Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
örök hálám
![]()
Ha mondod, hogy mit szeretnél venni, akkor talán abban is tudok segíteni, hogy melyikben találod.
Ez egy F1-es taktika. Ha elérted az uticélod egy kicsit kacsázz a járművel, hogy a kereked felszedje a törmeléket így meglegyen a súlyod!
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2015
csak potmétert, gyorsan meg kell javítanom az analóg oszcilloszkópomat... (nem fókuszál rendesen)
Meleg ellen esetleg épített-e már valaki beltéri víz permetezőt venti elé?
Van egy profi párásítóm, de semmit nem ér. Konyhai csapot gondoltam átalakitani egy gyorscsatlakozosra és porlasztóra a végén. Vagy egy kocsi ablakmosó motorja+lavor víz+eredeti spriccelő fej (ez mondjuk nem ködösít). ötletek?
Lakásba semmiképpen sem. Még a végén penész is lesz.
Javaslom éjszaka kinyitni minden ablakot, hogy jöjjön be a "hűs" levegő. Reggel becsukni mindent. Ajtót, ablakot és beárnyékolni. Redőny sötétítő függöny. Ha nem panel, jó esetben nem lesz döglesztő meleg. Amúgy javaslom a split klímát. Nekem van egy 3kW-os. Az egész lakás kellemesen hűs. 26-27 fok van. Most kapcsoltam ki, nyitottam ablakot. Odakint villámlik, de még a dörgés sem hallatszik. Elkerül bennünket az eső. Megint. Hol van már a viharsarok? ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2015
Beltéren nem jó, eláztatna mindent.
Igaz. Ma délben jártam egy utcai párakapu tájékán. Igaz az utca másik oldalán, de jól láthatóan vizes volt az aszfaltjárda. Pedig 39 fok volt + tűző napsütés.
Délután itt 35 fok volt (Dunakeszin), de 4 órakor elért ide a vihar, meglocsolt jó alaposan, és azóta 25 fok van. Remélem holnap is ilyen hűvös marad, mert festenem kell a kerítést.
![]()
Odakint 28 fok van.
Merrefele laksz te, hogy ott ilyen meleg van?
![]()
A Viharsarokban, Békéscsabán. A nyíl pont rámutat.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2015
Igen, a ram a legesélyesebb, a microhm-ban minden van, rendelésre.
![]()
Akkor ennyit a hűsölésről. xD Nálunk szerencsére frankó lett az idő.
![]()
Multimilliomos emberke. Az biztos, hogy nem IQ-ban. Nem szeretem és nem is értem az ilyen eszetlenséget mint amit ezek művelnek... 2:20-tól erősen alul öltözött hölgyeket is láthatunk. Akit az jobban érdekel tekerjen oda.
![]() Drón vadászat
Erre nem találok szavakat.
Tulajdonképpen jobb, mintha szarvasokra vadászna.
Megnéztem a videót, bár ne tettem volna, én ugyan ezt tenném a csávókámmal!
![]() ![]()
Miután az összes szemetet összeszedettem vele...
Egy darabig kínoznám én is
![]() Az fájt igazából ,hogy olyat lőtt le, amilyenre én pályázom ![]()
Ha le tudta lőni, akkor nem ez, amire fáj a fogad!
![]()
Én egy hónapig dolgoztatnám egy eldugott kis Kínai gyárban. 12-16 órában szereljen össze mondjuk 3000 motort. pár dolláros fizetésért. Akkor úgy talán átérezné a hülyeségének a súlyát.
Köszi!
Szerintem meg csak savanyú a szőlő. Ha a helyében lennél és azt csinálnád bikinis lányok társaságában amit ő, akkor lehet hogy az elektrós videókon szörnyülködnél, hogy mi a nyavalyának forrasztgatnak ezek olyan dolgokat amiket megkapni 1-2 dollárért, pláne úgy hogy neki szüksége sincs rá, még olyan áron sem.
![]()
Áááhá , hogy savanyú lenne a szőlő. Nem tudtam, hogy ki ez a "nagy-nagy" ember. Most , hogy rákerestem már tudom. Íme Egy nálam fiatalabb emberke. Aki attól király mert tud pókerezni. Én nem vagyok király. Én 3 műszakban dolgozom. És a megélhetésem mellett pár hónapig (ha nem egy évig) kellene gyűjtögetni egy olyan gépre amit 2 másodperc alatt szétlőtt. Ezért én nem irigykedem rá. Egy cseppet sem. Én megbecsülöm azt amim van. Nem vágyom többre. Ahogy az 50 centes sztárkirály úgy ő is fog még segélyen élni... Mert ahogy a pénzforrás elapad. Úgy fogják elhagyni a barátai és a luxus prostik is.
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |