Fórum témák
» Több friss téma |
Játszani mással kell.Jobbra ütközésig el kell tekerni majd vissza.
Bővített hibajelzés ( jobb oldali forgatógomb balra ütközésig majd jobbra ütközésig).Természetesen ezt zavarjelzés után lehet megnézni.
A radiátor hőmérséklet tekerentyűje. De holusoft kolléga most újra leírta, a resetelés módját. Köszönjük.
Idézet: „A radiátor hőmérséklet tekerentyűje” Akkor ez az előremenő vízhőmérséklet szabályzója lesz, és a kazánon van. És hát van padlófűtés, stb is. A radiátoron nincs poti, legfeljebb a csap helyett egy termosztatikus radiátorszelep.
Már töröltem, de nem kellett volna. Az a kevés, hogy csak jobbra balra megtekerik..
Balra , jobbra de felőlem rá is fújhat és mondja közbe hogy csiribú csiribá.
Persze még mindig nem tudjuk hogy most elindult reset után vagy csipog, villog ,mifene?
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2015
Még az is kevés lenne attól még nem áll vissza.
Jobbra-balra-jobbra-közép.... várni míg villan.... jobbra-közép. Ez a reset.. Pont arra van kitalálva, hogy szivassák a népet A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2015
Tyűha , ez szép.Hol tanultad?Egyről írunk? Vitopend 100 WH0A?
Ráfújtam és elindult. Zoszkával szerintem egyről írtok.
Reset csak jobbra ütközésig , nincs benne semmi szivatás. Bővitett zavarjelzés balra ütközésig jobbra ütközésig.
Na így már eljutottunk a kiolvasásig.. Már csak resetelni kell.
Ja hogy innen van ez az összevissza tekergetés?
Hát szerintem pont nem össze-vissza, de ha neked csak a jobra tekerés megoldja, akkor csalsz, vagy varázsigét mormolsz közben.
Nem csak én nem youtubee-ot használok hanem szerviz doksit amit a viessmann-tól kapunk mint szerződött partner.De a lényeg a segítség.
Mint írtam, mivel így egyszerűbb egy példát linkeltem be. Ha a szervízdoksitok csak ennyit ír, akkor kérj másikat ugyanis az nem működik ebben az esetben.
Ezt én is szerettem volna ezek után javasolni holusoft kollégának.
Mert ez egy különleges eset? Speciális hiba?
Neked van szervízdoksid, neked kell (kéne) tudnod
Nem szabad megsértődni, mert más készülékeknél is rengetegszer találkozik az ember olyan hibával, hogy a szervizdoksi még nem is utal rá.
Köszi neked is a segítséged. A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2015
Ez tény és való Pl: Saunier Duval.De itt jelenleg nem a hibáról írunk hanem azon vitázunk hogy lehet resetelni.
Úgy-úgy. Nem is egyet tudok, ami rosszul van kiadva. Hogy mást ne említsek... Bosch Condens 2000, vagy Baxi DuoTec Compact.. stb
Zoszka ahogy liírta most, úgy írta le 2 évvel ezelőtt is, és működött a dolog.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |