Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Hogy mik vannak.
![]() ![]()
Mert épp a konyhában voltak.
![]()
Érdekes konyha! (Csak hogy a topik címéhez hűek maradjunk)
![]()
Beépített multifunkciós, léghűtéses mosogatógéppel
![]()
Bakker! Modellezőként is tátva maradt a szám!
![]()
Én a futóművön képedtem el nagyon, elég részletes... :-O
Nem újdonság ma, ha valaki azt hallja, hogy az elektroncsöves technikák feltámadnak halott állapotukból és újra teret hódítanak, no de ennyire???
Egy csomó orosz dióda nagy fémdobozban, jobb esetben ezt szerelik le, rosszabb esetben ez kerül beépítésre Pakson
![]()
V43 mozdony egyenirányítója (Csaltam, Gugli barátom segített
![]()
Tiéd a pont egyik fele, a másik meg a Gugli-é.
![]() Abban nem vagyok biztos, hogy orosz, mert olyat is hallottam, hogy újabban távol-keletit tesznek bele, ha valamelyik kipurcan. Egyébként Pakson miért lenne dióda? A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2014
Nem elektronika, de érdekes.
Értem.
![]() Egyébként sok vasutas álma, hogy sikerüljön lenyúlni pár darabot, egyenáramú hegesztő építéséhez.
Most epp 23 perc kornyeken jarok. Eszembe jutott, arrol amit mondott, hogy a hunzik barackmagot ettek, mikozbe a tudosok mergezonek mondanak. Ez az egesz egeszseges-nem egeszseges a hiten alapul, agyban dol el. Ha en hiszek abban, hogy ha megeszem a magot egeszseges leszek, es sokaig elek, akkor az ugy is lesz. Mondatnak a tudosok barmit.
Azért a keserű mandula,-barack,-stb. nem annyira hit kérdése, inkább a ciáné.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2014
Pontosan. Úgy vettem kevesen vették észre, hogy mandulából is van a "sima" és a keserű, ami több ciánt tartalmaz. Pl. a keserű mandula adja a marcipán jellegzetes ízét.
Megint érvelnék a nagypapámmal, aki jelenleg 80 éves, és tavaly még felmászott a tetőre, hogy megnézze az új kéményt (amihez ő pakolta fel a tetőre a téglát ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2014
Ezt mondom, hogy az "okosok" jonnek mindenfelevel, hogy amik a termeszetben vannak nem egeszsegesek, csak azert, hogy boltbol vedd meg.
peti333 amit mond, igaza van. Ez az egesz Update Norbi hulyeseggel egeszen ekbutitjak az embereket. A csaladban van olyan, aki nem tesz az etelekbe etelizesitot, mert a radio azt mondta nem egeszsege. Ezt kehetne fojozni barmeddig, a lenyeg akkor is az, hogy TE mit tartasz egeszsegesnek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |