Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Készülékek kapcsolási rajzai
Témaindító: csikosgabi, idő: Máj 6, 2006
Témakörök:
Bár ha jól látom, akkor te mégsem ezt keresed.
Megpróbáltam. És nagyjából ilyen lett.
Eléggé macerás dolog ilyen kicsi mütyűröket fotózgatni ...
Akkor értsem ezalatt azt, hogy ez valójában egy MOS-FET tranzisztor lenne?
Kissé egyedi jelöléssel ... Egy rossz fénycsőgyújtó elektronikában volt benn 3 darab ...
Valószínű, hogy az. Az Alibabán a kínaiak MOSFET -ként árulják.
Üdv.
Keresném a képen látható Samsung UE50F6400 LED tv.tápegységének a kapcsolási rajzát. A tápegység (sec code BN44-00624A)
Szia!
Valóban nem azt keresem; de azért köszönöm a segítő szándékod!
Üdv mindenkinek!
Indesit W42T10 mosószárítóhoz keresek NTC-t a szárító kazánhoz. Van esetleg tapasztalat, miért van, hogy magától körbeszalad a prog.kapcsoló?
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen egy National Panasonic SG-3090L kapcsolási rajza? Nagyon megköszönöm!
Sziasztok!
Keresem Graetz HST 200 rádió tuner kapcs rajzát mert hiányos a rádió egy kicsit.
Arra lennék kiváncsi, van egy motorvezérlő és időzítő elektronikám, benne 4 db tranzisztornak kinéző félvezető kapcsolóelem. Ha ez egyáltalán tranzisztor, mert lehet ám, hogy TRIAC.
Tudna erről valaki valamit, mert én sajna nem találtam róla semmit sehol. A szám ami rajta a jelzése: MAC37A6 13H A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2016
Ez nem az Bővebben: Link ?!
Köszi!
Bizisten nekem nem jött be róla semmi, sehonnan se! Bár ez meg itt a rajza alapján, valami komoly teljesítményűnek látszik. Nálam azonban kinézetre olyanok a kis kütyük, mint egy BC212. A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2016
Idézet: „Nálam azonban kinézetre olyanok a kis kütyük, mint egy BC212.” El is gondolkoztam rajta, hogy vajon milyen tranzisztorokat ismersz/gondolsz amikor írtad, hogy Idézet: !„benne 4 db tranzisztornak kinéző félvezető kapcsolóelem” Szerintem ez nem TO92 tokos, tehát még nézegess , de ez csak egy találat volt, amit a "barátunk" kidobott !
Esetleg nem MAC97?
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2016
Én erősen gyanítom, hogy TRIAC, mert bizony találkoztam már ilyen kis méretben betokozott (persze kis áramú) változatokkal.
És mivel itt egy villanymotort (induktív cucc) vezérel, meg ráadásul egy az egyben 220V-tal, így minden bizonnyal (és szerintem) nem igazán lehet tranyó! A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2016
Cseh(szlovák) oldalakon nézelődj, ők A MAC-osok.
Üdv!
Keresem XS-ET60D model 60 W-os elektronikus trafó kapcsolási rajzát. A szerkezet elvileg kéttranzisztoros áram-transzformáló, amely halogén spot-izzókhOz "készít" 12 V tápfeszültséget. A dobozára (amely kisméretű és fehér - nagyjából 90x40 mm méretű) az van írva: ELECTRONIC TRANSFORMER FOR LV-HALOGEN LAMPS DIMMABLE WITH DIMMERS PRI: 240V-50Hz 60VA COSФ = 0,99 SEC: 11,4V-eff MAX 4,9A Előre is köszi .... néhány ellenállás értékére lennék benne kiváncsi.
Keresem a Gép -és Műszeripari szövetkezet TV SERVICE SCOPE Type: GS-31 kapcsolási rajzát.
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2016
Köszönöm a sok hozzászólást és kapcsrajzot ...
Időközben kapcsrajz nélkül és teljesen autodidakta módon oldottam meg a javítását - alkatrész-bányának, továbbá elvi segítőnek felhasználva néhány rossz kompakt lámpa működési logikáját és az elektronikáját . Tehááát - összeraktam - aztán - beledugtam a 220-ba. Akkor már teljesen úgy voltam vele, - vagy csattog, durrog és elfüstöl (s akkor simán kidobom, mert elegem lett belőle), - vagy .... Hát - nekem most inkább a "vagy" jött be .... azaz - teljesen jól MŰKÖDIK!
Sziasztok! (Meg tudna valaki dobni egy)Szeretnék kérni AKAI AS007RA-3351 készülék(hez) (5.1-es erősítő) kapcsolási raz(ot)jal?
A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2016
Sziasztok!
Szeretnék segítségt kérni tőletek. Van egy Harman Kardon AVR 2000 típusú erősítőm. Kaptam, de hiányzik belőle a tápegység. Szeretném pótolni, felépíteni (mert volna hozzá donor táp) de ha valaki meg tudná monddani hogy milyen szekunder feszültségek vannak a gyáriban az nagyon nagy segítség lenne. Ugyanitt keresek hozzá kapcsolási rajzot. Üdv, György
Neked is olyan sokat segítettek mint nekem? )
Az is lehet, hogy nincs meg senkinek.
Sziasztok! Ágota ds 600 8ohm végfok kapcsolási rajza esetleg meg van valakinek? Nagy segítség lenne számomra.
Szerinted hogy segítsen valaki, ha nincs meg neki a rajza?
Kértél egy rajzot, nem válaszolt rá senki. Feltehetően azért, mert nincs meg senkinek az általad kért rajz. Én pl. rá szoktam keresni, ha kér valaki rajzot, hátha... A te hozzászólásodat is láttam, kerestem is, nem találtam... A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2016
Szia.
Ezt találtam, remélem ez az.
Nem zavaró, hogy ez egy DENON gyártmány rajza (teljesen más trafó van benne) , a keresett cucc pedig "egy Harman Kardon AVR 2000 " lenne?
Mellesleg már van rajza a kérdezőnek (talán nem is tud még róla!?), csak az a "bibi", hogy nincsenek benne a transzformátor feszültségek ! A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |