Fórum témák
» Több friss téma |
Én nem igazán értek hozzá de annyit tudok hogy vadonatúj-onnan vettem az üzletben így semmi esélye sincs hogy valaki belejavított volna. A másik kérdésem hogy mi az a pozició szám?
Most már kovácsiságból le veszem a tetejét és belekukkantok hogy mi a helyzet vele.
Esetleg annyi kérdésem lenne hogy merre is keresgéljem a végfokot (hogy néz ki) mert elméletileg ez vezérli a kapcsolását. A hiba jelenség eleinte úgy kezdődött az erősítőnél hogy ha volt kedve akkor bekacsolt rendesen de volt olyan hogy csak torz hangot adott ki és a hangerő szabályzóra úgy reagált csak hogy vagy semmi hang vagy egy alap hangon a basszus hangjára recsegett, és a hangerő szabályzóra egyáltalán nem reagált.
Azért ez egy meglehetősen bonyolult gépezet. Digitális vezérlésű, tele meglehetősen speciális IC -vel. Talán egy jól felkészült szerviz (esetleg márkaszerviz) meg tudja javítani.
Feltehetően valahol kontakthiba is van. A végfok egy jó nagy darab IC hűtőbordán. A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2014
Sziasztok!
Mostanában, hogy egyre több időt foglalkozok elektronikával és újabban LEDekkel megismertem a hűtőbordák bolti árait. Van valahol lehetőség hűtőbordák barátibb áron való beszerzésére?
Honnan tudnék venni lehetőleg Debrecen környékén egy kb. 20cm x 30cm alulemezt előlapnak? Mindenhol egész táblát akarnak adni.
Sziasztok!
Vezeték köteget szeretnék összefogni zsugor csőhöz hasonló valamivel. Kész dolgokban szoktam látni, de még boltban nem találtam. Tudjátok hogy hogy hívják ezt a csövet, és esetleg hol lehet kapni (Budapest környékén)? Köszönöm: Tamás
Talán zsugorcsőnek? Minden villanyszerelős és autós boltban kapható.
Nem arra gondolok, azt ismerem. Kicsit talán vastagabb, és amikor hajtod, nem törik meg mint a zsugor. Mipolán lehet, vagy az megint más?
Szerintem jó lehet a "varnis"cső, még nagyon rugalmas szilikonbevonatú is létezik. Gugli 1400 találatot ad.
Köszönöm, jó lehet. Közben találtam még egyet, lágy pvc cső, elvileg ezt is használják ilyen célokra.
http://www.akkusaru.hu/webaruhaz/72#mark
Sziasztok !
S042P ic-t keresek vagy esetleg bontási "lelőhelyet" (régi rádió tv, video stb.) Köszi !
Sziasztok ilyen NTC-t mint azadatlabanhol és milyennéven találhatok?
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2014
Rossz PC tápban. Jóban is.
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2014
Bipolar kék-piros magasfényű 5mm ledet keresek, ha valaki tudna segíteni.
Bipolar, 2 lábúra lenne szükségem, lomexben már kérdeztem, nincs nekik.
Keresem a címben jelölt TMS3616NS IC-t. Ha valaki tud arról, hogy hol tudnám beszerezni, kérem jelezze.
Tisztelettel: Poci
Olaszban van 35 db. Vedd fel vele a kapcsolatot. Itt.
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2014
TA7318P SIL-9 tokozású IC-t lehet még idehaza szerezni valahol?
A Sini-nél még találtam,cca.1800Ft-os áron,ha nem vagy regisztrálva.
Üdv!
Volna egy keveröpultom, miben a csuszó potik feladták a harcot. Sajnos más gyártonál nem kaptam hasonló lábkiosztásút(képeken látszik) Potikról amit tudok: Alpha D10K 3G3 felirat van tajtuk. 60mm csuszó távolság. 75mm hosszú, 8mm széles, 7mm magass, a csúszka az 15mm magas. Remélem valaki felismeri vagy látott hasonló tipust, és talán tud segiteni hogy honnan szerezhetném be.
Köszönöm.
Ebay-on minden hirdetést végignéztem, pár kulcsszóval, sajnos csak mono potiknak van oldalt lábuk. Egy-et kaptam de az 250usd-t kér a postaköltségé, ami nagyonsok. A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2014
Talán a keverőpult típusa segítene, persze csak ha mai darabról van szó.
6ezerért 10 darab szállítással
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2014
andras99 Nem mai darab, a tipusa dB Tehnologies Compact Series 214.
Szpisti Köszönöm a linket, megprobálom megrendelni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |