Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt Nyiregyen is ki van állítva egy 375-ös de sajna nem tudták "beindítani" jubileumkor. Sőt Sóstón van egy 275 ös is, de szegénynek már a munkahengere is ki van rohadva. Itt a keleti régióban sajna nem fog közlekedni:S
Szevasztok!
Komoly (és mihamari) kérdésem van : MIO H610 GPS-nek a belső memóriájához hogy lehet hozzáférni? Meg kéne benne változtatni az elavult programot, mert már 2× rávezetett fizetős útra (30rúgó!). IGO 8-at kéne felrakni rá. Köszönöm: Kálmán
Szia,
Link Szerintem ha rákeresel a tipusra, sokféle helyen kitárgyalják. Viszont, ha nincs jártasságod az ilyen dolgokban, akkor kicsit nehézkes lesz a dolog. Ezek általában "zárt" rendszerek, meg lehet öket erőszakolni, de néha nem egyszerü. (Egyébként általában minden navigációs szoftverben van olyan opció, hogy fizetős utak elkerülése.)
Szia!
Köszönöm! A fiam dörzsölt informatikus, és nem boldogult vele. Ebben is van (gondolom), csak régi, és azóta vannak új fizetős utak; azokat nem ismeri.
Viszonlyag olcsón lehet venni Wayteq navigációs masinát, abban egyszerű, megszokott mapparendszer van. Kb. azt csinálsz vele, amit akarsz.
Sajnos, ha neki sem megy akkor, lehet, hogy ez ilyen "örökre vasalt" masina. Egy időbe sok ilyen volt, direkt erre a célra és ilyen kivitelezéssel. Vagy cseréld ki (jön a karácsony, írj a Jézuskának ), vagy ne halgass mindig rá, indulás elött ellenőrizd az útvonalat.
"Bakman"nak is: nem veszünk másikat, elég drága volt anno. Még kap egy lehetőséget, aztán séróból megyünk, úgy még sosem tévedtünk el.
Attól függ, mire használod. Nekem kritikus, hogy mindig a lehető legfrissebb térképeket használjam, így tapasztalatból mertem "tukmálni" az említett típust.
Szia
Látogass el Ide. Sok mindenben tudnak segíteni.
Ünneplés a Boston Dinamics háza táján: YouTube videó.
De hobbielektronikára mindig van idő ,még akkor is ha csak nézni,és beszélgetni lehet róla.
A főnököm szerint bele fog égni a bal oldali monitorba
Azzal nincs is baj,más ne égjen bele.
Nem, RTL playout....
Volt egy monitorunk, kb 5évig ugyanazt mutatta, egyszer kikapcsoltam, mikor takarítottunk, akkor is ugyanazt mutatta
Nézd a jó oldalát, első sorból láthatod a Reszkessetek betörőket!
Idén utoljára! Lejárt a jog, remélem, nem veszik meg újra!
Bár, elég komoly nézettséget hoz évről évre...
Minden évben fogadkoznak, aztán még is újra meg újra leadják.
Én csak azt nem értem, hogy oké hogy szép karácsonyi film meg minden, de miért kell eröltetni minden évben?
Na most aztán gép kikapcs, menjünk bejglit enni...
Ha lejárt a jog és nem veszik meg újra 10évre, jövőre tuti nem lesz
Nem erőltetés, befektetés, egyszer megveszik X-évre, potom pénzért és a reklámok a sokszorosát hozzák vissza. Így működnek a kereskedelmi TV-k. Pontos számok nélkül (csak, hogy értesd) egy nyálas akármilyen szappanopera pár ezer dollár, este, csúcsidőben 30mp reklám több száz ezer forint. Egy csatornán átlag 30 reklámblokk fut naponta 3-5per hosszban. Ne kezdj el szorozni, mert rosszul leszel... :/
Te tudod...
Kicsit azért beleszámoltam, tényleg félelmetes!
Igen, az... Ja, tőlünk 8 csatorna megy, tehát a végét szorozd meg még nyolccal... ennyi jön be egy nap alatt...
Szia! Itt a Playout-ban mit kell csinálnod?
Ellenőrizzük a kapott adásmeneteket, figyeljük az aktuálisan futó csatornákat (van automatika, ami segít; állókép, fekete és csönd esetén sípol) és végül, de nem utolsó sorban, a nézők nagy örömére a Cool, Film+, RTL2 csatornákon összehúzzuk a reklámokat egymás mellé, így akárhova kapcsolsz reklám idején, az említett csatikon ugyanazt fogod látni.
Az még nem tiszta, hogy hogyan tudod a reklámokat egymáshoz igazítani? Te tudod szerkeszteni a műsoridőt, tehát pl. az RTL klubnál dolgozol? Vagy te már a kész adást kapod, és semmi közöd egyik csatornához sem, csak továbbítod?
A reklámok hangerejét is ti veritek föl az egekbe? Sokszor majd berosálok ...
A reklámokat kivéve akármibe bele nyúlhatunk, ha a helyzet úgy kívánja, sokszor bele is kell...
A reklámokat, mint mindent, készen kapjuk, semmivel se hangosabbak a többi műsorelemnél csúcsmérővel mérve, csak bitang módon össze van nyomva kompresszorral... |
Bejelentkezés
Hirdetés |