Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szép teljesítmény 15évesen! Te akarod a díszkazettát, vagy ki? Az nem giccses kicsit? Én is inkább gipszkartont ajánlanék. Gondolom már meg van véve a díszkazetta.
Van udvar, de a hűvös pince talán jobb lesz. Hát tényleg nagy szoba lesz, a falra szeretném felrakni a könyveimet, rádióimat. Tegnap már tologattam a bútorokat hogy lenne a legjobb.
A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2014
Ha van pince, akkor már tudod is a megoldást: a pince hűvös levegőjével kell hűteni a szobád, egyszerű levegőcsere
Nem annyira giccses lesz véve, csak olyan egyszerű rücsis. Anyum gondolt erre, nem kell vakolni, glettelni. Festeni is én szándékozok, a pincét már kimeszeltem, a garázst is én festettem tavaly nyáron. Szerintem ezzel sem lesz gond.
Semmi gond nem lesz ott,nagyon ügyesen csinálod!A díszítés felragasztása sem lesz gond ha szép sima és egyenletes a felület ennyi
Majd én is rakok képeket ha 100%-osan rend lesz bár lehet az sosem jön el Na mindegy a hétvégén kikerekezek a székemmel és fotózok ha minden jól meg
Be is szakadna szerintem. Ez fölött 4 cm vastag bútorlemez van felcsavarozva 6 cm vastag légtérrel a dekára.
Persze! Annak megfelelő tartószerkezet kellett volna. Már késő.
A csajozás témára visszatérve:
-keresni kell ha más nem, ideiglenesen valami melót, pl: pékségben eladó, kasszás (spar, tesco, meki, mindegy), ilyesmi, aki sok emberrel találkozik egy nap. Ott lehet igazán csajozni. Egyébként nem is kell, mert oda 95%-ban nők járnak be, és ha már kedves, humoros, esetleg kicsi rámenős vagy, nyert ügyed van! Persze ehhez munkát kell váltani, de megéri!
Köszönöm. Az a szekrény amúgy a régi ágyunk ágynemű tartója, csak lefejtettem róla a műbőr borítást, és élére állítottam. Jó kis könyves szekrény lesz belőle. Rend az nálam sincs soha, összetakarítok, 1 maximum 2 nap múlva újra úgy néz ki, mintha nem csináltam volna semmit.
Tudod amikor ez a ház épült 15 évvel ezelőtt akkor itt még nem is hallottunk ilyenről hogy gipszkarton. Viszont a bútorgyárból sikerült szerezni ajtólapokat, abból lett műplafon csinálva. Most meg arra lett a szigetelés felrakva.
Nem. Személyszállításra Liszt Ferenc 1-2, sportra Budaörs, Hármashatárhegy. Egyenlóre ezek jutottak eszembe.
Wizz - el utaznák, de hirtelen nem találtam telón, hogy a gép hol száll fel BPn belül. Nem tudod?
Azt hiszem az csak a Liszt Ferenc 2 lehet. Bár nem repültem vagy 25 éve nagy repülővel.
Skacok! Meg vagyok döbbenve! Rendeltem a saját tervezésű pólóimból és egy(!) nap alatt el is készült! A minősége félelmetesen jó. Most átadtam mosásra, kíváncsi vagyok, hogy mennyit kopik majd. Nem matrica, hanem ha minden igaz- festék. Elvileg tartós lesz. Addig is 2 kép a minőségről. (Még a legkisebb pöttyök is kitűnően látszanak.) Le a kalappal a cég előtt!
Sziasztok, megint itt vagyok. Ma miután hazajöttem az iskolából folytattam a szigetelést. Anyum délelőtt hozott még 50 darab csavart tappanccsal, feltekertem mindet, kiderült még mindig kevés, 8 hiányzik. Ezután menni kellett a nagyszülőkhöz, cseresznyét szedni. Miután hazaértünk folytattam a munkámat. Véstem egy hornyot az olvasózugba a lámpának, be is raktam a gégét. Kicsit csúnya lett, de festés előtt lesz behúzva modellező gipszel. A szürkét nehéz lefesteni. Vésés közben előjött az ami miatt nem álltam neki horonymaróval. A konnektorok gégéi. Ha a horonymaróval készítettem volna, ketté vágom a vezetékeket is.
Jaj! Ne!
Villanyvezetéket csak vízszintesen és függőlegesen vezetünk!
Hupsz, tudtam hogy valamit elcseszek. Majd a következő akkor úgy lesz. Hallottam már erről, de ki is ment a fejemből. Ezt már nem vésem át.
Nekem meg nem jött ki az 1600 darab vályog ezért csak olyan 9xx darab készült el és valahonnan hozni kellene utánpótlást.
Gondolom most akkor örülsz...
De miért vályog házat építesz? Itt Gútán már alig találni vályogházakat. 1965-ben a Nagy árvíz elmosta mindet. Több mint a város háromnegyedét. 7 év alatt épült újjá a város. Ha érdekel valakit a történet akkor leírom.
Üdv.
Az itt a nagy kérdés, hogy 2db egymásra merőleges rétergelt lemezt hogyan lehetne tartósan összerakni. Szögelni lehet, vagy szétrepedne a lemez? Melegtakonnyal (ragasztópisztoly) ne is próbálkozzak?
Milyen vastagak?
Én előfúrással, és csavarozással próbálkoznék. Persze attól is függ hogy milyen vastagok a lemezek. Ragasztópisztolyt felejtsd el, nem erre való.
Szerintem kell egy léc a csatlakozási élhez, ahhoz hozzá lehet csavarozni mindkettőt.
Fecskefarok-csapolással, ragasztással (enyv, K1).
Ez nagyon jó Ugye lehet majd belőle egyet szerezni?
Nálunk az árvíznek az esélye a nullával egyenlő. Itt maximum belvíz van de az is csak pár napig, mert van hova leengedni.
Itt van a galériám, válogass kedvedre: Bővebben: Link Publikus, rendelj a cégtől nyugodtan belőle.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |