Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Helló!
Van egy ilyen színtelen lakksprém. Az a kérdésem, hogy jó e ez NYÁK lemez fólia felöli oldalának a lefújásához? (oxidáció elkerülése) Valamint ha jó, akkor beültetés előtt vagy után fújjam le? Köszi!
Jo, en is ezt hasznalom. Fotozashoz, sima geppapirra, lezerrel nyomtatott nyakterv lefujasara is kivalo, atteszove valik a papir es homogen jol takaro fekete maszkot ad.
Jobb mint a pausz.
Köszönöm a választ!
És a NYÉK-ot beültetés előtt vagy után fújjam le?
Kesz, gyantatol megtisztitott nyakot erdemes lefujni.
Értem! köszönöm!
Sziasztok.
Valaki itt muldkor írta hogy kinaiakkal gyártatott nyákot, esetleg az illető rámirna hogy kérhessek egy kis segitséget? Köszönöm
Szia.
Elsősorban hogy neked miért mennyit kértek?
10 db 10x10cm-es NYÁK (azonos) 6000,- Ft-ba került, de ez nem fix áras volt, hanem licites, viszont én voltam az egyetlen licitáló.
A minősége kifogástalan. Két oldalas, furatgalvános, ónozott (nem kémiai), pozíció nyomatos. Azóta kértem tőlük ajánlatot 10x13 cm-es panelre, 10 db-ra, na azt már több mint a kétszereséért vállalják.
Hát persze mert nem licitáltál magadra azért.
Köszönöm a válaszod, közben én is kértem árajánlatot, de nem volt olcsó.
Pillázok itt egy ideje ezekre a kintről rendelt nyákkészítésen , de ezek szerint még sem olyan olcsó az mint kiderült ugye ?
Ahogy vesszük. Arra a 10db 10x10-es nyákra én felmontiroztam 5 db kisebb méretű áramkört. Ha így számolok, akkor 1 db nyák csak 120,-Ft. Akkor...?
Akkor igen , de a 10x13 mas már nem , vagy hogy van ez .Ennyivel drágább lenne az a 3mm er,
Kicsit nem reális , mert ha 20x20as lenne megérteném azt a többszörös árat , de 3mm er ??
Hát ez így működik. Van egy beetetési szakasz.
De, ha belegondolsz, még 1500,-ért sem biztos, hogy drága egy kétoldalas, galvános, ónozott, lötstop-os, pozíció feliratos, profin kivitelezett nyák 10x13cm-ben. A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2015
Ki tudja.sok darabnál lehet megéri , de ha csak egy kell belőle akkor nem igen.
Simpi , azt mondta , hogy ez lehet , hogy gyári levilágító .Az a baj , hogy semmi infóm nincs róla , de nagyon spéci.Bővebben: Link
Jól néz ki.
A nyomdaiparban a nyomólemezek levilágításához fémhalogén lámpákat használtak. Érdekességként: én amikor nyomdát üzemeltettem, a levilágítóban 3 db 1000W-os normál vonalsugárzó volt. Ezzel kb 70cm magasból úgy másfél perc alatt világítottunk le egy 50x70cm-es nyomólemezt., pedig ennek a spektruma igen csak messze volt a 360nm-től.
Van olyanom is , de az nagyon erős .Viszont , ha te nyomdába dolgoztál , akkor ezt a témát vágod nem ? Mondjuk egy fólia maszk ?
Idézet: „nem fix áras volt, hanem licites” Nem értem, hogy lehet licites egy nyákgyártás. Az én tervezte nyák valakinek kell drágábban, nem is tudja, mi lehet belőle?
Ha jól értem a kérdést, az arra irányul, hogy van egy már megtervezett nyák, és arra lehet licitálni? Ha így gondoltad, akkor nem.
A licit tárgya jelen esetben egy adott paraméter halmaz (rétegszám, lötstop szín, pozíció szín) mellett, 10db 10x10cm-es NYÁK legyártása volt. Az, hogy mi kerül majd a NYÁK-ra, az a licit nyertese által utólag átküldött Gerber fájlokból derül ki.
Szia !
Azért azt meg kell említeni, hogy nem csak az ebay-en lehet panelt rendelni, hanem normális körülmények között is foglalkoznak ezzel a munkával. Azt figyelembe kell venni, hogy általában 5db minimum darabszám van, ehhez mérten olcsóbb jelentősen ár a hazai gyártáshoz képest. Akinek 1db-ra van szüksége annak ez a lehetőség nem ideális.
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogy lehet a Sprint lalyoutban megszerkesztett rajzot PDF ben kimenteni, sajnos a nyomdába nem sokra mennének egy LAY fileal?
Fájl- nyomtatás ... de ha nemsikerül küldd el nekem és visszaküldöm a kész pdf et ..
Szia
Töltsd le a "Cute PDF" progit (ingyenes), ez egy virtuális nyomtatót képez és bármit ki tudsz nyomtatni PDF-be (eddig minden programmal ment). (nyomtatásnál kiválasztod hogy ezt a nyomtatót "Cute PDF" akarod használni és utána úgy jársz el mintha papírra nyomtatnál) |
Bejelentkezés
Hirdetés |