Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem semmi!
Egy nap diktálás közben a titkárnő észrevette, hogy a főnöke nadrágjának cipzárja lecsúszott. Mikor kiment a szobából, még visszaszólt:
– Főnök úr, nyitva a barakkajtó! A főnök először nem vette a lapot, de később rájött, hogy a cipzárjáról volt szó. Úgy gondolta, viccesre veszi a figurát, és behívta a titkárnőt az irodájába. – Kisasszony! Amikor reggel észrevette, hogy nyitva a barakkajtó, látta a kommandóst is benne? – Sajnos nem, uram – válaszolja a titkárnő. Én csak egy szegény hadirokkantat láttam, ahogy két homokzsákon üldögélt.
Kérdőív kitöltése:
-Kivel töltené legszívesebben a szabadidejét? A: A feleségével. - Bé! Bé! Bé!
Ha tudni akarod, hogy hogyan vásárolnak az állatok, akkor EZT nézd meg!
A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2015
Pár napja kért segítséget idősebb ismerősöm, hogy mekkora nagy tévére cserélje a nemrég vett tévéjét, ugyanis alul-felül kilóg a kép a tévéből. Elmentem megnézni, hátha hiba, de nem. A beállított képméret arány és a bejövő kép nem volt azonos (analóg kábel) képnél, így a mai széles tévéknél le-fel túlnyúlik a kép. Akármekkora nagy tévén is kilógott volna a kép.
Miközben kapcsolgatja a tévét, a távirányítót mindig odaüti valamihez. Kiderült, az elem nem jól érintkezik a rugós csatlakozókkal, ütésre-mozdításra jó lesz, azt hitte, ez eredetileg ütéssel működik, így kell használni.
Vagy mi vagyunk butítva, elzárva egyes országok technikája elől.
Chuck Norris ott van már két hónapja...
Akkor bizony erősen elkésett: "még 2014-ben".
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2015
Ez így van egyszer ütött életében mellé, azóta kék az ég.
Amikor Bell feltalálta a telefont, neki már öt nem fogadott hívása volt...
Idézet: „öt nem fogadott hívása volt” Ebből jött az ötlet, a telefon feltalálására.
Azt hiszem hogy nincs egyedül mert napközben veri valaki fejét , mert mintha szikrázást látnák !
Én naponta többször is kimegyek a Napra. Nem értem miért olyan nagy dolog, hogy ember lépett a napra. Akinek ez gond, menjen az árnyékban.
Pedig az nem lehet, mert ott már az oroszok vannak....
A túlsó oldalon szállt le, az pedig az árnyékos oldal.
Az én távirányítómba a sűrűn hasznáét gombokra kell már lassan ráállni, hogy vegye.
Ebből arra következtetek, hogy a gombok nyomásmérő bélyegei elhangolódtak és már csak 10N erő hatására aktívak, szerintetek elég egy reset, vagy egy új fw-t vadásszak hozzá?
Elég csak a kalibrációt futtatni. Vedd ki az elemeket, és 10 sec múlva tedd vissza, miközben nyomva tartod a hangerő fel, a bekapcs, a kikapcs, a 8-as, a 2-es, és a 0 gombokat. Az elemeket egyszerre kell beletenni, különben nem fut le rendesen. Miután benne az elem, 4,8 másodperc után 1 másodperces időközökkel engedd fel sorrendben a 8-as, a 0, a hangerő, a kikapcs, a 2-es, majd a bekapcs gombokat. Ezután a távirányítót fordítsd fejjel lefelé, tartsd a tv felé, mondd ki hangosan 3szor a mukodj! kifejezést, majd jobb kézzel bal váll fölött hajítsd jó messzire. Ezután végy egy új távirányítót, és használdd egésséggel.
És ez mindegyik tipusra igaz? Mekkora newton erővel nyomjam a gombokat?
Szerintem ha túl erős nyomatékkal nyomom a processzor azt a newtont tárolja el alaphelyzetként.
A kalibrációhoz nem kell nagy, elegendő csupán ~1780N/gomb erővel nyomni. Kalibrálás után, az elhajítás résznél, vagy az új kézhezvételénél az alapértékek beállnak normálisra. Ez a módszer igaz mindre, amelyikre esetleg nem, arra is.
Van több kiló kalibrációm, frissítésem, ha kell, küldök. Nem kell semmit futtatni, gombokat nyomogatni, meg reklamálni sem vásárlás után.
A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2015
Ha nem boldogulsz vele küld el hozzám, kis műhelyprésen küldök rá kalibrációs erőt. 25 ig fel tudom nyomni. Tudom nem 400 de talán elég... Ha nem átszaladok másik céghez ott van sokszor nagyobb is.
Egy kis baromság:
Bővebben: LinkArra azért kíváncsi lennék, hogy ez a szöveg valóban egy félresikeredett fordítás, vagy egy paródia.
Elég gyakori, egyszerűen fordítóval lett fordítva.
Én az ilyet visszahajítom a polcra ugyanazzal a lendülettel, ha egy forgalmazó arra nem veszi a fáradságot, hogy lefordítsa amit árul, akkor vegye az akinek két anyja van
|
Bejelentkezés
Hirdetés |