Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2524 / 3612
(#) Petyaa válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 23, 2015 /

Itt Nyiregyen is ki van állítva egy 375-ös de sajna nem tudták "beindítani" jubileumkor. Sőt Sóstón van egy 275 ös is, de szegénynek már a munkahengere is ki van rohadva. Itt a keleti régióban sajna nem fog közlekedni:S
(#) granpa hozzászólása Dec 23, 2015 /

Szevasztok!
Komoly (és mihamari) kérdésem van : MIO H610 GPS-nek a belső memóriájához hogy lehet hozzáférni? Meg kéne benne változtatni az elavult programot, mert már 2× rávezetett fizetős útra (30rúgó!). IGO 8-at kéne felrakni rá.
Köszönöm: Kálmán
(#) ronin75 válasza granpa hozzászólására (») Dec 23, 2015 /

Szia,
Link
Szerintem ha rákeresel a tipusra, sokféle helyen kitárgyalják. Viszont, ha nincs jártasságod az ilyen dolgokban, akkor kicsit nehézkes lesz a dolog. Ezek általában "zárt" rendszerek, meg lehet öket erőszakolni, de néha nem egyszerü.
(Egyébként általában minden navigációs szoftverben van olyan opció, hogy fizetős utak elkerülése.)
(#) granpa válasza ronin75 hozzászólására (») Dec 23, 2015 /

Szia!
Köszönöm! A fiam dörzsölt informatikus, és nem boldogult vele. Ebben is van (gondolom), csak régi, és azóta vannak új fizetős utak; azokat nem ismeri.
(#) Bakman válasza granpa hozzászólására (») Dec 23, 2015 /

Viszonlyag olcsón lehet venni Wayteq navigációs masinát, abban egyszerű, megszokott mapparendszer van. Kb. azt csinálsz vele, amit akarsz.
(#) ronin75 válasza granpa hozzászólására (») Dec 23, 2015 /

Sajnos, ha neki sem megy akkor, lehet, hogy ez ilyen "örökre vasalt" masina. Egy időbe sok ilyen volt, direkt erre a célra és ilyen kivitelezéssel. Vagy cseréld ki (jön a karácsony, írj a Jézuskának ), vagy ne halgass mindig rá, indulás elött ellenőrizd az útvonalat.
(#) granpa válasza ronin75 hozzászólására (») Dec 23, 2015 /

"Bakman"nak is: nem veszünk másikat, elég drága volt anno. Még kap egy lehetőséget, aztán séróból megyünk, úgy még sosem tévedtünk el.
(#) Bakman válasza granpa hozzászólására (») Dec 23, 2015 /

Attól függ, mire használod. Nekem kritikus, hogy mindig a lehető legfrissebb térképeket használjam, így tapasztalatból mertem "tukmálni" az említett típust.
(#) gyök2 válasza granpa hozzászólására (») Dec 23, 2015 /

Szia
Látogass el Ide. Sok mindenben tudnak segíteni.
(#) Bakman hozzászólása Dec 24, 2015 / 1

Ünneplés a Boston Dinamics háza táján: YouTube videó.
(#) enree hozzászólása Dec 24, 2015 / 1

Nincs is jobb, mint karácsonykor is dolgozni...

PLAYOUT.jpg

(#) szikorapéter válasza enree hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

De hobbielektronikára mindig van idő ,még akkor is ha csak nézni,és beszélgetni lehet róla.
(#) enree válasza szikorapéter hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

A főnököm szerint bele fog égni a bal oldali monitorba
(#) pjg válasza enree hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Fejállomáson dolgozol?
(#) szikorapéter válasza enree hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Azzal nincs is baj,más ne égjen bele.
(#) enree válasza pjg hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Nem, RTL playout....
Volt egy monitorunk, kb 5évig ugyanazt mutatta, egyszer kikapcsoltam, mikor takarítottunk, akkor is ugyanazt mutatta
(#) kala1982a válasza enree hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Nézd a jó oldalát, első sorból láthatod a Reszkessetek betörőket!
(#) Szammer hozzászólása Dec 24, 2015 /

Boldog ünnepeket kívánok, mindenkinek.
(#) enree válasza kala1982a hozzászólására (») Dec 24, 2015 / 1

Idén utoljára! Lejárt a jog, remélem, nem veszik meg újra!
Bár, elég komoly nézettséget hoz évről évre...
(#) zolika60 válasza enree hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Minden évben fogadkoznak, aztán még is újra meg újra leadják.
(#) gernerakos válasza kala1982a hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Én csak azt nem értem, hogy oké hogy szép karácsonyi film meg minden, de miért kell eröltetni minden évben?
Na most aztán gép kikapcs, menjünk bejglit enni...
(#) enree válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Ha lejárt a jog és nem veszik meg újra 10évre, jövőre tuti nem lesz
(#) enree válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Nem erőltetés, befektetés, egyszer megveszik X-évre, potom pénzért és a reklámok a sokszorosát hozzák vissza. Így működnek a kereskedelmi TV-k. Pontos számok nélkül (csak, hogy értesd) egy nyálas akármilyen szappanopera pár ezer dollár, este, csúcsidőben 30mp reklám több száz ezer forint. Egy csatornán átlag 30 reklámblokk fut naponta 3-5per hosszban. Ne kezdj el szorozni, mert rosszul leszel... :/
(#) gernerakos válasza enree hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Te tudod...
Kicsit azért beleszámoltam, tényleg félelmetes!
(#) enree válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Igen, az... Ja, tőlünk 8 csatorna megy, tehát a végét szorozd meg még nyolccal... ennyi jön be egy nap alatt...
(#) Kovidivi válasza enree hozzászólására (») Dec 24, 2015 /

Szia! Itt a Playout-ban mit kell csinálnod?
(#) enree válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Ellenőrizzük a kapott adásmeneteket, figyeljük az aktuálisan futó csatornákat (van automatika, ami segít; állókép, fekete és csönd esetén sípol) és végül, de nem utolsó sorban, a nézők nagy örömére a Cool, Film+, RTL2 csatornákon összehúzzuk a reklámokat egymás mellé, így akárhova kapcsolsz reklám idején, az említett csatikon ugyanazt fogod látni.
(#) Kovidivi válasza enree hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Az még nem tiszta, hogy hogyan tudod a reklámokat egymáshoz igazítani? Te tudod szerkeszteni a műsoridőt, tehát pl. az RTL klubnál dolgozol? Vagy te már a kész adást kapod, és semmi közöd egyik csatornához sem, csak továbbítod?
(#) BarnaPili válasza enree hozzászólására (») Dec 25, 2015 / 1

A reklámok hangerejét is ti veritek föl az egekbe? Sokszor majd berosálok ...
(#) enree válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

A reklámokat kivéve akármibe bele nyúlhatunk, ha a helyzet úgy kívánja, sokszor bele is kell...
A reklámokat, mint mindent, készen kapjuk, semmivel se hangosabbak a többi műsorelemnél csúcsmérővel mérve, csak bitang módon össze van nyomva kompresszorral...
Következő: »»   2524 / 3612
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem