Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
A belső gyűrűt forrpontból csináld meg. Utána rajzolj 2db kört segédkörnek az S1 rétegen 0mm-es vonalvastagsággal. A külső gyűrűt körszeletből csináld meg. A körszeletnek be tudod állítani a vastagságát és a körív hosszát, a segédkörök használatával. Utána rajzold meg a sokszög eszközzel a körszelet egyik végére, a megfelelő vonalvastagsággal a lapos végét. A segédvonalak segítségével majdnem egy tökéletes kört. Ezt a véget duplikáld meg majd tükrözd és illeszd a körszelet másik végére. Utána csoportosítsd a két véget és a körszeletet, duplikáld a csoportot, tükrözd függőlegesen és helyezd el a helyére.
Üdv: Kérnék, kérhetnék kis segitséget,ugyan is nem boldogulok vele.
Meg kéne rajzolni. A kicsi mikro kapcsolók egymás alatt. Esetleg lehet picit máskép a ellenállatok ha ugy jobban megfelel, esetleg smd-ben is. sos. Szépen köszönöm.
Köszönöm válaszod. Végül is hasonlóan csináltam én is. A belső gyűrű nekem is forrpontból van. Megcsináltam a segédköröket én is és aztán Alkotó forumtárs javaslata szerint körberajzoltam terület ikonnal.
Az első szembetűnő probléma, a felhasználásra kerülő kijelző közös anódos. A kapcsolási rajzrészleten közös katódossal tervezték. Egyébként a kapcsoló típusa sem ismert, mert ugyebár az elhelyezendő alkatrész fizikai paraméterei alapján kell egy nyomtatott áramkört tervezni.
Köszi de itt van utana néztem már elötte , enyim ez kép : katod.
És a org.: SC56-11HWA katod. Kapcsolo pedig : És a bemenő ellenallatok elé pedig ez kéne : 1- kis kép. Kösz.
Ez érdekes mert te magad töltötted fel az adatlapot, a beazonosítás kapcsán.
Az tan hiba lehet mert itt is ez van :Bővebben: Link http://market.freak-stuff.com/products/66954/370528418521
A legegyszerűbb megoldásként a kijelző meghajtó feszültség rákapcsolásával majd eldől a polaritása.
Nem ide vágó dolog...
Felteszek egy képet az elkészült nyákról is. Legalább láthatjátok hova is készült... Üdv.
Csao! Írni probléma, válaszolni valaki. Ha nem Sos, az lenni baj?
Az itt szereplő kapcsolási rajzrészlet megtervezése bőven elég lesz?
A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2014
Szia! Talán itt azért nem segít senki, mert ami neked kellene az a nyák tervezésben segítség és nem ez, mert ez egy program használatával foglalkozik nem a nyák tervezéssel.
Üdv: Megcsináltam ,lerajzoltam ezzel Sprint-tel, ide feltehetem hogy jó- e. ?
Szia!
Ha a nyák tervet szeretnéd ellenőriztetni akkor célszerűbb lenne ide tenni mert innen egy morcos mod törölni fogja.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy a Layout 5-be vagy 6-ba lehet-e bevinni logót? Ha pl van egy logó amit szeretnék legyártani nyákból akkor azt be lehet vinni valahogy a tervezőbe? Akár betenni háttérbe vagy átalakítva vezetősávokká?
Le kell rajzolni valamelyik rétegen. A logótól függően ez lehet egészen bonyolult feladat is, mert korlátozottak a rajzolási lehetőséget. De szinte bármi lerajzolható, csak kitartás kell hozzá.
Csinálsz róla egy jpg vagy bmp képet, azt beteszed háttérnek (Extrák/Szkennelt kép betöltése), a dpi állításával beállítod a megfelelő méretre, és "körberajzolod".
Köszi, sikerült
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2014
Csak ennyi? Az enyém ez a szúnyog.
SL-el rajzolod a kapcsolást is?
A szúnyog szinte egyáltalán nem látszik, nem lehet megítélni a rajzolat művészi voltát. Ha azt akartad bemutatni, akkor egy nagyobb kivágás jobb lenne. Jelentős képjavítás, és negálás után már valami látszik, de még így se tökéletes a látvány.
Igen.
A GIF hibája. Meg kicsi. Alig 1x1cm. A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2014
Szia !
Ezek ennél egyszerűbben készültek. Gondolkodjunk
Legyél elnéző, de nekem a gondolkodás nem az erősségem. Szükségem lenne pontos leírásra az "egyszerű elkészülés"-ről.
Szerintem is egyszerű.. megcsinálod a nyákot beleteszed a képet ahová szeretnéd, nyomtatáskor természetesen a kép nem látszik alapból az opcióknál ki kell pipálni hogy a háttérkép megjelenítése és már kész is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |