Fórum témák
» Több friss téma |
Itt van eladó méterre is Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2015
Mielőtt bárki letorkolna, a képeket csak azért teszem fel ide hogy látszodjon mit tud egy ilyen gép.
Nem sikerül tökéletesre a kép mert nem csiszoltam fel elégé a fát, és egy picit sötétebre sikerült égetni.
Üdv
Mivel elég sok a sötét árnyalat ezét lasabban dolgozott a gép igy kb 25 perc volt, pontosa nem tudom mert nem néztem. A kép mérete 140X90mm és 0.13 százados raszterral. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
25 perc ???? ílyen sebességgel talán még egy 40w os co sem dolgozik.
Nem tudnàl egy videó mutatni mikor dolgozik.
Ma készítek egy videót és majd felrakom.
Nem véletlen hogy bordásszij a hajtás igy 10000-12000 RPM -el is megy ha kell.
De csak tisztes távolságbol
Istenemre kiprobálom ezt a pirográf technologiát, nagyon tetszik.
Ide kukkancs be. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Hogy lehet megcsinálni hogy csak a Bövebb link felirat jelenjen meg mert akár hogy csinálom neken az egész linket kiteszi?
Úgy látom kezd beindulni a pirográf vírus elkezdte megfertőzni a topik ólvasóit.
Jelentem kész a mechanika.
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2015
Szuper! Megvagy elégedve a "Z" lineáris egységgel? Én is szemezgetek vele, hogy vegyek egy ilyet...
Szerintem nagyon profi tökéletesen kottyanásmentes , de majd munka közben derül ki mit is tud .
Az alap koncepció a nyákfúrás volt , de ez a gép azért már remélem "keményebb" dolgokra is jó lesz .
Szerinte még puhább fémet is birná, a léptecsek nema23 méretüek?
Én meg épp a pc tápos pirográf fűtésem barkácsolom, ezzel a megoldással nem lessz fesz/hőfok ingadozása a pirográfnak és nem kell félni hogy csíkot húz.
Bontott motorok , és nem volt még a kezemben nema 23 tehát nincs viszonyítási alapom ..
A motorok rögzitő furatai mien távolságra vannak egymástól?
Meghajtásra elég lesz nekik a TB6560?
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2015
Bőven 40Volt/3,5Amperig birja, nekem 24Volt/1Amperral megy 2db két nema 17-sel.
Hát nem tudom szerintem 3,5Ampernál kevés az a hűtés főleg hogy SMD szerelt, az enyémen a telyesitmény ellenállások 3Wattosak és a hűtés akkora mint a nyák lap 2cm-es hűtő bordákkal.
3-4 Ampert tudó táp kell a motorjaidna legalább különben gyengék lesznek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |