Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a választ. A javítási költség mennyire saccolható?
Azért nem ártana megnézni a szelepeket kapcsoló triacokat hátha zárlatosak.
Szevasz!
Köszönöm a válaszod, tudnál még abban segíteni hogy melyik az az alkatrész a képen amelyiket mellékelem. köszi Feri
Valószínü, hogy a j7 csatlakozó felett lesznek az a három fekete az első képen.
Sziasztok,
Mosógép vásárlás előtt állok. Használtat vennék németből. Két jelölt van: Siemens Siwamat 7163 és Bosch WFO 2880. A siemens 6 éves és acél üstös a bosch 4 éves és műanyag üstös. A kérdés az lenne, hogy melyik lenne a jobb vásár? Aki behozta nagyon esküdött a siemensre az acél üst miatt. Tényleg jobb egy 6 éves acél mint a 4 éves műanyag? Köszönöm, Sanyo
Csak úgy halkan mondom hogy mindegyik gép 10 éven felüli.A bosch is minimum 2001 egy gyártás a siemens öregebb.Szerintem a siemens jobb egyrészt a fém üst miatt másrészt normálisabban van megcsinálva.Nálam ua. bosch gép van és nem valami stabil.Én a siemens mellett döntenék.
Köszönöm a gyors választ!
Akkor maradok a siemensnél.
Sziasztok! Segítséget kérnék a képen látható motor bekötéséről. 5 vezetékem van a csatiba. Három az egyik sorba kettő a másikban. Ha valaki lerajzolná a bekötését megköszönném. Üdv.
Szia Botesz! Te biztos tudod a kérdésemre a választ. Köszönöm.
Sziasztok.Érdekelne,hogy a felültöltős whirpool mosógépnél az ajtózár lefüstölt.Kitakaritva stb nem műkszik.Másikat tettem bele avval se nyikkan a gép.Áram rendben vezetékek is...ötlet?
Keresd vissza a kábelek vonalán a kapcsolódó alkatrészeket, ha a kapcsoló kieresztette a működtető füstöt ott más baj is lehet még előtte, pontosat majd mondanak a szakértők .
Költeni nem akarok rá.Mégegyszer átnézem ki kivel van.Ha nem akkor dobom ki.De köszi az infót...
Ugyan nem értek az elektronikájához de ne hogy már egy 10-20Ft os alkatrész miatt dobd ki...........
Szép napot!
Segítséget kérnék egy WIDL126 INDESIT mosógép hibához , folyamatosan csak kinyomni akarja a vizet , a piros led gyorsan és a szárító zöld ledje lassan pillog . Mi lehet a baja? Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
Lehet egy védő dióda is a ludas az még 10 forint sincs felénk Tuti megéri megpróbálni
Oké.Tegnap nem,de majd ma mégegyszer ránézek.köszi az infót és ötletet...
Sziasztok. Tudna valaki segíteni???? Van egy ariston arxl 105 ös mosógépem ami elkezdet nem mosni Programközben megállt, össze vissza villogott a kijelző rajta stb. kiszedtem a motort és megnéztem a szénkefét ami totál el volt kopva. Ezt kicseréltem és vissza tettem. mostmár megy csak nem csinálja rendesen a programot. Nem centriz ki, forró a ruha a mosás végén stb Mi lehet még a baja? Motor magával rántotta az elektronikát is vagy mi? Ha valakinek van tapasztalata és megosztaná velem azt előre is megköszöném.
Biztosan végigmossa a programot?Öblítést megcsinálta?
Szia.
Ahol csak egy vezeték van magába arra kell a 220 egyik vezetékét rakni és az marad a közös is, a 220 másik vezetékét pedig a következő sorba kell rakni ahol kettő van és arra a kettőre a kondit ez lesz az egyik fordulat, a másik fordulatra pedig csak annyi változok, hogy a középső sor vezetékeit átrakod a következő kettőre, a sorokat ugy értem hogy van három sor a csatiba 2 vezetékekkel és az egyikből egy hiányzik.
Szevasz!
Köszönöm A KORÁBBI VÁLASZOD, az indesit wia 82 mosógép problémával kapcsolatosan, azért válaszolok ilyen később, mert megnéztem a triakokat nem voltak zárlatosak, összeraktam működött egy darabig a mosógép a felhasználó szerint, most meg azt produkálja a nyavalyás gépe hogy a programot elindítják 1-4-ig bár melyikben mindig mosás után öblitési fázisban mindig ugyan ott nem hajlandó leszívni a vizet csak zúg és nem csinál semmit. mit nézzek meg szerinted? köszönettel: Feri
Üdv!
Segítséget kérnék! Samsung wf-f862 típusú mosógép,az ajtózár meghibásodásával,zárlatot okozott és a vezérlő panelen elégett két alkatrész. Az ellenállás értékét és a mellette levő háromlábú tranzisztor típusát szeretném megtudni. Találtam neten képeket és egy orosz fórumon az ellenállásra 620 ohm-ot írnak. A mellette levő három ellenállás is 620 ohm,ha ez igaz,akkor az már meg is van!! Sajnos a háromlábú jelzés nélküli. A vezérlő panel száma : MFS-TBF8NPH00 A kép az orosz oldalról való,de nálam is ez a probléma. Köszönöm!!
Ha esetleg egy pozíció számot is tudsz mondani , akkor lehet mondom is .
Na jó közbe kiléptél az ellenállás 620 hm.
A háromlábú pedig SM2LZ47 triak.
Segítséget kérnék.
ÖKO-LAVAMAT 70640 update PNC 91400241102 Type S: 28092483-6 A Elix code: 132068814 mosogépem E90, E93 hibakódot ír. Kellene hozzá egy 16 karakterből álló configurációs kód. Ha valakinek van ilyen gépe, megköszönném ha leolvasná a gépben levő (PCB) vezérlő burkolatának tetején levő címkére van írva. Ez nekem sajnos nincs meg.
A configurációs kódot nem tudom megadni de az e90 "Inequality in electronics" az E93 pedig "Incorrect configuration" hiba.Lehet hogy tudod már de azért leírom.
Hello!
Gyors voltál! Köszönöm a segítséget! Szép estét! A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2014
Tisztelt urak!
Van egy Daewo-VF80M1 tip mosógépem, ami ezidáig kifogástalanul működött, azonban jelenleg nem hajlandó öblíteni, a tartóban marad az öblítő. Mi lehet a hiba, hol keressem. Köszi
Ajánlom a fapados módit nézd meg nincs-e eltömődve az öblítő útja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |