Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok! Ez egy kicsit off, nem találtam neki illő témát, de leírom ide. Szóval szeretnék vásárolni valami gőzvasalót ruhákhoz, csak azt nem tudom eldönteni, hogy milyen talpú a legalkalmasabb erre a célra? Pl. létezik Rozsdamentes acél, kerámia, stb. Bővebben: Link Tudna valaki segíteni?
Szerintem s kerámia talpú de ha olyat vasalsz amit nem szabad az mindkettőre ráég.
Ha megfogadsz egy tanácsot: mindegy milyet, csak ne innét! Két barátomat / kollégámat is átverték. Az egyikük már perben áll velük.
![]()
Pár hete TV-t vettem tőlük. Teljesen korrekt volt a biznisz. Hogyan verték át őket?
Én erdélyben lakom, sok mindent rendeltem az itteni emagról már, és mindig korekten jártak el ingyenes házhoz szállítással, és a kütyükkel sem volt eddig semmi probléma.
Az egyik egy meghibásodott háztartási gép reklamációja volt, a másik egy sose működő HDD reklamációja. Mindkettőnél a jótállás érvényesítésével volt a gond. Pl. a vinyóra azt mondták, hogy sérülés keletkezett rajta, ami nem az ő hibájuk. Pedig semmilyen sérülés nem volt rajta, egyszerűen nem ismerte fel semmi. Hibás volt.
Most érdeklődtem a kollégáimnál, és mindkét dolog megnyugtatóan lezárult: Az egyiknél a pereskedéstől álltak el, a másiknál további "kemény" levélváltások is elegendők voltak. Lehet, hogy ez a két példa alapján nem lehet "ítélkezni", de mivel csak erről a két rendelésről hallottam az említett szállítóval kapcsolatban... ![]()
Nem bírtam tovább, fáztak az ujjaim nagyon.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2015
Van már elektromos talpmelegítő, akksis, egy feltöltéssel 8 órát üzemel.De a tiéd sem rossz.
![]()
Ez a kégli is és van fűtés, ráadásul nem is hidegek, csak érzésproblema van.
![]() ![]()
Tegnap éjfélig ütöttem a legendás masinákat a flippermúzeumban. Csodálatos, mindenkinek ajánlom. És azok a plazmák és Vfd-k!
![]()
Volt szerencsém hét éven keresztül ilyeneket (is) javítanom. Mondhatni, van benne pár olyan alkatrész, ami el tud romlani. Mindezek mellett szerettem foglalkozni velük.
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2015
Gondolom mindenki járt már nyilvános WC-ben, mondjuk áruházban. A kézszárító mindenhol rettenetesen hangos, mintha egy traktor kipufogójában lennék, olyan. De a levegő alig jön belőlük, sima hajszárító lepipálja, töredék zajjal. Mi a fene van ezekben a szerkezetekben, zajjal szárítanak?
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2015
Ráadásul a budi levegőjében tobzódó baktériumok milliárdjaival bombázza az utána tisztának hitt kezeinket.
Ventillátor meg egy fűtőbetét semmi több.Az egy más kérdés hogy milyen konstrukció(mármint a hangjára értve)
Köszi, hihetetlen szerkezetek, a fél áruház beledübörög. De legalább hang után megtalálható a budi.
Lehet, hogy pont az a titok, hogy irgalmatlan szuro van benne, amitol a szallitott levego keves es megis egy 600W-os motor van benne? Olyasmire gondolok, mint a hepa filter a porszivoban. Csak arra jo, hogy masfelszeres villamos teljesitmeny mellett gyengebb legyen a porszivo, viszont k* draga bele a HEPA.
Csak azért jó, másért nincs is benne mi?.....
Dehogy is porszívóban a levegő szűrésére van.Szerintem egyáltalán nem gyengébb tőle.
Csináljunk egy kis rakottkrumplit.
Jó sok kolbász, tojás, kockázott bacon, 1 kg darálthús, és pár szem krumpli, 1 liter tejföl. Majd fotókat teszek fel, hogy más is neki álljon ennek az időigényes finomsághoz. Feltettem a 22 db tojást főzni, közben a vöröshagymát a kockázott baconnal lepíritom, mellette a burgonyát megpucolom és felteszem azt is főzni sós vizben. Amikor a hagyma lepírult hozzáteszem a darálthúst, píritom azt is, amikor úgy látom, hogy a húsika is alakúl, megy hozzá a karikákra vágott fűstőlt kolbász, még egy kis idő és ez is meg van. Ha a burgonya megfőtt, felkarikázom és összekeverem a tejföllel, majdnem úgy néz ki mint egy jó szaftos majonézes burgonya. Utána már mindegy, hogy milyen rétegződésben tepsibe terítem, és a többi a sűtő dolga. A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2015
Képek az elejéről:
Ime: A burgony meghámozását a fiaim csinálták, így kicsit mégkevesebb burgonya kerül a tepsibe, persze érthető. A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2015
A jó rakottkrumpili persze szerintem is, jó sok kolbász, tojás és pár szem burgonya. Sajnos kisebb mennyiségben nálunk nem érdemes semmit csinálni, mert nagyok a fiúk. Remélem egyszer visszakapom ezt a sok jót.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2015
Nagynénémék (Vend vidék) ezt szalonnával, és karikára vágott hagymával készítik. Kár, hogy már rég jártam arra, mert nagyon finom.
![]()
Szia! Én sem szeretem a kiszáradt rakottkrumplit. Sajnos nálunk nem tart sokáig. Nem is az olcsó kategoriás ételekhez tartozik.
A fiúk élvezik amikor apa vagy anya órákig .öcsöl a kaján a konyhában.
Nálunk csak az asszony főz, mert én a rántottánál bonyolultabb ételekhez hozzá sem fognék. Az meg minden napra unalmas volna.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |