Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Nyomtató probléma
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Azt nem tudom, de volt, hogy rátettem egy tök ugyanolyan tipusú nyomtatót (meghibásodott az előző) és nem akart nyomtatni (pedig ugyanaz a tipus volt) újra kellett telepíteni és két egyforma nyomtató volt a nyomtató eszköztárba... vicces
sziasztok
van egy hp deskjet 845c nyomtatóm, probléma az, hogy nyomtatásnál üres papír jön ki patronok nincsenek beszáradva, tud valaki megoldást ? MOd: Az enterek (üres sorok) helyett, szebb lett volna az írásod, ha nagybetűt is használsz a megfelelő helyeken! A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2014
Sziasztok.
Egy Samsung ML-1651n-es nyomtatóval szerettem volna műnyomólapra nyomtatni, de sajnos a nyomtató beállításaiban nem találtam ilyen, vagy hasonló papírtípust. Meg lehet oldani valahogy, hogy tudjak "karton" lapra, vagy inkább, vastagabb lapra nyomtatni vele?
Annyira vastagra ? Mennyire vastagra ? Mert nem biztos , hogy átmenne a gépen.
A műnyomóra simán rá tudsz nyomtatni nem kell különösebb állítás .Viszont a papír vastagsága kérdéses lehet. Idézet: „A műnyomóra simán rá tudsz nyomtatni nem kell különösebb állítás” Sajnos kell, mert nem nyomtat rá, illetve nyomtat, csak egy "elmaszatolt" szemét lesz a végeredmény. (Van egy HP Laserjet 1300-as nyomtatóm is, és ennél is át kell állítani a papírtípust.)
Szia !
A karton, vagy a kemény fedlapok nem biztos hogy átmennek. De volt már hogy sikerült kézzel finoman áttolni, mintegy rásegítve a görgőknek -igaz nem ilyen típusnál. Amúgy én műnyomó papírnál a borítékot szoktam választani a céges nyomtatónkon, mert az sem szereti, legfeljebb prüszköl a papírméret miatt, de azt lehet figyelmen kívül hagyatni.
Sziasztok!
A minap ismét érdekes hibával állt elő a nyomtatónk; Samsung scx 4521F másolás funkciót használva egy teli fekete oldalt nyomott ki. Ez a probléma néhány hete is volt már, de akkor csak egyszer csinálta utána jó volt. Találkoztatok már ilyen hibával? Mi okozhat ilyet, talán a szkenner szalagkábele sérült?
Nekem már 3x van fenn az Epsonom...
![]() ![]()
Szia! Lehet a szkenner hibája vagy ahogy írtad a szalagkábel is. Annyit próbálj meg, hogy a lapadagolóba teszed a másolandót akkor mit csinál. Annyi szedd szét húzd le a szalagkábelt és dugd vissza hátha segít. Ha kell hozzá valami van bontott gépem, írj privibe.
sziasztok van egy hp deskjet d1460 nyomtatom müködik tökéletesen csak néha fogja magát és nem illeszti be a patront ha viszont igen akkor semmi gond velle kb egy hete vettem uj feketét mert a másik már nem volt jó most meg néha megbolondul mi
Légy oly kedves és használd a nagybetűt és a mondat végi írásjeleket! Köszönöm! -moderátor- A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2014
Van a nyomtató programjában egy olyan opció,hogy patron igazítás vagy valami ilyesmi és javasolnék egy karbantartási funkciot is hátha.
Szervusz! Sajnos, ilyenkor gyakran megtörténik ,hogy amikor a fóliát piszkáljákvele együtt a hőérzékelő termisztort is darabokban eltávolitják . Ezek viszonylag nagyon törékeny alkatrészek.Ilyenkor viselkedik igy a keszülék,hőérzékelő szakadását érzi a processzor és nem vezérli a fűtést.
Üdv! A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2014
Sziasztok
Hp laserjet 1300 nem fixál rendesen, kicseréltem a préshenger csapágyat (hajtással szembeni) Jelentősen javult a helyzet, de még mindig nem az igazi. Nyomóerő bivaly. Lehet, hogy az utánatöltött tonerral van gáz? Nincs tapasztalatom ezzel a tipussal kapcsolatba. Üdv
Szia, Ezt úgy éreted, hogy a port le tudod törölni az újaddal? Nem találkoztam még olyannal, hogy a toner ilyen hibát okozott volna, inkább a Fuser unit-ot kellene körbenézni, nem sérült-e?
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2014
Szia. Mint írtam az egyik preshenger csapatát csereltem . A masik ok . Teflon ok. Már sokkal jobb.de meg nem az igazi. Köröm leszedi a képet. Üdv.
Belelekarcol?
Bocsi. Kicsit gáz mobilon . Szóval a körömmel tudom lekaparni. Más nyomtatoknal még nem jön le ennyitol .
Üdv
Esetleg nem lehet, hogy a gumi henger (szivacsos is lehet) odavan?
Jártam már így, úgy ki volt lágyulva a gumi henger akárhogy húztam a rugókon pont ilyen volt a nyomat. (igaz az canon volt....)
Érdekes, mert ennyire nem szorott érzékeny lenni rá... Ha a felülete ráncos, kemény, akkor / szilikon gumi puhaságú eredetileg / , akkor elképtelhető, hogy helyenkánt nem nyomja a teflonhengerre a papírt, s nem tudja ráégetni a port.
Preshenger olyan mint ujkoraba. Nincs kilagyulva
Akkor viszont lehet, hogy a hőmérséklet nem elég. Általában nincsen nagy külömbség a porok fixálási hőmérséklete között, de ha toner csere után egyből jelentkezett, akkor nincsen kizárva, hogy valami silány minőségű por került bele. Érdemes lenne a régivel egy ellenpróbát tenni, kicsit felrázva, van még benne annyi por, hogy pár oldalt ki tud nyomtatni.
Jó reggelt.
A papírral volt gond, raktam bele másik csomagból (száraz helyről) így már rendesen fixál. És még így is gőzölve jön ki a papír, sajnos a műhelyem közvetlen az udvarra nyílik, most meg elég magas a páratartalom, ebből az esetből is látszik, hogy milyen sok múlik a papír szárazságán. Üdv
Közbe itt a követzkező paciens:
HP LJ 1010 Bekapcs után lefut az önteszt, minden ok. Nyomtatás, vagy paraméterlista kérés (zöld gomb nyomvatart) kb 6 másodpercig tekeri, majd hibát jelez, harmadik led (narancs, mint amikor nyitva az ajtó) Felfűtési hiba kilőve, mert akkor már bekapcsolási öntesztnél megbukna, papírelakadás, szenzorhiba, szintén. Kérdés, merre keressem a hibát? Üdv A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2014
Nos, ez is megoldódott He... ez egy ilyen nap, nem baj, leírom, gazdagodjon a fórum!
Kontakthiba, a kontroller és az USB panel közötti szalagkábelnél, az USB panelről kapja az áramot a papírfelvevő szolenoid és ez nem működött, nem kapott áramot. Ennek hibáját, papírhiány/papírelekadásként értelmezte a gép.
Sziasztok!
Érdekes jelenséget produkál a LASAER JET4L, SP5 nyáktervezőből, PDF-ből sem nyomtat mérethelyesen. 90x250mm méret nyomtatását, 90x247mm re torzítja. Érthetetlen, hogy csak a hosszanti oldalt rövidíti. Már minden beállítást végigpróbáltam, nem sikerült megoldanom. Találkoztatok már ilyen hibával? A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2014
Eddig jó volt ?Nem lehet az , hogy a nyomtatáskor megjelenő ablakban rosszul van kijelölve valami ?
Például aktuális oldal , vagy dokumentumkénti nyomtatás stb , akkor szokott ilyen lenni.
Még soha nem mértem meg, most szembesültem vele, egy előlap rajzát nyomtattam ki és a méretre vágott lemez 3mm-rel nagyobb volt, ekkor mértem meg. Kiderült, hogy a nyomtatás kisebb. Nyáktervezőből közvetlenül nyomtatva is ezt csinálja, kipróbáltam 10x10 méretben is, itt is vízszintes irányban csal, ennél a méretnél csak 1mm volt az eltérés.
Hát erre kíváncsi lennék .Van arra lehetőség , hogy én is kinyomtatnám azt a trükkös előlapot ?
Szia
Nézted a dokumentációját? a Service manualja elérhető (kidobja a gugli) Bővebben: Link A főmotor sebessége szerintem fix, ehhez képest a lézer szinkronján talán lehet korrigálni. Az eltérés nem változik? Üdv
De ha eddig jó volt neki , akkor nem biztos , hogy egyből el kellene állítani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |