Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2308 / 3599
(#) Kovidivi válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Szép teljesítmény 15évesen! Te akarod a díszkazettát, vagy ki? Az nem giccses kicsit? Én is inkább gipszkartont ajánlanék. Gondolom már meg van véve a díszkazetta.
(#) elektroncso válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Van udvar, de a hűvös pince talán jobb lesz. Hát tényleg nagy szoba lesz, a falra szeretném felrakni a könyveimet, rádióimat. Tegnap már tologattam a bútorokat hogy lenne a legjobb.
A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2014
(#) Kovidivi válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Ha van pince, akkor már tudod is a megoldást: a pince hűvös levegőjével kell hűteni a szobád, egyszerű levegőcsere
(#) elektroncso válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Nem annyira giccses lesz véve, csak olyan egyszerű rücsis. Anyum gondolt erre, nem kell vakolni, glettelni. Festeni is én szándékozok, a pincét már kimeszeltem, a garázst is én festettem tavaly nyáron. Szerintem ezzel sem lesz gond.
(#) pilotitalia válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Semmi gond nem lesz ott,nagyon ügyesen csinálod!A díszítés felragasztása sem lesz gond ha szép sima és egyenletes a felület ennyi
Majd én is rakok képeket ha 100%-osan rend lesz bár lehet az sosem jön el
Na mindegy a hétvégén kikerekezek a székemmel és fotózok ha minden jól meg
(#) elektroncso válasza pjg hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Be is szakadna szerintem. Ez fölött 4 cm vastag bútorlemez van felcsavarozva 6 cm vastag légtérrel a dekára.
(#) pjg válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Persze! Annak megfelelő tartószerkezet kellett volna. Már késő.
(#) Kovidivi válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

A csajozás témára visszatérve:
-keresni kell ha más nem, ideiglenesen valami melót, pl: pékségben eladó, kasszás (spar, tesco, meki, mindegy), ilyesmi, aki sok emberrel találkozik egy nap. Ott lehet igazán csajozni. Egyébként nem is kell, mert oda 95%-ban nők járnak be, és ha már kedves, humoros, esetleg kicsi rámenős vagy, nyert ügyed van! Persze ehhez munkát kell váltani, de megéri!
(#) elektroncso válasza pilotitalia hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Köszönöm. Az a szekrény amúgy a régi ágyunk ágynemű tartója, csak lefejtettem róla a műbőr borítást, és élére állítottam. Jó kis könyves szekrény lesz belőle. Rend az nálam sincs soha, összetakarítok, 1 maximum 2 nap múlva újra úgy néz ki, mintha nem csináltam volna semmit.
(#) elektroncso válasza pjg hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Tudod amikor ez a ház épült 15 évvel ezelőtt akkor itt még nem is hallottunk ilyenről hogy gipszkarton. Viszont a bútorgyárból sikerült szerezni ajtólapokat, abból lett műplafon csinálva. Most meg arra lett a szigetelés felrakva.
(#) jdani hozzászólása Jún 19, 2014 /

Hali. Budapesten egy repülőtér van nem?
(#) zolika60 válasza jdani hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Nem. Személyszállításra Liszt Ferenc 1-2, sportra Budaörs, Hármashatárhegy. Egyenlóre ezek jutottak eszembe.
(#) jdani válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Wizz - el utaznák, de hirtelen nem találtam telón, hogy a gép hol száll fel BPn belül. Nem tudod?
(#) zolika60 válasza jdani hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Azt hiszem az csak a Liszt Ferenc 2 lehet. Bár nem repültem vagy 25 éve nagy repülővel.
(#) granpa válasza jdani hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Liszt Ferenc (ex Ferihegy) 2-ről mennek.
(#) vicsys hozzászólása Jún 19, 2014 /

Skacok! Meg vagyok döbbenve! Rendeltem a saját tervezésű pólóimból és egy(!) nap alatt el is készült! A minősége félelmetesen jó. Most átadtam mosásra, kíváncsi vagyok, hogy mennyit kopik majd. Nem matrica, hanem ha minden igaz- festék. Elvileg tartós lesz. Addig is 2 kép a minőségről. (Még a legkisebb pöttyök is kitűnően látszanak.) Le a kalappal a cég előtt!
(#) elektroncso hozzászólása Jún 19, 2014 /

Sziasztok, megint itt vagyok. Ma miután hazajöttem az iskolából folytattam a szigetelést. Anyum délelőtt hozott még 50 darab csavart tappanccsal, feltekertem mindet, kiderült még mindig kevés, 8 hiányzik. Ezután menni kellett a nagyszülőkhöz, cseresznyét szedni. Miután hazaértünk folytattam a munkámat. Véstem egy hornyot az olvasózugba a lámpának, be is raktam a gégét. Kicsit csúnya lett, de festés előtt lesz behúzva modellező gipszel. A szürkét nehéz lefesteni. Vésés közben előjött az ami miatt nem álltam neki horonymaróval. A konnektorok gégéi. Ha a horonymaróval készítettem volna, ketté vágom a vezetékeket is.
(#) pjg válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Jaj! Ne!
Villanyvezetéket csak vízszintesen és függőlegesen vezetünk!
(#) elektroncso válasza pjg hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Hupsz, tudtam hogy valamit elcseszek. Majd a következő akkor úgy lesz. Hallottam már erről, de ki is ment a fejemből. Ezt már nem vésem át.
(#) jani1987 válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Nekem meg nem jött ki az 1600 darab vályog ezért csak olyan 9xx darab készült el és valahonnan hozni kellene utánpótlást.
(#) elektroncso válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Gondolom most akkor örülsz...
De miért vályog házat építesz? Itt Gútán már alig találni vályogházakat. 1965-ben a Nagy árvíz elmosta mindet. Több mint a város háromnegyedét. 7 év alatt épült újjá a város. Ha érdekel valakit a történet akkor leírom.
(#) gernerakos hozzászólása Jún 19, 2014 /

Üdv.
Az itt a nagy kérdés, hogy 2db egymásra merőleges rétergelt lemezt hogyan lehetne tartósan összerakni. Szögelni lehet, vagy szétrepedne a lemez? Melegtakonnyal (ragasztópisztoly) ne is próbálkozzak?
(#) pjg válasza gernerakos hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Milyen vastagak?
(#) elektroncso válasza gernerakos hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Én előfúrással, és csavarozással próbálkoznék. Persze attól is függ hogy milyen vastagok a lemezek. Ragasztópisztolyt felejtsd el, nem erre való.
(#) bajtaig válasza gernerakos hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Élcsapolással, faipari ragasztóval!
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2014
(#) SzervízMacska válasza gernerakos hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Szerintem kell egy léc a csatlakozási élhez, ahhoz hozzá lehet csavarozni mindkettőt.
(#) granpa válasza gernerakos hozzászólására (») Jún 19, 2014 /

Fecskefarok-csapolással, ragasztással (enyv, K1).
(#) hibbantpasi válasza vicsys hozzászólására (») Jún 20, 2014 /

Ez nagyon jó Ugye lehet majd belőle egyet szerezni?
(#) jani1987 válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 20, 2014 /

Nálunk az árvíznek az esélye a nullával egyenlő. Itt maximum belvíz van de az is csak pár napig, mert van hova leengedni.
(#) vicsys válasza hibbantpasi hozzászólására (») Jún 20, 2014 /

Itt van a galériám, válogass kedvedre: Bővebben: Link Publikus, rendelj a cégtől nyugodtan belőle.
Következő: »»   2308 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem