Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nem feltéltelnül a kitárgyalásra gondolok. Példa:
Íme újabb készülékem ezt és ezt tudja, ilyen IC-vel felszerelve stb. Szerintem így kellene valamit bemutatni, nem odadobni egy képet, oszt lesz ami lesz.
Tessék, olvasgass, paramétereket is megtalálod.
Már ez is baj, hogy részletes doksit mutattam!
Féltem, hogy tovább kérdezgetsz itt. Nehéz neked eleget tenni.
Szerintem nem csak odadobta a képeket. A CHZ-tól megszokott profi kivitelezésben közszemlére bocsátotta ezt a készüléket. Miért baj az ha rögtön nem rakott teljes dokumentumokat mérési eredményeket valamint hang teszteket is.
Azt hiszem, én is kedvet kaptam...
És megérdemli a pontot! A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2015
Nem kell részletes leírás, de miért olyan nehéz leírni, hogy mi az a készülék és mi van benne? Aztán csodálkoznak hogy utána tele van a topik off-okkal.. Ja és egyáltalán nem volt baj, csak nem volt szükséges.
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2015
Uraim! A meddő vitát be kellene fejezni, és maradni a topic témájánál. Így is a szükségesnél több szó esett olyasmiről, ami nem a topicba tartozik.
Köszönöm.
Csináld meg érdemes!
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2015
Beprópálkozom vele, de olyan szinten ahogy Te megépítetted, biztos hogy nem tudom.
Viszont ha kérhetek majd segítséget, azzal élnék majd!
Tudom az építés nagy öröm, de itt vannak készen és zacskóban is: Bővebben: Link
Neked mennyiből jött ki az elektronika?
Igazad van, ismerem a választékot.
Építés is lényeg, de többet is szolgáltat. Nézd át a PDF doksiját.
Igen. Néztem. Végül is ez egy távvezérelhető bemenetválasztó és hangerőszabályzó?
Az ördög a részletekben rejlik.
Nyolc bemenet, nevei menüben átírható. Hangerő oldalanként is állítható, együtt is. 0,5dB lépes beállítható. Bemenet választásnál beállítható halkítás és gyorsasága másik bemenetre kapcsolva felhangosítás, de ez ki is kapcsolható. Bemenetek érzékenysége egyenként is meghatározható, nagyobb jelszinthez is belőhető. Távvezérlő gombjaihoz egyéni beállítási lehetőség. Stb...
LCD hez nem ok, tompít és sárgává teszi az egészet.
Monitor háttérvilágítás ,,vezérlő,, LED szalaghoz:
Köszönet a sok segítségért Buvarruha-nak!
Mit tud? Van topicja?
A monitor bekapcsolásakor bekapcsolja (a középső FET-el) az 555-el felépített teljesítményszabályzót, ezáltal lehet szabályozni a fényerőt.
Nincs topic. (vagy nem tudok róla). A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2015
Akkor ez nem az amit régebben itt láttam. A képernyőtartalom függvényében vezérli az RGB led színét és fényerejét.
Ez nem az!
Ezt tudtam! (hozzá is szóltam) Csak a szabályzóhoz nem tudom, hogy van-e.
A héten elkészült a digitális forrasztóállomásom. ATmega 8535 és MAX 6675 dolgozik benne.
Már ideje volt lecserélnem az analóg rendszert. Viszont a programozás még hátra van...
Szia. Jól néz ki első ránézésre! A digitális forrasztóállomás topicban írsz róla pár szót? Mit tervezel bele, milyen lesz a szabályzás, speciális funkciók esetleg (automata kikapcsolás, stand by mód)? A MAX IC-t kell kalibrálni, ha igen, hogy tervezed? Hőmérséklet érzékelőt a pákában levőt használod? Köszi!
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2015
Nagyon nagyon alpári általam tervezett pwm vezérlő kocsiba (izzó fényerő szabályozáshoz). videó
Egy úgynevezett usa szélességjelzőnek a tápellátását szolgáltatja
Haverom vett egy ldalról egy ilen "USA modult"-t ami annyit takart, hogy forrpontos próbapanelon egy X Ohm-os ellenállás és egy dióda, 1,2-1,3km szigetelőszalaggal körbetekerve az egész. 2500Ft volt. Mondtam neki okos vagy. Aztán megoldottam hasonlóan Neki normálisan, mert az kazánként működött.
Sajnos ez ilyen dolog, ez nem fűt szinte semennyit talán 5-6fokra ha felmelegszik a borda többre nem . És a legjobb , hogy nulla forintból épült minden volt ithol hozzá meg bontottam hozzá cuccokat a programot a picre meg két perc volt megcsinálni
Néztem is, hogy milyen IC... de aztán rájöttem, hogy ez tuti mikrokontroller. Tetszik amúgy, jó lett!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |