Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Csak kérdem, a postázóhenger van olyan vastag falú, hogy erős napsütésben sem szűrődik át rajta fény?
Van. Én a fóliát még fekete fóliába is betekerem és a hengerben tartom. Több éves és még jó.
Nekem is megfele a vaterafutár DPD 890Ft költsége , a postai 1 hetes szállítással tele a hócipőm...
Hát pjg mérései alapján 5780 mert a postázócső belefér a 90grammba, de olyan necces a dolog, hogy inkább utalj 6070-et, mert ha postán a mérleg téved 35 grammot, akkor átcsúszik a következő kategóriába.
Jogos. Jártam már úgy, hogy a hölgy addig címkézte míg 5 grammal átbillent. Megvolt sértődve, mikor visszakértem.
eyess táblázatba írd be a postai kérést.
Sziasztok!
Esetleg tudna nekem is valaki átadni 1-2 métert? Több nem kellene, egyenlőre kísérletezni szeretnék csak vele... Köszönöm!
Beírtam , de miért nem jeleníti meg a nickem melletti D oszlopban , hogy postán kérem ?
Egyébként jól számoltam , hogy 6070 FT ?
Ha simibnek felajánlott 5 méternyi nem kellene neki csak 2, a másik 3 méterre én vevő lennék.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014
Jobb gomb, megjegyzés beszúrása, és igen jól számoltál.
Szia!
Köszönöm szépen! Közben egy fórumtárs már ajánlott fel a fóliából, szóval ha másnak kell akkor add neki nyugodtan.
Az alábbi emberkék még nem jelölték be, hogy postán kérik, vagy személyes átvételt kérnek. Kérlek jelöljétek be a táblázat D oszlopába, hogy mi legyen. (jobb gomb, Megjegyzés beszúrása)
simpi neoone kaqkk jucsaba kirally ocso mate_x kuwwa szebee
neoone és kuwwa jelöljétek, hogy postán vagy személyesen kéritek, mert a héten megjön a fólia.
Én meg csak szeretnék egy visszajelzést , hogy az utalást megkaptad e. Hogy nyugodt legyek én is.
Lányom ma összesíti, és akkor kiderül, hogy ki lóg még pezóval.
Megjött a fólia, holnap, vagy holnap után nálam lesz, hétvégén Lányom darabol, jövő hét elején mennek a csomagok.
Ugye mindenki elutalta a fólia a csomagolás és a postaköltség árát aki postán kérte?
Endresz Miklos, és Sisa Ferenc milyen néven szerepel a táblázatban? (Írtam hogy közleménybe írjátok a nick nevet, de csak keveseknek sikerült)
900Ft a vaterafutár, és 140Ft még, lányom összesíti éppen.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2014
Bővebben: Link
Rendezzétek a tartozásokat, holnap elhozom a fóliát és kezdődik a darabolás A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2014
Üdv!
Nincs valakinek véletlenül 2-3 méter fölödlegben eladó? Lemaradtam róla.
Nem jönnek a pénzek emberek!!!!! Van aki egyáltalán nem utalt! Egy hónap volt rá! Szégyelje magát aki nem vette a fáradtságot. Aki hétfőig nem utalja át a teljes összeget azt úgy veszem, hogy lemondott a fóliáról, és legközelebb 500Ft/méter áron megveheti. Usane lehet, hogy lesz maradék, ne ess kétségbe.
27115Ft al vagytok lemaradva, ami több mint a negyede! A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2014
Aki személyesen veszi át, és ott fizet, azokra nem vonatkozik, hétfőn vagy kedden ők át is vehetik.
Ok. Köszi.már kaptam kezdő mennyiségre segítséget, de szólj ha marad.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2014
Ha lesz esetleg maradék akkor én is vevő lennék rá... (persze azonnal utalnék)
Pár nagylelkű fórumtárs ajánlott fel nekem néhány métert már, de valószínűleg több is kellene...
Erről én is lemaradtam. Ha lesz maradék, olyan 15 méter körül, akkor vevő lennék rá. Ha kevesebb marad, akkor is jól jönne pár méter!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |