilyukasztottam a tartályt amiben a zselé van.meghegesztettem a műanyagot,mostmár nem engedi el.az jó lett,a vízszintmérő jó,hőfokszabályzó jó,nincs dugulás,vizkő,stb,fűtőjó,de nem fűt a gép.
szerintem valahol az lesz a bibi.Vagy nem??azt szeretném kérdezni,hogy a vezérlőn hol kapcsol ?vagy mi kapcsolja a fűtést? A HIBAJELENSÉG:Elindul,kinyomja a vizet,majd szépen elkezd szívni,már nem engem,hanem a vizet.aztán még beszívás közben,beindul a főszivattyú,amin a fűtés is van,dolgozik a gép,és egyszercsak leáll.És nagyjából ennyi.a max idő amit vártam,hogy történjen valami,az 10perc. Várjak még,vagy keressem a hibát tovább??!!??Vagy ha van tanács mit nézzek meg,akkor megteszem.Mondjuk 6kor a tényeket az tuti mgnézem,lesz,amilesz ![]()
Nézd meg hogy a panelon a reléje kapcsol e.Illetve az NTC(hőérzékelő) még megnézném.
Nem iszok előre a maci bőrére,de úgy tűni,valamit dolgozik a gép.az előbb mikor leültem írni,úgy hagytam a gépet,azóta szépen teszi a dolgát.Remélem jó lesz.a vezérlőn forrasztottam át minden egyes alkatrészt.
![]()
De paraszt vagyok.Nagyon szépen köszönöm a támogatást,útmutatást.
mind kettőtöknek.van még elektromos problémám,de az nem mosogatógép ![]() Annál,tudom mit csináltam,de nem tudom mitrontottam el.ez egy aktív hngfal szett.rossz helyreadtam áramot,és kinyírt valamit.De erről majd........ MÉG EGYSZER,NAGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN A TÁMOGATÁST!!!! Igen kiabálok,örülök.
Örülök, hogy jó lett!
Már csak annyi,hogy mennyi szokott lenni a programidő??
Attól függ milyen programot választasz.Nekem 80-90 perc de a Whirlpool-okat ismerve ez lehet ennél jóval több is.
Ahhhhha.Köszönöm.Ha megnyomom a p betűt,aztán újra aznemgond??Úgy értem megszakitom a programot,aztán újra indítom.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |