Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Azt nem tudom neked mi az igényes kivitel*******. ************ (Itt egy link - volt.) üdv.: Zoli Ejnye! Ez nem a reklám helye! Moderálva.
Sziasztok,
Lenne egy LCD kijelzős órám, amit szeretnék inverzé tenni. A polárszűrő sajna ragasztva van a LCD üveglapjára, ezért levétel után már nem tudom ujrahasználni? Hol lehetne ilyet kapni ?
Sziasztok
Szegeden hol lelet hozzájutni használt szkópokhoz?
A Lee Filters gyárt fóli és üveg polárszűrőt is, nézd meg hol van itthon importőre.
Köszönöm!Az Ady utcában már jártam, a másikba azért nem mentünk mert apu mondta hogy tök bunkó az eladónő Gacza bácsival még nem volt gondom,
kivéve amikor kérek valamit minden egyes dolog után ezt mondja:Adhatok még valamit?NEm kösznöm körülnézek. aztán megint megkérdezi! ezzel az agyamra megy
Tud valaki segíteni minidrill ügyben?
Hol szerezhetek olcsón?Most még nem engedhetem meg magamnak a drágábbakat
szivesen.
tényleg idegesitö az öreg az állando kérdezéösködéssel én maradok inkább az internetes rendelésnél :yes:
Én praktikerben legutóbb (1hete) 6700-ért, és 9900-ért láttam.
Madaras-teszkó: GEREX 40 darabos: 3600.-
HAMbazár-Rádióvilág: Minidrill-készlet (kézifúró + hálózati tápegység, 5 db fúróhegy, 4 db köszörű,1 db vágókorong; a készlet egy 215 x 145 x 70 mm-es műanyagdobozban) 3490.-
Hello!
Hol lehet kapni Pécsen 24V-os 50W-os trafót? (JLT-02-hőz) Egyik elektrósboltban sincs, elektroUNO-ban sincs. Köszi!
Van az sos electronic-nak budapesti mintaboltja, vagy csak Miskolcon van üzlete? Egy ft232r-et akarok beszerezni, de csak a retnél láttam bm-et 2x-er annyiért mint a sosnál.
FT232RL az MSCBP-nél, ahol az AVR-ek is vannak.
De vigyázz, mert az R-es SSOP tok, 0.635mm-es lábtávval, nem 0.8-as TQFP.
Hello
tudna nekem mondani valaki elektro boltot Egerben? Tudtommal van egy, csak nemtudom hogy hol. köszi
Köszi, holnap megnézem. Amint látom, elég közel van az óbudai kandóhoz ez a bolt.
Óbudai kandótól kb 5 perc laza séta. Ha nem voltál még náluk ne rémülj meg, be kell menni egy "csöngetéssel" lezárt folyosóra és ott pedig bal oldalon lesz egy értékesítés ajtó. Az esetek 99%-ban csukva van minden ajtó.
Hali
Tunátok nekem mondani elektronikai boltot Szolnok környékén? (a Chip Elektronik-ot ismerem )
És még mindig kapni? (a madarastesco az az au..., ugye?)
helló
tud valaki olyan helyet ahol olcsón lehet szimetrikus trafókat szerezni?
Sziasztok
Rábukkantam egy függvénygenerátorra, aminek van olyan nevezetű alkatrésze hogy "beállítópotméter". Meg tudnátok mondani mi ez pontosan és hol lehet kapni? Ha a HQ-nál van az lenne a legjobb, csak nem tudom hogy keressek rá me' azt sem tom' mi ez Köszi szépen
Bővebben: Link
Ilyesmire gondoltál? Ez egy sokfordulatos helikális trimmer. A HQ-nál a cermet szó a kulcs...
Köszönöm szépen de nem erre gondoltam.
Elfelejtettem csatolni a képet a cuccról :S Most csatoltam, bocsi. Először rossz topicba írtam aztán azt kitöröltem és elfelejtettem ide csatolni. Bocsánat
Csak azért mert ott nem találtam. Igaz csak egy áruházban tudtam megnézni.
CTS 288 vagy ahhez hasonló típusú kódolót keresek, kellene 5-10db. A lényeg hogy 1/4 ciklust változik a kimenet egy kapcsolóállás változás során (1/4 cycle per detent).
CTS288 adatlap Üdv, Gacserus@yahoo.com
Esetleg v.mi ilyesmi: Bővebben: Link
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy UV tarományú lézerhez hol lehet félig áteresztő és normál tükröt kapni?? Sajnos én sehol sem találtam Pedig kutattam ám Köszönöm
JA
és ha valaki tud egy fügvénygenerátort akkor légyszi rakjon be egy linket.
Kösz a tippet a Bourns egyik fajtája jó lehet, tesztelem, mégegyszer kösz!
Gacserus
üdv mindenkinek
uc3906 ic szeretnék rendelni a HQvideonál nem tudják szállitani aki tudja hol tudnám beszerezni az segitsen köszönöm |
Bejelentkezés
Hirdetés |