Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy éve van ott, és ha jól emlékszem 22 éves.
Szia!
Sokáig én is ezt a telefont használtam, aztán lecseréltem egy 4S-re. Én elégedett vagyok vele, attól függ mire kell. Ha csak szimplán használni szeretnéd és fontos a megbízhatóság, akkor mindenképpen iOS, ha meg "bütykölgetni" fogod, akkor Android. A zárt rendszer nem mindenkinek jön be, viszont az Androiddal pl. rendszeresen kell foglalkozni, karbantartani hogy működjön rendesen, míg az iOS-t csak szimplán használod. Azzal is számolj, hogy az Androidos telefonokat eladják, kijön egy újabb széria utána nem foglalkoznak vele, iOS esetében pedig tudod frissíteni a régebbi készülékeket ingyen, hogy tudd használni a legújabb funkciókat. A 4S iOS 8-ig van támogatva, pedig kb. 2-3 éves telefon. Nekem teljesen jó sebességgel fut rajta a 8.2, de azért iOS 6-tal és 7-tel gyorsabb volt. Zárt rendszerre visszatérve, sokan felhozzák példának hogy az iPhone-nak nem bővíthető a memóriája, de gondolj bele, ha beletennél egy gagyi memóriakártyát és nem úgy működne ahogy várnád, akkor e telefont szidnád!
Valamint kell egy jó válasz arra, hogy miért akarsz a régi helyedrő eljönni. Ami hiteles és nem sérti sem a céget sem az ottani embereket/főnökökét.
Arra is tudj válaszolni, hogy miért pont oda szeretnél menni.
A 4S 2011 októberében jött ki.
Annyit, amennyiért adják, biztos nem fizetnék egy lassan 4 éves telefonért. Nekem egy S3-am van, de nem kell vele törődni, hogy gyors legyen, ugyan azt csinálom, mint az iPhone-osok, lezárás előtt bezárom a futó alkalmazásokat, csak én nem kétszer bökök rá a gombra, hanem 2 mp-ig nyomva tartom. Egy újabb iPhone-t viszont bátran ajánlanék mikrokapcsoló kollegánknak, de ha az árát nézzük, mondjuk egy 5-ösnek, akkor inkább vegyen egy S4 Samut. De várja meg, míg kijön az S6, ez egy hónap és még olcsóbb lesz, mint most. A Samsungot nem szabad az Ace 1-ről, és az olcsóbb telefonjairól megítélni. A drága ebből is jó és teljes mértékben használható. Az Ace 3 is jó, anyámnak olyan van. Viszont az Ace 4 egy hulladék lett, apám jól bevásárolt vele, a 3-as fényévekkel jobb.
Nekem volt samum....kb ott lett vége a dolognak hogy úgy falhozvágtam csak úgy laffant.Konkrétan a 8.szervizes szoftverfrissítésnél meguntam a történetet.Utána lett egy még gagyibb Nokia annak az érintője ment el hálisten a gariidő lejárta előtt 2 héttel...Nagyon jó volt.. hívni akartam valakit na ná hogy nem reagált a képernyő.Nekidobtam a falnak egyből megjavult.Egyszer sikerült úgy falhoz csapnom hogy végleg megállt de gariba megcsinálták.Természetesen ilyet egy Iphone-al nem mernék megtenni....
Na de milyen samu volt az? Én is láttam már falnak röptetett S3-at, ami középen megrepedt és többet nem kapcsolt be. Ilyen árkategóriánál teljesem mindegy, hogy egy 120, vagy 220 ezer Ft-s telefont vág az ember falhoz, még a 20 ezrest sem érdemli meg. Én egyszer sem vágtam neki direkt semminek. Jó, repült már a kezemből, de az mindig véletlenül volt.
Az S3-nál értetlenül álltam a dolog előtt mert nekem soha nem fagyott le annál jobban, hogy egy képernyő lezárás, majd feloldás nem orvosolta volna a problémát. Persze nincs telirakva minden hülyeséggel, így is elég van rajt gyárilag, ezt aláírom. Ja a vagdaláshoz meg annyit, hogy érzem magam annyira szakmai embernek, hogy egy ilyen technikánál ne ezeket a módokat keressem a javításra. Ugyanis sok értelme nincs, persze más, ha az ember ideges. Úgy látszik, akkor én nagyon nyugodt lény vagyok. Aztán lehet ám, hogy az első S3 nem volt ilyen jó, nekem az LTE van, 4 magos, procival meg 2GB rammal. Az akksit már kezdi csipegetni, de nem érdekel, minden este töltöm, amíg én alszom, nem zavar.. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2015
Az a telefon ha jól emlékszem még 20 ezer Ft sem volt amit megröptettem.Én sem javítási célzattal röptettem meg hanem mert szét vet az ideg hogy valakit el kéne érni és egyszerűen nem tudom....Az ismerősömnek régebbi nyomógombos nokia ja volt valamiért berágott rá de nagyon.Durr neki....nem maradt a telónak egy ép része sem .Azt hiszem őneki is valami el kéne érni de a telefon miatt nem ment dolog volt és nem elsőre...
Pont a kettővel ezelőtti hozzászólásomban írtam, hogy az olcsó samuk nem valami jók. Sőt, igazából használhatatlanok.
Hú az öreg Nokia meglepő, pedig ha valami elnyűlhetetlen, akkor az az volt.. Értem én az idegből pusztítást. De ha tönkreteszed a telefonod, akkor aztán végképp nem vagy elérhető, az sem megoldás. Az is igaz, hogy valóban nem épp jó ötlet, hogy akinek nincs pénze drága telefonra, azt elérni se lehessen..
Soha nem zárom be a futó alkalmazásokat, azt a telefon automatikusan megcsinálja ha szükség van rá! De mint írtam, mindenkinek más jön be, nekem speciel az iOS.
Én azóta vagyok Samsung párti mióta volt az Omnia2-m. Akkor szerettem meg az amoled kijelzőt. Azóta lecseréltem egy S2-re, szintén amoled kijelzővel. Többet vissza nem térnék az lcd-re. Ez tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, jól megy rajta a net is, telefonálni is lehet és navigáció is szépen fut rajta. Naponta 1-2 óra mobilnettel és nyomkodással még mindig bír az akku 3-4 napot. Kamerája szuper, 720p-s videó, 5 megapixeles kép, autofókusszal. Olyan helyzet nem volt, hogy ne tudtam volna jó képet csinálni vele. Volt iphone-om, igaz még régebben 3gs, nem volt rossz, de tényleg korlátozott, hogy csak a saját programját lehet használni adatcseréhez, nem tudod külön elrendezni a mappákat, zenéket a telefonon, csak úgy ahogy a program átpakolja neked. Nem lehet bármilyen gépre rádugni, pl letölteni egy képet a telefonról, mindenhez az itunes kell. Androidot meg bármilyen gépre rádugod és már el is érhető a belső tár.
Nekem is jobban bejön az iOS én megszerettem.
Közeli barátokat elérni ott a CB rádió, az nem olyan bedöglős. Nekem az első telefonom is megvan, és működik, mert vigyáztam rá. Túlélt két samut. Viszont egyik samu sem azért ment tönkre, mert falhoz vágtam. Ezzel nem oldasz meg semmit. Gondolod át:
-nem tudsz valakit elérni -a falhoz vágod az egyetlen telefonod amin hívi, sms-t íri is lehet, és még ott van ezernyi chat alkalmazás, meg az m.facebook is ott van, kommunikációs felületként -ezek mindegyike megszűnhet, (kivéve ha van másik telefon, vagy sz.gép) ha összetöröd a telefont. Van, amikor az enyém is felidegel, ekkor egyszerűen lerakom, és lenyugszom. Ennyire egyszerű.
Nekem meg van egy 6 éves NOKIA-m, két-három hetente találkozok vele a táska aljában, köszönök is neki szépen és megkérdem tőle-Te meg itt vagy?-. Persze vissza szólni nem tud, hiszen két hete be se volt kapcsolva, leggyakrabban lemerülten van valahol. Hú de sokat használom, mi? De nem is hiányzik. Érdekes.Más meg nem bír ki nélküle 45 percet. Persze én vagyok ám a hülye.
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2015
Meglepődnél, ha egyszer válaszolna, mi?
Az androidra is vannak frissítések, csak nem a hulladékokra. Ha már hasonlítgatsz, akkor az azonos időben kiadott, hasonló kategóriájú telefonokkal tedd! Az Ace, Pocket meg ilyen- olyan mini készülékek nem passzolnak ebbe az összehasonlításba.
Nekünk sikerült egy szép képet csinálnunk róla! Van több is, ha valakit érdekel, jövőhét elején többet is fel tudok tenni.
Most vettem észre, hogy apám kibontott LCD kijelzőn keresztül nézte a napfogyatkozást.
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2015
Nem is tudom, mikor épült Pesten utoljára villamosvonal. Például pont most, nemrég. Tegnap át is adták az új szakaszt: Bővebben: Link.
Üdv mindekinek! Épp ma voltam a Praktikerben, szolár lámpát vásároltam 300mAh-es címszóval, itthon szétszedve egy 40mAh-es gombelem fogadott benne. Ez a legújabb olcsóság címszóval készülhetett? Régen még 600mAh akkuk voltak bennük...
No de ez Budán van.
És tényleg...
Hali. Tudja valaki hol van pontosan (Google map) Kolontáron a tanösvény?
Az is. Az egész a tanösvény. Ott hagytak egy házat mementóul. Balra.
Maga a tározó is látogatható? .. Apropó, mi is lett a tározóval?
Nem hinném. Úgy tudom "szarkofágot" csináltak rá.
Akár hiszed akár nem felőlem akár fel is fordulhatna a facebook az sem érdekelne mert annyira nem használom...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |