Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nyomtató probléma

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   83 / 117
(#) CHZ válasza eyess hozzászólására (») Máj 6, 2014 /

PDF amit küldtél SAMSUNG nyomtatóval jó, ezt már említettem, csak a HP nem jól nyomja...
(#) eyess válasza CHZ hozzászólására (») Máj 6, 2014 /

Ja bocs elsiklottam felette.Viszont , amikor a te lay fájlodat akartam kinyomtatni , és én i samsung nyomtatóval , akkor , írtam is neked , hogy nálam is csal.
Majd a pdf be való alakítás , és méretezés után lett csak méret helyes.

Pontosan így van nálam is.
(#) eyess válasza CHZ hozzászólására (») Máj 6, 2014 / 1

Na jó de nálad méretezés után sem lett jó,illetve a Hp nél csak.Valakinek van HP nyomtatója itt ?M
A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2014

HP nincs a környezetemben másik.
(#) Massawa válasza eyess hozzászólására (») Máj 6, 2014 /

Nekem több is van. Csak most uton vagyok, ha nem késö akkor hétfön kinyomtathatom akár kettön is.
(#) eyess válasza Massawa hozzászólására (») Máj 6, 2014 /

Nekem rá ér inkább CHZ nak lenne lényeges.
Egyébként én is kíváncsi vagyok , hogy mi lesz.
Persze nekem is van többféle nyomtatóm , de pont HP az nincs.
(#) CHZ válasza Massawa hozzászólására (») Máj 7, 2014 /

Köszönöm, nem sürgős, kíváncsi vagyok az eredményre.
(#) izenahogyishivnak hozzászólása Máj 12, 2014 /

Milyen zsírt kell használni a fuser film alá?
(#) zsoltee0001 válasza izenahogyishivnak hozzászólására (») Máj 12, 2014 /

Az új teflonszalagokhoz szoktak adni egy kis zacskóba ennek kenésére elegendő zsírt, ha nincs, szerintem a sima szilikonzsír is megfelelő.
Üdv
(#) izenahogyishivnak válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Máj 13, 2014 /

Tényleg adnak hozzá, köszi.
(#) izenahogyishivnak hozzászólása Máj 13, 2014 /

A mellékelt képen 2 fehér nyíllal jelölt lencse(?) végzi a fókuszálást? Ezzel oldják meg, hogy a lap teljes szélességében mindig megfelelő helyre fókuszáljon a lézer vagy ez más célt szolgál?
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2014
(#) Chipmunk1960 válasza izenahogyishivnak hozzászólására (») Máj 17, 2014 /

Szia? Pontosan így van, ahogyan írod! Ezt a két 'lencsét', az előtte lévő tükröt, a s a hexagon oldalait, a sárga lézer 'szemét' és az előtte lévő lencsét kell letakarítani, ha halovány a nyomat.
(#) gaabe hozzászólása Máj 21, 2014 /

Hello
Van egy Hp Laserjet 1100 nyomtatóm amit már nem használok, van is benne toner, működik is, el akarnám adni, mert az új számítógépbe már nincs nyomtatóport és kaptam egy jó usb-s samsungot.
Annyi gond szokott vele lenni,(a HP-val) hogy ha nyomtatok és kiadja a papírt, utána sárgán villog a ledje mintha elakadna a papír, ha nyomtatáskor a kijövő papírt enyhén húzom a kezemmel akkor rendesen működik. Természetesen ezt nem mindig csinálja, van mikor teljesen jól megy magától is.
2000Ft ot ajánlottak érte, én kicsit keveslem. Lehet e valahogy ezt a papír dolgot javítani valahogy?
(#) zsoltee0001 válasza gaabe hozzászólására (») Máj 21, 2014 /

Szia
Abból indulj ki, hogy a mai világba egy használt nyomtató gyakorlatilag 0 Ft.
Ami a nyomtatót illeti, a kimeneti szenzor késést érzékel ezért villog sárgán.
meg kéne nézni, mi hajtja a kimeneti tengelysort, nekem volt, hogy szíj csúszott és ezért nem adta ki időben, meg kellett tisztítani a szijjat, hogy jobban át tudja adni a nyomatékot, ill a kimeneti tengely görgőjeit, hogy jobban kapaszkodjon a papírba.
Szerintem más gondja nem lehet.
Üdv
(#) martinus hozzászólása Jún 3, 2014 /

Sziasztok,

Adott egy Lexmark T650 toner, rendeltem az aaatonertől port és chipet. Szétszedtem a tonert a betöltő nyíláson beöntöttem a port, a "szemetes" tartály kiöntöttem. Szelént egy zewa papírzsepivel megtöröltem, meg a porleválasztó szilikont is letöröltem, erre a henger nem forgott. Van több üres toner kicseréltem egy másikra és nem tisztogattam a lehúzó szilikont, jó is lett. A nyomtatás kicsit foltos.

Fogtam egy másik szűz tonert, nem nyúltam semmihez csak betöltöttem neki a port már majdnem 100%-os. De ahogy gyárilag kifogyott, úgy jó volt.

Mivel lehet a szelént pucolni? Milyen trükkök vannak amiket youtubeo videókon nem látni, hogy tökéletes legyen a nyomtatás?

Köszönöm a segítséget!
(#) Chipmunk1960 válasza martinus hozzászólására (») Jún 3, 2014 /

Szia, A Blade-en van egy vékony fehér filmréteg, ami a szilikon-gumi letapadását megakadályozza az OPC hengerre. Én sohasem takarítottam le pont ezért, és nem okozott semmi gondot. Mikor cserélni kellett, akkor én is gondban voltam , mert rátapadt a hengerre. ha erősem megforgatod kézzel, még ki is fordulhat, megsértve a lakkréteget. Én a festékporba mártottam ilyenkor és ha már körbefordult nem volt többé gond. De lehet, hogy megfelelne valami hintőpor féle is. Ha a fényhengeren apró fekete pöttyök vannak, azt lakkbenzinnel le lehet áztatni. Más erősebb hígító már oldja a lakkot! ha a felülete matt, csíkos, /elszineződött= fényt kapott/ vagy hiányos, csak a csere segít. Az OPC előtti vékony alu-hengerben van egy mágnes ami a festékport adagolja neki. Ha többször volt töltve, célszerű kivenni és egy ecsettel leseperni róla a felesleges developert, mert eltömítheti a festék útját.
(#) zsoltee0001 válasza martinus hozzászólására (») Jún 3, 2014 /

Szia
Amire te gondolsz már kb 25 éve nem szelén semmivel nem takarítgatjuk, max indokolt esetbe, ha valami ráragad, összekenődik, erre enekem a den szesz vállt be.
A gumilapot se piszkutáljuk mert a opc-vel érintkező éle ha megsérül, akkor ott csíkozni fog, ez sajnos könnyedén előfordul, párszor már jártam így.
Ha el van görbülve ill, besárgulva akkor kuka.
Üdv
(#) Chipmunk1960 válasza martinus hozzászólására (») Jún 3, 2014 /

Látod, hogy milyen kedves emberek vannak itt! Remélem már többet tudsz
(#) martinus hozzászólása Jún 3, 2014 /

Van jópár ilyen üres nem töltött tonerem. A legutolsó ami lett próbálva ott direkt semmit nem csináltam, de ott is lett némi foltosság már szinte elhanyagolható, de nem tökéletes. Lehet e a por minősége miatt vagy az OPC-t kellene megpucolni vagy azt a mágneses valamit. Milyen irányból induljak neki? OPC henger se drága, de van itt 10 toner tudok ide oda cserélgetni alkatrészeket. Csak az érdekes, hogy míg gyárilag lefogytak addig tökéletesek voltak a végéig.
(#) Gabó válasza martinus hozzászólására (») Jún 3, 2014 /

Az után gyártott porok, sose lesznek olyanok mint az eredetiek. Nekem is van után gyártottal töltött, és eredeti is, ég és föld a különbség.
És mint írtad, hogy semmit nem csináltál, csak töltötted, és ilyen lett utána, akkor csak a por marad.
(#) zsoltee0001 válasza martinus hozzászólására (») Jún 4, 2014 /

Pár szkenelt képet felrakhatnál, mert ebből élő ember meg nem mondja a frankót.
(#) nemcsa hozzászólása Jún 5, 2014 /

hello !
van egy pagepro 1300w nyomtatóm eddig csak tonerport tettem bele illetve chipet cseréltem. Eddig működöt igaz volt,hogy egy kicsit csíkozott de használható volt.Most egyik pillanatról a másikra semmi sincs a papíron mi lehet rossz?
üdv
(#) zsoltee0001 válasza nemcsa hozzászólására (») Jún 5, 2014 /

Szia
Több lehetőség van:
Lézer elé került valami, esetleg az ajtónyitó biztonsági retesz, ami elzárja a lézer útját, ha nyitva van az ajtó.
Valamelyik fogaskerék meg adta magát a festékezőbe.
üdv
(#) nemcsa válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 5, 2014 /

köszönöm megnézem
(#) szikorapéter hozzászólása Jún 6, 2014 /

Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy van itthon egy HP Laserjet 1010 típusú lézernyomtatóm,amibe most raktam új tonert. Feltelepítettem,kinyomtattam a tesztoldalt,de az utolsó ~2cm beleragadt a gépe és elkezdett a legfelső sárga led villogni. Azóta semmire nem reagál a gép. Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm előreis a válaszokat.
(#) eyess válasza szikorapéter hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

Tonert vedd ki a beragadt papírt távolítsd el mehet vissza a toner aztán lehet nyomtatni tovább.
(#) szikorapéter válasza eyess hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

Már megtörtént,de ugyan az a probléma áll fent.
(#) eyess válasza szikorapéter hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

Akkor áramtalanítsd le nézd meg a papírérzékelőjét nem e hajolt el stb.Aztán mehet a bekapcs újra.
(#) szikorapéter válasza eyess hozzászólására (») Jún 6, 2014 /

A papírérzékelőjét hol találom?
Következő: »»   83 / 117
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem